Kenan Hasagic

Jackie_Chan
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 mar 2010, 21:51

Armando Ibraković... A obećavao je momak, al' de, šta ćeš :roll:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 mar 2010, 21:51

calcio je napisao/la:Sto se mene tice, neka se ispostavi da je ubio Kenedija, Keno bi i dalje bio u repci ;)
ako ga nisu snimili da uzima lovu onda je vrlo tesko dokazati namjestanje, ako je uopste Keno upetljan u nesto slicno, mada sumnjam. vjerovatno se radi o tipicnom svaljivanju na strance.
pisalo se nesto ranije o tome da je pod istragom pa se ispostavilo da uopste nije igrao na toj utakmici zbog povrede.

juce je inace jedan nas talenat koji igra u Svedskoj dobio 3 i po godine zatvora zbog oruzane pljacke, ali to je nesto sasvim drugo. momak je priznao i sve... tuzno :(
vako nesto je se desilo i Spahicu najčlakse po strancima ;) Nedamo Kenu ni zasta .....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 24 mar 2010, 21:57

*ebote ima cenzura na ovom forumu! Nemozemo tako u evropu :|

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 mar 2010, 22:27

Sarajlije su ga izucili sibicarenju za vreme rada u Zelji. :D

Salu na stranu, ako je pao ovako nisko, neka se povuce iz fudbala i uopste iz javnog zivota. Pre dva meseca je na ss.ba preneta njegova izjava u vezi ovoga, gde on kaze da je to "najveca glupost".., ali mi u liftu sa zandarom ne deluje bas opusteno (video ss.ba).
No, pre nego smo poceli masovno sa pljuvanjem da sacekamo policijsko/tuzilacki izvestaj.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 22:31

NE DAJ SE KENO LEGENDO NAŠA, UZ TEBE SMO.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2010, 22:48

Jackie_Chan je napisao/la:Armando Ibraković... A obećavao je momak, al' de, šta ćeš :roll:
Ako je Ibrahimovic svedjanin, onda je i ovaj svedjanin. Zapadu dusa prisvojit sportase a kriminalci su "nasi". Eto im i Ibrakovic i Ibrahimovic u paketu. :D

A AKO je Hasagic kriv, onda ga ne treba nikako branit. Namjestanje utakmica je smrt nogometa i svakog nogometasa sto to radi treba dozivotno suspendovat. Sigurno da imaju svakako dovoljno para. Ali ne vjerujem da je ovo uradio Hasagic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2010, 22:49

Jedan je korak da odsluzi prdekanu a drugi korak u LS.
@kralju opet bauljas. :roll: :shock:
Dobro je @Cartman sto nisi prije otvorio temu,nego si sad nasao.
Mogao si to i na temu reprezentativaca :evil:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2010, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 mar 2010, 22:50

cole-ch je napisao/la:Sarajlije su ga izucili sibicarenju za vreme rada u Zelji. :D

Salu na stranu, ako je pao ovako nisko, neka se povuce iz fudbala i uopste iz javnog zivota. Pre dva meseca je na ss.ba preneta njegova izjava u vezi ovoga, gde on kaze da je to "najveca glupost".., ali mi u liftu sa zandarom ne deluje bas opusteno (video ss.ba).
No, pre nego smo poceli masovno sa pljuvanjem da sacekamo policijsko/tuzilacki izvestaj.
Kad bi u nas poceli privodit... :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 mar 2010, 22:50

ako je kriv nek se kazni ako ne jos bolje za nas.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 24 mar 2010, 22:51

NE DAJ SE KENO UZ TEBE SMO
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 mar 2010, 22:51

Keno lave izdrzi,uz tebe smo ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2010, 22:55

harishp je napisao/la: Dobro je @Cartman sto nisi prije otvorio temu,nego si sad nasao.
Normalno da cu otvorit temu, kad je jedan od najiskusnijih reprezentativaca uhapsen i optuzen za nesto najozbiljnije poslje dopinga u nogometu. A i cudi me da od prije nije imo svoju temu. Kad ovo ako Bog da prodje diskutovat cemo ljepse stvari vezane za Kenu.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 mar 2010, 23:01

Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna :!: ;)
mB!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2010, 23:03

Mukiol je napisao/la:Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna :!: ;)
Po stoti put, nisu palili nasu zastavu. Sta slusate sve sto vam onaj kreten Bakir kaze ko ovce? Dovoljno je to sto su donjeli zastave sa ljiljanima u Zenicu kad su igrali protiv nas. Naravno nasa himna je dobila aplauz u Turskoj, a ne zvizduke ko sto svetac Bakir kaze. Svi znamo interese FTV-a. A prvo se zapitajte je li to ok da nasi navijaci pale baklje i divljaju kad je dan zalosti u Turskoj nakon teroristickog napada kurda? Sta bi tek rekli da oni to rade za 11. juli? Ali nije tema.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 mar 2010, 23:08

Cartman je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna :!: ;)
Po stoti put, nisu palili nasu zastavu. Sta slusate sve sto vam onaj kreten Bakir kaze ko ovce? Dovoljno je to sto su donjeli zastave sa ljiljanima u Zenicu kad su igrali protiv nas. Naravno nasa himna je dobila aplauz u Turskoj, a ne zvizduke ko sto svetac Bakir kaze. Svi znamo interese FTV-a. A prvo se zapitajte je li to ok da nasi navijaci pale baklje i divljaju kad je dan zalosti u Turskoj nakon teroristickog napada kurda? Sta bi tek rekli da oni to rade za 11. juli? Ali nije tema.
100% si u pravu ...ovi nasi ljudi samo misle kako TV kaze.....covjek ima bradu i krace pantole TERORISTA...tv kaze turci nevaljaju ....NEVALJAJU....a oni fino LJILJANE....pazi LJILJANE .....donesu sa sobom...pa mi nosimo one KOCKASTE TROGULASTE ZVJEZDICE.....a oni NASU ZASTAVU ljiljane .....
sto se tice kene ...ako je ovo raio ...VOZDRA...ako nije nek tuzi tursku zbog dusevne boli ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2010, 23:37

kralj_je_mrtav je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jedan je korak da odsluzi prdekanu a drugi korak u LS.
@kralju opet bauljas. :roll: :shock:
Dobro je @Cartman sto nisi prije otvorio temu,nego si sad nasao.
Da li se meni cini ili na ovom forumu ima jos onih koji misle da Spaha nije stimao, pa dokle ljudi vise. Keno je uzeo lovu garant, ne bi se ovoliko spominjao, i uvijek je on tu, ima milion stranaca u Turskoj, a vazda Keno. Pametnom dosta
Osudjen,odrobijao,otplatio jeli nije mozda kuda kako gdje koga cega.To u vezi Spahica ,posto ima onih koji sporije razmisljaju. :roll: :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 mar 2010, 23:41

demir44 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Keno nije kriv...
Kako znas... :roll:
Neću ti to objašnjavati, ali ćeš se i sam uvjeriti u to.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 mar 2010, 23:45

ako se bude ispostavilo da su turci pogresno optuzili hasagica nek idu ovi sto toliko vole turcine jos malo drkati...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 23:47

Ako se dokaže da je kriv onda neka dobije ono što je zaslužio, no siguran sam da nije kriv, te da to ne bi nikada uradio , jer je i sam jednom izjavio da to nije istina što su mediji pisali o njemu i namještanjima.

Keno, uz tebe smo, samo hrabo.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 24 mar 2010, 23:52

Keno, uz tebe smo, samo hrabo.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.