Kenan Hasagic
-
- Kontakt:
Re: Kenan Hasagic
Armando Ibraković... A obećavao je momak, al' de, šta ćeš 

vako nesto je se desilo i Spahicu najčlakse po strancimacalcio je napisao/la:Sto se mene tice, neka se ispostavi da je ubio Kenedija, Keno bi i dalje bio u repci
ako ga nisu snimili da uzima lovu onda je vrlo tesko dokazati namjestanje, ako je uopste Keno upetljan u nesto slicno, mada sumnjam. vjerovatno se radi o tipicnom svaljivanju na strance.
pisalo se nesto ranije o tome da je pod istragom pa se ispostavilo da uopste nije igrao na toj utakmici zbog povrede.
juce je inace jedan nas talenat koji igra u Svedskoj dobio 3 i po godine zatvora zbog oruzane pljacke, ali to je nesto sasvim drugo. momak je priznao i sve... tuzno

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
*ebote ima cenzura na ovom forumu! Nemozemo tako u evropu 

Sarajlije su ga izucili sibicarenju za vreme rada u Zelji.
Salu na stranu, ako je pao ovako nisko, neka se povuce iz fudbala i uopste iz javnog zivota. Pre dva meseca je na ss.ba preneta njegova izjava u vezi ovoga, gde on kaze da je to "najveca glupost".., ali mi u liftu sa zandarom ne deluje bas opusteno (video ss.ba).
No, pre nego smo poceli masovno sa pljuvanjem da sacekamo policijsko/tuzilacki izvestaj.

Salu na stranu, ako je pao ovako nisko, neka se povuce iz fudbala i uopste iz javnog zivota. Pre dva meseca je na ss.ba preneta njegova izjava u vezi ovoga, gde on kaze da je to "najveca glupost".., ali mi u liftu sa zandarom ne deluje bas opusteno (video ss.ba).
No, pre nego smo poceli masovno sa pljuvanjem da sacekamo policijsko/tuzilacki izvestaj.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
NE DAJ SE KENO LEGENDO NAŠA, UZ TEBE SMO.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ako je Ibrahimovic svedjanin, onda je i ovaj svedjanin. Zapadu dusa prisvojit sportase a kriminalci su "nasi". Eto im i Ibrakovic i Ibrahimovic u paketu.Jackie_Chan je napisao/la:Armando Ibraković... A obećavao je momak, al' de, šta ćeš

A AKO je Hasagic kriv, onda ga ne treba nikako branit. Namjestanje utakmica je smrt nogometa i svakog nogometasa sto to radi treba dozivotno suspendovat. Sigurno da imaju svakako dovoljno para. Ali ne vjerujem da je ovo uradio Hasagic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jedan je korak da odsluzi prdekanu a drugi korak u LS.
@kralju opet bauljas.

Dobro je @Cartman sto nisi prije otvorio temu,nego si sad nasao.
Mogao si to i na temu reprezentativaca
@kralju opet bauljas.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2010, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad bi u nas poceli privodit...cole-ch je napisao/la:Sarajlije su ga izucili sibicarenju za vreme rada u Zelji.![]()

HSK Zrinjski Mostar
ako je kriv nek se kazni ako ne jos bolje za nas.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
NE DAJ SE KENO UZ TEBE SMO
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- TheManiacs
- Kontakt:
Normalno da cu otvorit temu, kad je jedan od najiskusnijih reprezentativaca uhapsen i optuzen za nesto najozbiljnije poslje dopinga u nogometu. A i cudi me da od prije nije imo svoju temu. Kad ovo ako Bog da prodje diskutovat cemo ljepse stvari vezane za Kenu.harishp je napisao/la: Dobro je @Cartman sto nisi prije otvorio temu,nego si sad nasao.
Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna

mB!
Po stoti put, nisu palili nasu zastavu. Sta slusate sve sto vam onaj kreten Bakir kaze ko ovce? Dovoljno je to sto su donjeli zastave sa ljiljanima u Zenicu kad su igrali protiv nas. Naravno nasa himna je dobila aplauz u Turskoj, a ne zvizduke ko sto svetac Bakir kaze. Svi znamo interese FTV-a. A prvo se zapitajte je li to ok da nasi navijaci pale baklje i divljaju kad je dan zalosti u Turskoj nakon teroristickog napada kurda? Sta bi tek rekli da oni to rade za 11. juli? Ali nije tema.Mukiol je napisao/la:Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna![]()
100% si u pravu ...ovi nasi ljudi samo misle kako TV kaze.....covjek ima bradu i krace pantole TERORISTA...tv kaze turci nevaljaju ....NEVALJAJU....a oni fino LJILJANE....pazi LJILJANE .....donesu sa sobom...pa mi nosimo one KOCKASTE TROGULASTE ZVJEZDICE.....a oni NASU ZASTAVU ljiljane .....Cartman je napisao/la:Po stoti put, nisu palili nasu zastavu. Sta slusate sve sto vam onaj kreten Bakir kaze ko ovce? Dovoljno je to sto su donjeli zastave sa ljiljanima u Zenicu kad su igrali protiv nas. Naravno nasa himna je dobila aplauz u Turskoj, a ne zvizduke ko sto svetac Bakir kaze. Svi znamo interese FTV-a. A prvo se zapitajte je li to ok da nasi navijaci pale baklje i divljaju kad je dan zalosti u Turskoj nakon teroristickog napada kurda? Sta bi tek rekli da oni to rade za 11. juli? Ali nije tema.Mukiol je napisao/la:Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna![]()
sto se tice kene ...ako je ovo raio ...VOZDRA...ako nije nek tuzi tursku zbog dusevne boli

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Osudjen,odrobijao,otplatio jeli nije mozda kuda kako gdje koga cega.To u vezi Spahica ,posto ima onih koji sporije razmisljaju.kralj_je_mrtav je napisao/la:Da li se meni cini ili na ovom forumu ima jos onih koji misle da Spaha nije stimao, pa dokle ljudi vise. Keno je uzeo lovu garant, ne bi se ovoliko spominjao, i uvijek je on tu, ima milion stranaca u Turskoj, a vazda Keno. Pametnom dostaharishp je napisao/la:Jedan je korak da odsluzi prdekanu a drugi korak u LS.
@kralju opet bauljas.![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neću ti to objašnjavati, ali ćeš se i sam uvjeriti u to.demir44 je napisao/la:Kako znas...AYAN je napisao/la:Keno nije kriv...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ako se bude ispostavilo da su turci pogresno optuzili hasagica nek idu ovi sto toliko vole turcine jos malo drkati...
Ako se dokaže da je kriv onda neka dobije ono što je zaslužio, no siguran sam da nije kriv, te da to ne bi nikada uradio , jer je i sam jednom izjavio da to nije istina što su mediji pisali o njemu i namještanjima.
Keno, uz tebe smo, samo hrabo.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.