Premijerligaški treneri
Re: Premijerligaški treneri
Osim i Stepi pa onda dosta praznih mesta pa tek onda ostali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Amar,Jovic,Stepanovic,Ibrakovic,Odovic,Ninkovic...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
AMAR OSIM JEDNOSTAVNO NAJBOLJI 

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- slani grad
- Kontakt:
Osim,Stepi,Jovic,Glavas..po meni 4 najbolja trenera..i jos bi tu dodao Ibru..iza ove cetvorice...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Amar Osim i Dragan Jovic ostali su potrosna roba
Realno nitko nije niti lani ocekivao da ce Zrinjski osvojiti s onakvim sastavom ligu ,mnogi su predviđali nakon odlaska smajica,matka i ostalih nosioca igre sredinu tabele,dok isto i vazi za zelju koji je kad je tek Osim dosao u prijateljskoj utakmici u Mostaru primio 5 komada da bi ta ista ekipa na kraju prikazala zavidnu fizicku spremnosti i uigranost takticku,sto je naravno djelo trenera koji ce kako stvari stoje osvojiti i prvenstvo i kup drzave.

Realno nitko nije niti lani ocekivao da ce Zrinjski osvojiti s onakvim sastavom ligu ,mnogi su predviđali nakon odlaska smajica,matka i ostalih nosioca igre sredinu tabele,dok isto i vazi za zelju koji je kad je tek Osim dosao u prijateljskoj utakmici u Mostaru primio 5 komada da bi ta ista ekipa na kraju prikazala zavidnu fizicku spremnosti i uigranost takticku,sto je naravno djelo trenera koji ce kako stvari stoje osvojiti i prvenstvo i kup drzave.
HSK Zrinjski Mostar
1. AMAR OSIM
2. Jovic
3. Ibrakovic
2. Jovic
3. Ibrakovic
realno nije sto navijam za zelju, ali osim je vanzemaljac, dragan jovic klasa trener, ali meni najdrazi velimir stojnic, svaka cast covjek... ibrakovic dobar trener al nema karakter, musemic je dobar, samo sto ga hebe ko stigne...
BRAVE HEART 1979-2005
- admir_ze1982
- Kontakt:
AMAR OSIM, covjek ima sasvim drugi i netipican nacin rada i uopste gledanja na fudbal za nase prilike..
DRAGAN JOVIC, sa Zrinjskim koji ima solidnu ne bas posebno jaku ekipu, godinama u vrhu lige
G-din Stepanovic . po imenu u BIH nema rezultate za neku pohvalu ...realno
ostali nam ga dodju kao "sedmicni" ili mjesecni, mozda jos i Husref Musemic, Omer Kopic, vrijedni spomena...
DRAGAN JOVIC, sa Zrinjskim koji ima solidnu ne bas posebno jaku ekipu, godinama u vrhu lige
G-din Stepanovic . po imenu u BIH nema rezultate za neku pohvalu ...realno
ostali nam ga dodju kao "sedmicni" ili mjesecni, mozda jos i Husref Musemic, Omer Kopic, vrijedni spomena...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
1. Amar Osim
2. Vlatko Glavaš
3. Dragan Jović
.
.
.
2. Vlatko Glavaš
3. Dragan Jović
.
.
.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
kitari nikad nisu imali dobrog trenera
AMAR AMAR OSIM OSIM

AMAR AMAR OSIM OSIM

Ibrakovic je **** od trenera uvijek neke zavjere protiv njega vise malati jezikom nego bilo sta drugo mislim da je dobra igra Veleza bila plod igraca a ne njega samog ipak u Velezu ima par kavalitetnih igraca za nase uslove prije svega Dzafic, Colic, Osmanagic.U BiH postoje dva trenera koji su u stanju napraviti pitu od govana AMAR OSIM i zvaljo husref ostalo je sve manje vise u 5 deka.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne mozes dva ista trenera staviti" ? je napisao/la:1. " Гавран.
2. Сер ? Фергусон

-
- Kontakt:
Boris Gavran trener Rudara na 5 utakmica 4 pobijede. 

Ninković je najkvalitetniji trener u državi, ostalo sve iza a neki se ne bi ni usporediti s njim ali eto.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
amar osim niz 11 tekmi sve pobjedeAlcoholBoysPD je napisao/la:Boris Gavran trener Rudara na 5 utakmica 4 pobijede.

Amar mu može držati dopunske časove.helmet je napisao/la:Ninković je najkvalitetniji trener u državi, ostalo sve iza a neki se ne bi ni usporediti s njim ali eto.

1996
U održavanju brkova možda! Kad je tako dobar sad, vjerovatno je bio i onda kad ste ga izjurili iz kluba. Jel to on možda, u međuvremenu, pohađao kakve dopunske časove?cassanova je napisao/la:Amar mu može držati dopunske časove.helmet je napisao/la:Ninković je najkvalitetniji trener u državi, ostalo sve iza a neki se ne bi ni usporediti s njim ali eto.
A đe da znam?!
Drug ti si prvi koji se slaze samnom da je Ibrakovic **** trener,a to ce vrijeme pokazatipile87 je napisao/la:Ibrakovic je **** od trenera uvijek neke zavjere protiv njega vise malati jezikom nego bilo sta drugo mislim da je dobra igra Veleza bila plod igraca a ne njega samog ipak u Velezu ima par kavalitetnih igraca za nase uslove prije svega Dzafic, Colic, Osmanagic.U BiH postoje dva trenera koji su u stanju napraviti pitu od govana AMAR OSIM i zvaljo husref ostalo je sve manje vise u 5 deka.

1921-2011
Decko znas li ti citati ,bira se naj ne gori nego bolji .Covek stavio Odovica a on u crno zavio Slaviju ,da mu nisi rod ...Strumph_tm87 je napisao/la:Amar, Ninkovic, Odovic, Jovic, Ibrakovic, Stojnic, Glavas, Stepanovic...
-
- Kontakt:
Naravno Husref Musemić i amar osim, pa onda stepanović iz laktaša