Da ne zaboravimo i Mejdan.Kapacitet 6000.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
znalo se ovdje i 7500 natrpat...vjeruj minewton_heath_lyr je napisao/la:
Da ne zaboravimo i Mejdan.Kapacitet 6000.
Ne mogu sa sigurnoscu reci.ali cini mi se da je u pitanju bila 1998/99. sezona kada je Sloboda Dita igrala u nekom od evropskih kupova.Dvorana mejdan je bila dupke puna svaku utakmciu.Uvijek se trazila karta vise.I vjerujem da je bilo 7500 posto sam i sam bio na vecini tih tekmi.Sjecam se da smo igrali protiv neke talijanske ekipe i da sam sa svojom rajom dosao nekih sat i po prije pocetka tekme i da su sve tribine bile do posljednjeg mjesta popunjene pa smo svoje utociste nasli na onim kako ih sada zovu ,pontonima iznad teleskoppa.Bilo je to jedno lijepo vrijeme.slani grad je napisao/la:znalo se ovdje i 7500 natrpat...vjeruj minewton_heath_lyr je napisao/la:
Da ne zaboravimo i Mejdan.Kapacitet 6000.![]()
S naglaskom na BILO. Nazalost. Sad Mejdan zjapi skoro prazan 200 ljudi maksimalno prosle sezone u prosjeku po utakmici.newton_heath_lyr je napisao/la:Ne mogu sa sigurnoscu reci.ali cini mi se da je u pitanju bila 1998/99. sezona kada je Sloboda Dita igrala u nekom od evropskih kupova.Dvorana mejdan je bila dupke puna svaku utakmciu.Uvijek se trazila karta vise.I vjerujem da je bilo 7500 posto sam i sam bio na vecini tih tekmi.Sjecam se da smo igrali protiv neke talijanske ekipe i da sam sa svojom rajom dosao nekih sat i po prije pocetka tekme i da su sve tribine bile do posljednjeg mjesta popunjene pa smo svoje utociste nasli na onim kako ih sada zovu ,pontonima iznad teleskoppa.Bilo je to jedno lijepo vrijeme.slani grad je napisao/la:znalo se ovdje i 7500 natrpat...vjeruj minewton_heath_lyr je napisao/la:
Da ne zaboravimo i Mejdan.Kapacitet 6000.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.