tetovaze
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: tetovaze
Kako kome rz 88...svako ima svoje misljenje 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Kako komeNeutral je napisao/la:Meni su tetovaže obična glupost.![]()
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali šarati po tijelu i mislit da si neka faca je smiješno do bola.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
nisam nija neki obozavatelj tetovaza i smatram ako se odlucis tetovirati da trebas dobro razmisliti sta ces uraditi jer ces ipak to cijeli zivot nosti na svom tijelu...ali neke tetovaze su stvarno umjetnicka djela
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rob do bagro
- Kontakt:
KOd nas ima jedan cober koji je izuzetni profesionalac sto se tice tetovaza...ev i njegova stranica koju mozete posjetiti19TM87 je napisao/la:nisam nija neki obozavatelj tetovaza i smatram ako se odlucis tetovirati da trebas dobro razmisliti sta ces uraditi jer ces ipak to cijeli zivot nosti na svom tijelu...ali neke tetovaze su stvarno umjetnicka djela
http://www.cobertattoo.com/
ako je reklamiranje izbrisite jbg

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sto se tice tetovaza.. misljenja su podjeljenja.. Ja bih voljela da napravim jednu. al' nema sanse..
Ipak to je za cijeli zivot.. Treba se dobro razmisliti.. Ne zelim da odem i da nemam blage veze sta bih htjela da napravim .. to mi je glupo.. a ima takvih.. ko' blizi se ljeto i zelim da budem "cool" .. i poslije joj se ne svidja..
Al' ko voli nek' izvoli!

Al' ko voli nek' izvoli!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- TheManiacs
- Kontakt:

- rob do bagro
- Kontakt:
Prva je dobra fino uradjena

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Meni je ova pravo dobra.. al' malo prevelika .. uff i na osjetljivom je mjestu.. mogu mislit kako je bolilo

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- the scouser
- Kontakt:

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

- Stone Island
- Kontakt:

Mali zum da se vidi šta piše...

Ko hoće nek radi,ko neće nek ne radi.Nema tu puno filozofije.
Ova grmiii!Wolverine je napisao/la:
ma vrh vrhova.

Sve je to ok dok ti jednom unuk ne kaze.Dido wtf ko' da si na zguzvanom papiru pokusao da budes Pikasorob do bagro je napisao/la:Kako kome rz 88...svako ima svoje misljenje

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
poceli smo i viceve pricatharishp je napisao/la:Sve je to ok dok ti jednom unuk ne kaze.Dido wtf ko' da si na zguzvanom papiru pokusao da budes Pikasorob do bagro je napisao/la:Kako kome rz 88...svako ima svoje misljenje

Che
- Barney Stinson
- Kontakt:
za mene je to jedna vrsta umjetnosti i sigurno cu to jednom uraditi samo neka malo dok odlucim sta i gdje

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.