Inače, Konigsblauen vode u gostima protiv slabašnog Bochuma sa 2:0, stijrleci su bili Sanchez i ko drugi nego Kuranyi.

Mislim da će Apotekari zijaniti protiv Hoffenheima, tako će Konigsblauen otići na to prvo mjesto.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
prava steta, ccc kako se to moze desit takvoj ekipi u zadnjih 10 min!Pastuh je napisao/la:Nevjerovatno, zijanili su, nakon 0:2, utakmica završila 2:2. Sve je krenulo loše u posljednih 10 minuta. Prvo je Vahid Hashemian smanjio na 1:2 u 82 minuti. Inače , on je bivši igrač Bayern Munchena i Bochuma, te u posljednih sekundama igre Sestak. Nevjerovatno. Bayern Munchen je današnjom pobjedum otišao ispred Schalkea. Žalosno, sada će ih Magath buditi u 3 izjutra da trče.
sakho je napisao/la: prava steta, ccc kako se to moze desit takvoj ekipi u zadnjih 10 min!
Schalke nije nista bolji tim od BvB-a...njihova jedina prednost ove sezone je Magath i dosta srece u pojedinim utakmicama.BvB se trenutno bori za Ligu Uefa i to bi trebalo realno da bude i cilj Schalke-a.A nije niko ni u Leverkusen-u rekao da je titula cilj ali tu su na vrhu a Schalke kvalitetom i prikazanim igrama ne zasluzuje top 3 u ligiPastuh je napisao/la:@adnan24
Nećemo sada o ljubavi između Borrusije i Schalkea. Što baš ti to pitanje postavi. Mislim da je Schalke dosta kvalitetnija ekipa od BVB, i to će i dokazati. Nikada se nisu izjasnili kao ekipa koja ide na titulu, već samo u Evropska takmičenja.
dine.
Neka bolan barem ih je Bayern prestigao.bavarian_bk je napisao/la:Nabijem i vas i vas klub ,zajebali su me na kladionici!Dobitak 450 KM
Dobro necemo visePastuh je napisao/la:Nekada je Eintracht bio u samome vrhu, sada su nažalost prosjek, a i BvB, a i Monchengladbach. Polahko, vremena se mijenjaju, gdje je Wolfsburg bio, pa osvojio titulu, gdje li je sada Kaiserslautern.
Nisam ja navijač Schalkea, ja sam samo obični simpatizer, šta ste navalili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.