Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Da li ste pozivanje Mensura Mujze u Reprezentaciju BIH?

[1.] Da,treba nam svaki kvalitetan igrac.
80
64%
[2.] Ne,netreba nam igrac koji je nastupao za tudje selekcije.
45
36%

Ukupno glasova: 125

harishp
Kontakt:

Re: Hocemo Mensura Mujdzu u reprezentaciji BIH !

Post Postao/la harishp » 13 mar 2010, 19:39

SemPer_fi je napisao/la:
santos je napisao/la:Po ovom intervju vidi se kome bi se prvo odazvao

http://www.scfreiburg.com/teams/profis/ ... sur-mujdza
De prevedi :))
Bolje ti je da se ne prevodi.
U jednoj recenici navede kako ima sanse da zaigra i za BIH ali njegova je cvrsta odluka kockasti i lijepa njegova. :roll:
Na zapadu nista novo.Ovo je moj prevod :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 mar 2010, 19:41

harishp je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:
santos je napisao/la:Po ovom intervju vidi se kome bi se prvo odazvao

http://www.scfreiburg.com/teams/profis/ ... sur-mujdza
De prevedi :))
Bolje ti je da se ne prevodi.
U jednoj recenici navede kako ima sanse da zaigra i za BIH ali njegova je cvrsta odluka kockasti i lijepa njegova. :roll:
Na zapadu nista novo.Ovo je moj prevod :mrgreen:

Ja nisam nigdje nasao da je to napisao.
Rekao je da je naravno mu lakse igrati za BIH,ali da nezna za kog bi se odlucio.
Posalji ti njemu poziv jarane doce ko iz topa. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 13 mar 2010, 19:53

Dass Mensur Mujdza selbst noch nicht so viele internationale Spiele gemacht hat, liegt vielleicht auch daran, dass er sich entschieden hat, für Kroatien zu spielen. Seine Eltern kommen aus Bosnien-Herzegowina, er und seine Geschwister sind in Zagreb geboren und konnten zwischen beiden Nationalitäten auswählen. Während sich der ebenfalls fußballspielende ältere Bruder für Bosnien entschied, wählte Mensur Kroatien. „Ich habe für Kroatien nun ein paar U21-Spiele bestritten und ein inoffizielles Länderspiel. Wahrscheinlich wäre es einfacher für Bosnien zu spielen, aber ich habe mich so entschieden.“

da prevedem

Da M M jos nema toliko nastupa u reprezentativnim utakmicama, mozda ima razlog u tome, sto se je odlucio igrati za Hrvatsku. Njegovi roditelji su iz BiH, on i njegov brat (neznam dal ima sestru) rodjeni su u Zagrebu i imali si priliku birati izmedju te dvije reprezentacije. Dok je njegov brat izabro BiH, M je Hrvatsku. "Ja sam za U-21 Hrvatske odigro dosad par utakmica i jedan prijateljski susret. Najvjerovatnije bi bilo lakse igrati za BiH, ali ja sam se tako odlucio".

P.S. Kako sam kaze nema od njega nista on se je odlucio za Hrvatsku i to je to..vozdraa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2010, 20:00

Sto pa imamo vec par Mujdzi u repci tojestslicnog ponasanja.
Jedina stvar sto ovaj nije bio nikad pozvan u BIH repku.
E da ih tada zavlaci pa hajde.
Ovako kako rekoh imamo vec Mujdzi i jos gori od njega.Nista novo. :roll:
Hrvati ga zovu ko da vidim na slijedeci mec. 8-) a ovaj je vec entschieden :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 13 mar 2010, 21:16

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ako danas odigra dobro,Hrvati ga milion posto zovu sebi.
Da minutu odigra a i nama uceraju.Inace im to ide od ruke.
I to bila citav prica ha ja.

a sta dobije poziv i od nas i od Hrvata.Sta mislis koga bi izabrao.Mi nemamo desnog beka oni imaju.

treba samo uzeti u obzir da je momak rodzen u zagrebu,i da vec igra za njihovu mladu i da je karijeru poceo u zagreba,i jos kada se pogleda da na toj poziciji ni njima necvjetaju ruze.dabogda :roll:

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 13 mar 2010, 21:36

Zašto se ne bi pokušalo sa Sulejmanom Smajićem? Bivši je mladi bh. reprezentativac, a ove sezone je odigrao 24 utakmice za Lokeren (3 gola, 2 asistencije).

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 mar 2010, 21:42

"Najvjerovatnije bi bilo lakse igrati za BiH, ali ja sam se tako odlucio."

Interpretacija je veoma lagana i ne dvosmislena. Dakle on je misljenja da bi mu bilo lakse zaigrati za nas, ali mu vise vrijedi igrati za Hrvatsku, pa cak pod rizikom da ne igra. Mislim da tu odluku treba akceptirati i ne gnjaviti momka da igra za nas, nek (ne-) igra u svojoj pravoj domovini. Mislim da je pametnije se koncentrisati na druge alternative.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 21:46

igro za Hrvatsku znaci NE ;) uostalom nema mjesta :lol:
Visca El Barca !

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 13 mar 2010, 22:19

Ma ne, najbolje bi bilo da zovemo svakaga ko je ikad sutnuo 2 puta loptu u repku!! imali bi veliku klupu :mrgreen:

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 mar 2010, 22:23

FC Barcelona _Ado je napisao/la:igro za Hrvatsku znaci NE ;) uostalom nema mjesta :lol:
Cuj igro za HR znaci ne?!? Ti si lud covjek, pa znaci i pjanic igro za Luxemburg, znaci i njemu NE? Da pusti te price.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 mar 2010, 22:24

ahmiiic je napisao/la:Dass Mensur Mujdza selbst noch nicht so viele internationale Spiele gemacht hat, liegt vielleicht auch daran, dass er sich entschieden hat, für Kroatien zu spielen. Seine Eltern kommen aus Bosnien-Herzegowina, er und seine Geschwister sind in Zagreb geboren und konnten zwischen beiden Nationalitäten auswählen. Während sich der ebenfalls fußballspielende ältere Bruder für Bosnien entschied, wählte Mensur Kroatien. „Ich habe für Kroatien nun ein paar U21-Spiele bestritten und ein inoffizielles Länderspiel. Wahrscheinlich wäre es einfacher für Bosnien zu spielen, aber ich habe mich so entschieden.“

da prevedem

Da M M jos nema toliko nastupa u reprezentativnim utakmicama, mozda ima razlog u tome, sto se je odlucio igrati za Hrvatsku. Njegovi roditelji su iz BiH, on i njegov brat (neznam dal ima sestru) rodjeni su u Zagrebu i imali si priliku birati izmedju te dvije reprezentacije. Dok je njegov brat izabro BiH, M je Hrvatsku. "Ja sam za U-21 Hrvatske odigro dosad par utakmica i jedan prijateljski susret. Najvjerovatnije bi bilo lakse igrati za BiH, ali ja sam se tako odlucio".

P.S. Kako sam kaze nema od njega nista on se je odlucio za Hrvatsku i to je to..vozdraa
Ovaj intervju je sigurno bio dok se nisu promjenila pravila o promjeni do 21 god.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 mar 2010, 22:39

mensur alajhmanet .
Imamo jaku repku , ne treba upropastavati sa nekim neotkrivenim laznim talentima..
Izabrao Hrvatsku i igraj tamo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 mar 2010, 23:10

Legenda_BiH je napisao/la:Cuj igro za HR znaci ne?!? Ti si lud covjek, pa znaci i pjanic igro za Luxemburg, znaci i njemu NE?
Nemoj me pogresno razumjeti, ali mislim da nije korektno prema Pjanicu, porediti ga sa Mujdzom.
U bilo kojem pitanju.

Mislim isto da je anketa u jednoj tacki pogresna. Kao negativan odgovor bih pasao vise:
Ne, netreba nam igrac koji jasno zeli da nastupa za drugu selekciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2010, 23:13

Ma jok, kakav on, kaže da je igrao za mladu repku, ili ti onu još mlađu, kaže da je jednostavnije možda bilo da je igrao za BiH, ali on se odlučio za Hrvatsku. Ne treba nam, hvala mu, neka on igra za svoju domovinu koju on vidi u Hrvatskoj.

Suvišna tema, zaista. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 00:04

Citam ove nase natpise i grohotom se smijem dvolicnosti.
Imate Begovica koji je pa skoro isto izjavio kao i Medunjanina I TO NAKON POZIVA U BIH REPKU.
I niko ne da ni prstom da se dirnu ovi biseri.A po Mujdzi se marise u sesnaest iako ga jos niko nije ni zvao u BIH repku. :roll:
Jesmo mustre.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2010, 00:06

Zar ga nije Ćiro zvao, pa je on rekao to da se odlučio igrati za Hrvatsku. Također je isto za Harisa bilo, međutim nisu ga htjeli u Holandiji, jer nema te kvalitete za njih, ali najedanput ispade da to on nikad nije izjavio, mediji su čudo, ali pošto je ovo za Njemačke medije rekao, onda to i smatram istinom, jer dolazi iz njegovom klubu, a nekog portala tamo desnog.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 mar 2010, 00:12

Ova bi tema bila previše i da je hattrick dao danas Bayernu. Ovako je smijurija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 00:28

Mujdza hoce da igra za kockaste ,to mu je san i treba poštovati njegove snove.
Mensure da Bog da se usrecio na klupi kockastih.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 00:30

Neutral je napisao/la:Zar ga nije Ćiro zvao, pa je on rekao to da se odlučio igrati za Hrvatsku. Također je isto za Harisa bilo, međutim nisu ga htjeli u Holandiji, jer nema te kvalitete za njih, ali najedanput ispade da to on nikad nije izjavio, mediji su čudo, ali pošto je ovo za Njemačke medije rekao, onda to i smatram istinom, jer dolazi iz njegovom klubu, a nekog portala tamo desnog.
Nije ga Ciro zvao,pogotovo ne onda kad je otisao u BL.Razlog znamo.
Navede Medunjanina a ne navede Begovica i njegov tonski zapis to jest intervju ne na nasem nego Kanadskom radiu.
Isto izjavi da mu je Kanada jedina drzava u kojoj ce igrati.Dvije sedmice prije nego sto je ipak otisao kod nas.
I onda nakon svega ove dizemo u nebesa a po Mensuru seremo.
Kako rekoh jos ga niko javno nije pozvao u repku dok ove jeste pa su svim silama gledali da vide sta ce i kako ce.
Za Mudonju ima i na olandskom. ;) Neboj se.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2010, 00:39

harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Zar ga nije Ćiro zvao, pa je on rekao to da se odlučio igrati za Hrvatsku. Također je isto za Harisa bilo, međutim nisu ga htjeli u Holandiji, jer nema te kvalitete za njih, ali najedanput ispade da to on nikad nije izjavio, mediji su čudo, ali pošto je ovo za Njemačke medije rekao, onda to i smatram istinom, jer dolazi iz njegovom klubu, a nekog portala tamo desnog.
Nije ga Ciro zvao,pogotovo ne onda kad je otisao u BL.Razlog znamo.
Navede Medunjanina a ne navede Begovica i njegov tonski zapis to jest intervju ne na nasem nego Kanadskom radiu.
Isto izjavi da mu je Kanada jedina drzava u kojoj ce igrati.Dvije sedmice prije nego sto je ipak otisao kod nas.
I onda nakon svega ove dizemo u nebesa a po Mensuru seremo.
Kako rekoh jos ga niko javno nije pozvao u repku dok ove jeste pa su svim silama gledali da vide sta ce i kako ce.
Za Mudonju ima i na olandskom. ;) Neboj se.

Dobro , vidjeti ćemo ako Bog da šta će se desiit sa ovim igračem. Ipak, mislim da je tolika kvaliteta, davno mi se naši "brižni" susjedi pobrinuli za ovog igrača.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.