Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zlatan Muslimović
Nisam znao da je PAOK ovako visoko. Samo su dva boda iza Panathinaikosa sad. Nadam se da mogu do titule, pa da gledamo i Muslimovica u Ligi Prvaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma da ima vecu minutazu on bi na ljeto mogao u ligu 5
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Koji ce klinac,bio je vec.19TM87 je napisao/la:ma da ima vecu minutazu on bi na ljeto mogao u ligu 5
Uostalom ne igra se samo u ligi 5 fudbal.
Sto se tice minutaze,uvijek igrao kompletne tekme i bio totalno standardan.Sad je jedino povreda i stadijum oporavka. Razlog za poneki minut da sjedne na klupu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 feb 2010, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U svom stilu ga Zlaja uvijek zabije ono sanerski...
Ima frajer taj osjecaj, i nestedi se uopste a zna da igra prgavo.
Dok se novi Dzeko nepojavi njega u repku kraj Edina, a Vedo malo na klupu dok on skonta i okrene se Zlatan je vec sam pred golmanom i smije mu se u facu
Ima frajer taj osjecaj, i nestedi se uopste a zna da igra prgavo.
Dok se novi Dzeko nepojavi njega u repku kraj Edina, a Vedo malo na klupu dok on skonta i okrene se Zlatan je vec sam pred golmanom i smije mu se u facu

Inace igrac sa ubjedljivo najboljom realiziacijom u repki...steta sto nije imao srece u karijere,i sto se po Italiji smucao po mnogim klubovima i sto nije napravio mnogo bolju karijeru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako je fino primi i plasira,ma majstor frajer Džeko-Muslimovic tandem,Ibi klupica
Karijera u repci mu je mnogo bolja od nekih koji su ko biva imali bolju karijeru u klubu a u repci corak.miky_hz je napisao/la:ova grmii
![]()
Inace igrac sa ubjedljivo najboljom realiziacijom u repki...steta sto nije imao srece u karijere,i sto se po Italiji smucao po mnogim klubovima i sto nije napravio mnogo bolju karijeru
Uostalom igrati za Parmu,Atalantu,Paok i nije nesto katastrofalno cak sta vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Malo smo ga prekasno zovnuli u repku.On u ovim godinama u kojim su sad Dzeko,Vedo,Sejo i co. nije bio ni blizu repke.Ovakav hladnokrvni ubica,covjek koji kad cijeli stadion utihne ostane miran i zabija,je MORAO igrati za BiH i prije njegovih 26,7 godina. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Vedo koji je dao dva gola za repku ima 194 stranice ispisane, a Zlaja LAV u jednoj tekmi uvalio tri Hrvatskoj tek dvije stranice
.
Da je Vedo u pola kao Zlaja u repci zelene okice bih imale 783 stranice
.
Zlaja je legenda, pravi ratnik na terenu a ne kao Vedo, ono u fazonu joj da mi neko ne polomi nogice. Ode malo Red Bull-a da se napijem mozda mi da neku snagu
. Vedo,Vedo da te nema trebalo bih te izmislit !
BRAVO Zlaja sve najbolje ti zelim, samo tako nastavi.

Da je Vedo u pola kao Zlaja u repci zelene okice bih imale 783 stranice

Zlaja je legenda, pravi ratnik na terenu a ne kao Vedo, ono u fazonu joj da mi neko ne polomi nogice. Ode malo Red Bull-a da se napijem mozda mi da neku snagu

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- bosanac723
- Kontakt:
Ovo brate nisi trebo pisat. kad sahbaz ovo vidi ima da dobijes batine. Covjek ce branit vedu ko zadnju kap vode. Nek ti je sa srecomKONGO je napisao/la:Vedo koji je dao dva gola za repku ima 194 stranice ispisane, a Zlaja LAV u jednoj tekmi uvalio tri Hrvatskoj tek dvije stranice.
Da je Vedo u pola kao Zlaja u repci zelene okice bih imale 783 stranice.
Zlaja je legenda, pravi ratnik na terenu a ne kao Vedo, ono u fazonu joj da mi neko ne polomi nogice. Ode malo Red Bull-a da se napijem mozda mi da neku snagu. Vedo,Vedo da te nema trebalo bih te izmislit !

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svaka čast muslimoviću
predobro igra

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sjajno Zlaja. Opak napadac. Samo da ga postede povrede i eto ga nazad u kakvu ligu petice.
Panathinaikos sad ponovo gostuje. Idu Cocalićevom Panioniosu.Cartman je napisao/la:Nisam znao da je PAOK ovako visoko. Samo su dva boda iza Panathinaikosa sad. Nadam se da mogu do titule, pa da gledamo i Muslimovica u Ligi Prvaka.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
@Kongo je ''rahmetulah'',cim ovo Sahbo spazibosanac723 je napisao/la:Ovo brate nisi trebo pisat. kad sahbaz ovo vidi ima da dobijes batine. Covjek ce branit vedu ko zadnju kap vode. Nek ti je sa srecomKONGO je napisao/la:Vedo koji je dao dva gola za repku ima 194 stranice ispisane, a Zlaja LAV u jednoj tekmi uvalio tri Hrvatskoj tek dvije stranice.
Da je Vedo u pola kao Zlaja u repci zelene okice bih imale 783 stranice.
Zlaja je legenda, pravi ratnik na terenu a ne kao Vedo, ono u fazonu joj da mi neko ne polomi nogice. Ode malo Red Bull-a da se napijem mozda mi da neku snagu. Vedo,Vedo da te nema trebalo bih te izmislit !

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 feb 2010, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
To nisi smjeo reci...Sahbaz ce te jednostavno ziiik.
Fino da se Zlatan vraca, samo da malo ostane duze bez povrede, njega kao jokera zajedno sa Medunjaninom od 70e minute i gol je zagarantovan.
Fino da se Zlatan vraca, samo da malo ostane duze bez povrede, njega kao jokera zajedno sa Medunjaninom od 70e minute i gol je zagarantovan.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako ne bude povrede i ako se bas vrati,joker ce biti neko drugiPrincipatus je napisao/la:To nisi smjeo reci...Sahbaz ce te jednostavno ziiik.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sahbo je banovan,i thinks.
Zasto bi Zlatan bio joker,sto ne bi malo Vedo bio joker,ha?

Zasto bi Zlatan bio joker,sto ne bi malo Vedo bio joker,ha?

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Principatus
- Kontakt:
Ko? Dzeko?harishp je napisao/la:Ako ne bude povrede i ako se bas vrati,joker ce biti neko drugi

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma...''vjerovatno''Principatus je napisao/la:Ko? Dzeko?harishp je napisao/la:Ako ne bude povrede i ako se bas vrati,joker ce biti neko drugi

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Hajde izgovori nemoj biti macija guza. 
Ma znam koga mislis, ali ne vjerujem da je realisticna opcija. Imam nekakav osjecaj.

Ma znam koga mislis, ali ne vjerujem da je realisticna opcija. Imam nekakav osjecaj.

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 7 gostiju.