SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa C
Sad ce se naljutit navijaci Liverpoola, ali moram rec da je sramota sto je Carragher pozvan ponovo. Iz vise razloga. Kao prvo, svi se sjecamo njegovih pateticnih izjava nakon sto je se oprostio od reprezentacije prije nekoliko godina. Kao da ga uopste nije bolilo kad je gubio sa Engleskom, jer "ipak nije bio Liverpool". A kao drugo, covjek nije ni blizu dovoljno dobar da igra. Mislim ako jedan Dawson ili King propusti prvenstvo radi njega, onda je stvarno zalosno. Bolji su igraci, a i bolji karakteri bez sumnje.
Evo nove izjave, "ponosnog" reprezentativca: http://www.teamtalk.com/england/6163715 ... -a-one-off
Znaci lik ce odigrat Svjetsko, i onda opet vozdra. Valjda se mora cuvat za grcevitu borbu za Europa Ligu sljedece sezone.
Evo nove izjave, "ponosnog" reprezentativca: http://www.teamtalk.com/england/6163715 ... -a-one-off
Znaci lik ce odigrat Svjetsko, i onda opet vozdra. Valjda se mora cuvat za grcevitu borbu za Europa Ligu sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Sad ce se naljutit navijaci Liverpoola, ali moram rec da je sramota sto je Carragher pozvan ponovo. Iz vise razloga. Kao prvo, svi se sjecamo njegovih pateticnih izjava nakon sto je se oprostio od reprezentacije prije nekoliko godina. Kao da ga uopste nije bolilo kad je gubio sa Engleskom, jer "ipak nije bio Liverpool". A kao drugo, covjek nije ni blizu dovoljno dobar da igra. Mislim ako jedan Dawson ili King propusti prvenstvo radi njega, onda je stvarno zalosno. Bolji su igraci, a i bolji karakteri bez sumnje.

i ja mrzim tvoj klub,al nikad ne bi nesto tako izvalio,,stvarno moras mozak bit da tako nesto kazes,,igraci koji nisu ni jednu jedinu tekmu u lp odigrali a imaju 30(king) odnosno 26(dawson) kuka da budu bolji od igraca koji je osvojio kup uefa,lp,2 superkupa evrope itd...diving bastard drogba je izjavio da mu je najteze protiv carre igrat.
pa bolji igrac od kinga i dawsona je ona vjeverica koja je usla na teren kad su arsenal i villareal u polufinalu lp na highburyu igrali,,vise ta vjeverica ima iskustva u lp od njih dvojice

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Slovenija definitivno sretno im!
i Alžir!
Fuj bahati englezi

i Alžir!
Fuj bahati englezi

Pa sta ako nisu igrali LP. Bili su obojica sjajni ove sezone, i igraju za klub koji je trenutno bolji od Liverpoola, koliko god to tebi smetalo.Phill Jackson je napisao/la:Cartman je napisao/la:Sad ce se naljutit navijaci Liverpoola, ali moram rec da je sramota sto je Carragher pozvan ponovo. Iz vise razloga. Kao prvo, svi se sjecamo njegovih pateticnih izjava nakon sto je se oprostio od reprezentacije prije nekoliko godina. Kao da ga uopste nije bolilo kad je gubio sa Engleskom, jer "ipak nije bio Liverpool". A kao drugo, covjek nije ni blizu dovoljno dobar da igra. Mislim ako jedan Dawson ili King propusti prvenstvo radi njega, onda je stvarno zalosno. Bolji su igraci, a i bolji karakteri bez sumnje.
Znaci lik ce odigrat Svjetsko, i onda opet vozdra. Valjda se mora cuvat za grcevitu borbu za Europa Ligu sljedece sezone.![]()
![]()
![]()
i ja mrzim tvoj klub,al nikad ne bi nesto tako izvalio,,stvarno moras mozak bit da tako nesto kazes,,igraci koji nisu ni jednu jedinu tekmu u lp odigrali a imaju 30(king) odnosno 26(dawson) kuka da budu bolji od igraca koji je osvojio kup uefa,lp,2 superkupa evrope itd...diving bastard drogba je izjavio da mu je najteze protiv carre igrat.
pa bolji igrac od kinga i dawsona je ona vjeverica koja je usla na teren kad su arsenal i villareal u polufinalu lp na highburyu igrali,,vise ta vjeverica ima iskustva u lp od njih dvojice![]()
Englezi ce osvojit na celu sa Carragherom
C'mon England

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Rutinski smo izdominorali protivnika.
Walcott je pokazao da ce vjerovatno biti, ako ne najbolji igrac SP-a, onda berem najbolje desno krilo.
Treba jos spomeniti da one klade iz T........ treba poizbacivat iz repke, samo smetaju, a i njihovi patriotski nagoni su upitni prema ovim izdanjima jer vise pomazu protivniku, nego svojoj domovini. Dobro je pa ne igramo protiv Izraela, sami bi sebi davali golove.
God save The Queen!
Walcott je pokazao da ce vjerovatno biti, ako ne najbolji igrac SP-a, onda berem najbolje desno krilo.
Treba jos spomeniti da one klade iz T........ treba poizbacivat iz repke, samo smetaju, a i njihovi patriotski nagoni su upitni prema ovim izdanjima jer vise pomazu protivniku, nego svojoj domovini. Dobro je pa ne igramo protiv Izraela, sami bi sebi davali golove.
God save The Queen!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
Engleska nije imala ovakav tim unazad 20 godina
Alžir opasan sa amerima če se boriti za drugo mjesto
Slovenija,veliki uspijeh i da su otisli
Alžir opasan sa amerima če se boriti za drugo mjesto
Slovenija,veliki uspijeh i da su otisli
engleska je vec prosla sa sigurnoscu se moze reci..a drugi putnik ce biti slovenija (imam osjecaj ) 

-PAJA Fan Club!!
odlican novi dokumentarac One Night in Turin o engleskoj repki na SPu 90', gary oldman je takodje u ovom dokumentarcu, valja pogledati.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nisam jos gledao ovaj film. Gary Oldman je samo narator ovdje.
Kad smo kod Oldmana, ako neko ne daj Boze nije gledao film The Firm, neka obavezno to uradi. Tu glumi vođu West Hamove grupe huligana u 80im. Remake je nedavno urađen, ali nije ni blizu originalu.
Kad smo kod Oldmana, ako neko ne daj Boze nije gledao film The Firm, neka obavezno to uradi. Tu glumi vođu West Hamove grupe huligana u 80im. Remake je nedavno urađen, ali nije ni blizu originalu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
u ovome dokumentarcu se vidi sta je nekada bila prava repka engleska s pravim borcima koji su bukvalno krvarili za njima sveti dres. sto se tice neki stvari danasnja njihova repka nije ni E od engleske...
Uzmi nesto kao navijaci prijasnji i sadasnji.Sto se tice Engleske.U dosta navrata nisu imali srece.steve-o je napisao/la:u ovome dokumentarcu se vidi sta je nekada bila prava repka engleska s pravim borcima koji su bukvalno krvarili za njima sveti dres. sto se tice neki stvari danasnja njihova repka nije ni E od engleske...
ili su ih Argentinci sa Maradonom zeznuli,ili nalete na vazda zeznute Svabe.
Sto se navijaca tice,zakon ih je smirio kao bubice.
Prijasnji golovi od dvadeset ili trideset metara pod precku je cesto bio nazivan ''dobar ko' Engleski gol '':mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A danas igra Carragher kojeg ne zanima kad izgubi sa repkom jer "ipak nije Liverpool".steve-o je napisao/la:u ovome dokumentarcu se vidi sta je nekada bila prava repka engleska s pravim borcima koji su bukvalno krvarili za njima sveti dres. sto se tice neki stvari danasnja njihova repka nije ni E od engleske...
Cartman je napisao/la:A danas igra Carragher kojeg ne zanima kad izgubi sa repkom jer "ipak nije Liverpool".steve-o je napisao/la:u ovome dokumentarcu se vidi sta je nekada bila prava repka engleska s pravim borcima koji su bukvalno krvarili za njima sveti dres. sto se tice neki stvari danasnja njihova repka nije ni E od engleske...

A i meni je čudno što ga je zvao.
Valjda zato što Terry,a pogotovo Ferdinand nisu bili na "nivou" ove sezone.
FK Pjetlovi
A on bio na nivou? Pa on nije na nivou vec godinama. Uz Terrya i Ferdinanda su bolji i Dawson i King od njega.reds je napisao/la:Cartman je napisao/la:A danas igra Carragher kojeg ne zanima kad izgubi sa repkom jer "ipak nije Liverpool".steve-o je napisao/la:u ovome dokumentarcu se vidi sta je nekada bila prava repka engleska s pravim borcima koji su bukvalno krvarili za njima sveti dres. sto se tice neki stvari danasnja njihova repka nije ni E od engleske...![]()
A i meni je čudno što ga je zvao.
Valjda zato što Terry,a pogotovo Ferdinand nisu bili na "nivou" ove sezone.
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo pogledao sam snimak Irska - Alžir i mogu reći da me je Alžir razočarao jako lošom igrom, a golman im je posebna priča.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lose, lose prvo poluvrijeme protiv Japana, a igraju sa prvim sastavom. Naravno mislim na Englesku.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo Lampard fulio penalEmir_ZENICA je napisao/la:Engleska iz 2 u 1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.