Senijad Ibričić

loptica
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la loptica » 07 jan 2010, 20:13

Problem jer tko mrzi Ćiru mrzi i njega to je fora..znaš ono Ćiro ga treniro i on ga stvorio.Manite se toga ja znam čito sam šta su Baka,Osim, Ivanković,mnogi hrvatski stručnjaci treneri pisali o njemu, tako da to je šuplja.S klupe Ibra će bit ok ,odradit maksimum uvijek tako da nije nam stav realan :roll: igrač i karakter mu je super nebrinem se za njega.
Fi hajati.
GO Bosno.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jan 2010, 20:19

mirzza je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Sta mislite vi hoceli Ibricic igrati prvih 11 kod susica ?

Svaka njemu cast,ciro mu je bio trener u Zagrebu to se pamti,Mislim da nece biti u prvih 11 kod susica
Nemoj te me napadati jbg ja Ovo mislim .
Nije Pape lud da mu gura panjeve u prvih 11, fino je rekao da Pjana mora igrati u 11 sto je i razumljivo jer je maradona za Cirino derle, pored Pjane tu su Miske, Sejo i Rahimic ili Bajram kao defanzivni,

Realno Ibro nece imati onu slobodu kao kod Cire i hvala Bogu za to, protiv portugala - NAJGORI po Ivici Osimu!!!
**** ti panj ***** !
On ako je panj ,ja neznam ko je igrac! :twisted:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jan 2010, 20:21

ibricic moze postati klasan igrac samo da malo dodje do mozga
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 jan 2010, 20:29

Johnyx95 je napisao/la:Ibro je odigrao toliko odlicnih tekmi za repku.Oni koji ga mrze to nisu htjeli vidjeti,ali to je tako.Daleko je fizicki jaci i spremniji od Pjanica,a ima i potrebnu smirenost,za razliku od Pjane koji cesto odigrava ''na prvu" ,protiv Portugala je dosta lopti izgubio na sredini i bio jedan od losijih.Ali,dobro,njemu se moze oprostiti jer je jos mlad i mora dosta uciti da bi bio pravi igrac.Sigurno je da ima sve takticko-tehnicke predispozicije da to i postane. ;)
ma problem je u tome sto on igra u hajduku, danas-sutra kad predje u neki jaci klub, tipa neki klub u EPL on ce za sve biti igracina...

evo hajd oni koji misle da je on panj, objasnite mi po cemu ste to zakljucili, koje su njegove lose strane, dajte neki argument...
loptica je napisao/la:Problem jer tko mrzi Ćiru mrzi i njega to je fora..znaš ono Ćiro ga treniro i on ga stvorio.Manite se toga ja znam čito sam šta su Baka,Osim, Ivanković,mnogi hrvatski stručnjaci treneri pisali o njemu, tako da to je šuplja.S klupe Ibra će bit ok ,odradit maksimum uvijek tako da nije nam stav realan :roll: igrač i karakter mu je super nebrinem se za njega.
nemora to da znaci...evo ja mrzim ciru, al opet nemam nista protiv ibricica...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jan 2010, 20:30

JamaL je napisao/la:
tax je napisao/la:ibricic moze postati klasan igrac samo da malo dodje do mozga
Kako da dodje do mozga, da ode iz Hajduka jel???
ma ja to
ali pogledaj ugovor mu istice a on potpisuje novi zasto?
marsej mali tim

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 jan 2010, 20:34

za tebe Cartman ,,,licno znam da je Köln imao veliku namjeru dovesti Ibricica ali Hajdukovi ljudi su nesposobni a tako i njegov menadzer,, jer su trazili preveliku ostetu!!! i nepoznajs ibricica tako da nisi sposoban neke stvari bez argumenata pisati!!!!!! a za tebe Mirza nek je ibricic panj ,,ali on ce biti uz repku jer je voli i ponosni je bosanac ma kako bilo da bilo,, A GDJE JE TAJ TVOJ SA AVATAR,,,j... te on!!!!! :shock: :shock:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jan 2010, 20:35

vrebac86 je napisao/la:za tebe Cartman ,,,licno znam da je Köln imao veliku namjeru dovesti Ibricica ali Hajdukovi ljudi su nesposobni a tako i njegov menadzer,, jer su trazili preveliku ostetu!!! i nepoznajs ibricica tako da nisi sposoban neke stvari bez argumenata pisati!!!!!! a za tebe Mirza nek je ibricic panj ,,ali on ce biti uz repku jer je voli i ponosni je bosanac ma kako bilo da bilo,, A GDJE JE TAJ TVOJ SA AVATAR,,,j... te on!!!!! :shock: :shock:
Evo ruka zemljak ,placam ti pice ;)

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 07 jan 2010, 20:36

mirzza je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Sta mislite vi hoceli Ibricic igrati prvih 11 kod susica ?

Svaka njemu cast,ciro mu je bio trener u Zagrebu to se pamti,Mislim da nece biti u prvih 11 kod susica
Nije Pape lud da mu gura panjeve u prvih 11, fino je rekao da Pjana mora igrati u 11 sto je i razumljivo jer je maradona za Cirino derle, pored Pjane tu su Miske, Sejo i Rahimic ili Bajram kao defanzivni,

Realno Ibro nece imati onu slobodu kao kod Cire i hvala Bogu za to, protiv portugala - NAJGORI po Ivici Osimu!!!
ako je on panj ti si onda drvored nepregledni i to suhog i supljeg drveta k'o zohva.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 20:36

Ko rekne da je Ibricic bezze igrac vara se itekako.Mogao sam prije vidjeti jos dok su bile kvalifikacije da su ga neki napdali kako nema pojma kako grijesi puno kako ovo kako ono.Eh pa ljudi moji u tim tekmama nekim Ibricic je jedini igrac koji se usudio da krene u napad, a ne kao neki useru se dok dobiju loptu, dok je senijad bio smiren iu nekim trenucima kontrolisat loptu kako to Bog zapovjeda.Ibricici igra dobro u Hajduku i to ce svak priznat i jedan je od kljucnih igraca bilih.Ma gdje god da ode Ibro ja se ne bojim da ce on nastaviti pruzat sa svojim igrama kao sto to radi u dresu Hajduka.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 jan 2010, 20:38

najvise bih volio kad bi otisao u Schalke,, ali oni nemaju para ni prevelikog interesa!!!! ali siguran sam da bi tamo napravio veliku karijeru uz onakvog trenera!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jan 2010, 20:41

rob do bagro je napisao/la:Ko rekne da je Ibricic bezze igrac vara se itekako.Mogao sam prije vidjeti jos dok su bile kvalifikacije da su ga neki napdali kako nema pojma kako grijesi puno kako ovo kako ono.Eh pa ljudi moji u tim tekmama nekim Ibricic je jedini igrac koji se usudio da krene u napad, a ne kao neki useru se dok dobiju loptu, dok je senijad bio smiren iu nekim trenucima kontrolisat loptu kako to Bog zapovjeda.Ibricici igra dobro u Hajduku i to ce svak priznat i jedan je od kljucnih igraca bilih.Ma gdje god da ode Ibro ja se ne bojim da ce on nastaviti pruzat sa svojim igrama kao sto to radi u dresu Hajduka.
U nicaZe protiv Portugala ,momak uzme loptu kod desne aut linije ,i prodje sam do negdje 20 metara od gola i nema kome dodati ,ja licno svojim ocima gledo :)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 jan 2010, 20:44

vrebac86 je napisao/la:najvise bih volio kad bi otisao u Schalke,, ali oni nemaju para ni prevelikog interesa!!!! ali siguran sam da bi tamo napravio veliku karijeru uz onakvog trenera!!!
onaj tko se imalo razumije u nogomet znao kako je kad ne igras na svojoj poziciji ,,,cijelu sezoni igras na jednoj poziciji i onda par utakmica igras potpuno nesto drugo,, ni nas najbolji igrac misimovic se nebi snasao da je tamo igrao!!!! zato zacepite!!!!! a za tebe zemljak moze pice ali samo ako dodes kao bosanac a ne kao Bajernovac,,, :mrgreen: :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 20:45

bavarian_bk je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ko rekne da je Ibricic bezze igrac vara se itekako.Mogao sam prije vidjeti jos dok su bile kvalifikacije da su ga neki napdali kako nema pojma kako grijesi puno kako ovo kako ono.Eh pa ljudi moji u tim tekmama nekim Ibricic je jedini igrac koji se usudio da krene u napad, a ne kao neki useru se dok dobiju loptu, dok je senijad bio smiren iu nekim trenucima kontrolisat loptu kako to Bog zapovjeda.Ibricici igra dobro u Hajduku i to ce svak priznat i jedan je od kljucnih igraca bilih.Ma gdje god da ode Ibro ja se ne bojim da ce on nastaviti pruzat sa svojim igrama kao sto to radi u dresu Hajduka.
U nicaZe protiv Portugala ,momak uzme loptu kod desne aut linije ,i prodje sam do negdje 20 metara od gola i nema kome dodati ,ja licno svojim ocima gledo :)
Dobar je Ibro, trebamo se ponositi sto imamo takvog igraca. 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jan 2010, 20:49

vrebac86 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:najvise bih volio kad bi otisao u Schalke,, ali oni nemaju para ni prevelikog interesa!!!! ali siguran sam da bi tamo napravio veliku karijeru uz onakvog trenera!!!
onaj tko se imalo razumije u nogomet znao kako je kad ne igras na svojoj poziciji ,,,cijelu sezoni igras na jednoj poziciji i onda par utakmica igras potpuno nesto drugo,, ni nas najbolji igrac misimovic se nebi snasao da je tamo igrao!!!! zato zacepite!!!!! a za tebe zemljak moze pice ali samo ako dodes kao bosanac a ne kao Bajernovac,,, :mrgreen: :mrgreen:
Moze haj za tvoju dushu :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2010, 21:13

vrebac86 je napisao/la:za tebe Cartman ,,,licno znam da je Köln imao veliku namjeru dovesti Ibricica ali Hajdukovi ljudi su nesposobni a tako i njegov menadzer,, jer su trazili preveliku ostetu!!! i nepoznajs ibricica tako da nisi sposoban neke stvari bez argumenata pisati!!!!!! a za tebe Mirza nek je ibricic panj ,,ali on ce biti uz repku jer je voli i ponosni je bosanac ma kako bilo da bilo,, A GDJE JE TAJ TVOJ SA AVATAR,,,j... te on!!!!! :shock: :shock:
Nemas ti sta licno znat druze moj, kad Ibricic LICNO kaze da nema ponuda. Ti si izgleda pravo opasan lik kad znas stvari sto igrac sam ne zna. A to da Hajduk nije sposoban je cinjenica, zato je trebo otic u Dinamo kad je napusto Zagreb. A on vec ima 24 godine, ako ne ode na ljeto tesko da ce otic igdje drugo nego u neki prosjecni Tursk ili Grcki klub. A ima sigurno veci potencijal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jan 2010, 22:09

Cartman je napisao/la:
Nemas ti sta licno znat druze moj, kad Ibricic LICNO kaze da nema ponuda. Ti si izgleda pravo opasan lik kad znas stvari sto igrac sam ne zna. A to da Hajduk nije sposoban je cinjenica, zato je trebo otic u Dinamo kad je napusto Zagreb. A on vec ima 24 godine, ako ne ode na ljeto tesko da ce otic igdje drugo nego u neki prosjecni Tursk ili Grcki klub. A ima sigurno veci potencijal.
Ne mora znaciti,jer ne prodaju ga samo utakmice u HNL i Hajduku vec i u repci.
Sigurno ce se naci mjesta i pod palicom Papeta ako nista drugo solidna minutaza.
Nek se odigra dobra tekma protiv njemacke ili koga cemo dobiti u kvalifikacijama Ibricic bi mogao otici makar u neki Bundesligas.
Mada je ocito da se njemu iz Splita i ne zuri.Tamo ga drze kao malo vode na dlanu.Kao i sam grad.A i Dzeko je prosle godine godisnju platu imao oko 500.000 tako da mu ni ova zarada godisnja nije previse ni mane.
Jedino brusenje njegove forme,jer jaca liga je jaca liga.
Njega je licno zaebao Zagreb jer ga je Dinamo iz Kijeva bio uzeo na probu ovaj i zabio dva gola na probi i prosao.
Ali je onda Zagreb odjednom digao nenormalnu cjenu i tako je propao transfer.
Toliko o tome da nije imao ponuda.A Hajduk sa ovim novim sefovima sam sebe gura u rupu.Iako je to veliki klub na ovim prostorima i sa jakom i dobrom tradicijom.
Ibro je osim sto je dobar fudbaler i dobar covjek''humanitarac''.I Splitcani i njegovi Krajisnici ga vole zbog toga.
A cak je i u Zagrebu bio jedan od najomiljenijih sto se navijaca tice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2010, 22:11

Ako je to istina za Dinamo Kiev, onda su sigurno Ciro i Medic digli lijepe pare ispod stola od Hajduka i zato su ga tamo pustili. Mamke, Ciro, Bandic i Markovic bosanskohercegovacka mafija. Haraju hrvatskim nogometom. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jan 2010, 22:14

Cartman je napisao/la:Ako je to istina za Dinamo Kiev, onda su sigurno Ciro i Medic digli lijepe pare ispod stola od Hajduka i zato su ga tamo pustili. Mamke, Ciro, Bandic i Markovic bosanskohercegovacka mafija. Haraju hrvatskim nogometom. :D
Vrlo vijerovatno a nase igrace drze ili prodaju kao stoku :evil:
Isto ce na kraju da bude i sa Zecom.
A Kalinici i Corluke i dr. odose ko halva :shock: ovaj drugi mi nebi imao mjesta ni u Laktasima.Ebo ga Redknap corava :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 jan 2010, 23:43

bavarian_bk je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

**** ti panj ***** !
On ako je panj ,ja neznam ko je igrac! :twisted:
On je panj i smiri dozivljaj sa tim psovanjem, a ako imas oci i mozak mozes jasno skontati iz mog posta ko je za njega igrac panju.
Izgleda da si i ti jedan od pametnjakovica koji znaju vise od legende Ivice Osima.
Cuva Bog Zelju svog!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jan 2010, 23:44

mirza sram te bilo tako da govoris o ibri
majstore de nam reci da zasto je panj molim te
sta ako je bio najgori protiv portugala a nije
jedna tekma i panj srami se
marsej mali tim

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.