SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
Re: SP - Grupa D
А $ ствар, $ $ $ не " " ' & је везана за ", јер " & ", а $ сте ?, а не " %, јер у " " & ? $ " " за ". ' $ о ? ' $ на & " $ " ", ? " ' " на ' % '. ? &, & " & &...
Eh sta reci o ovoj grupi nego jedna od najjacih.Elf po obicaju ne sme biti otpisan,mi konacno napravili strasnu repku,Ganci dovoljno reci da dolaze iz Afrike i kenguri nezgodno stvarno.Da krenemo redom.
Elf kao na svakome prvenstvu ne predaje se do zadnjih sekunda,mnogo repki je to osetilo na svojoj kozi.Upravo zbog toga veoma cenim Nemce.Na ovome prvenstvu bez Adlera,Ballacka,Kuranyia.dakle nece to biti najjaci sastav ali svakako za respect.
Srbija-Veoma smo jaki,strasna odbrana sigurno TOP3 evrope u ovome trenutku.Kolarov-Lukovic-Vidic-Ivanovic ulevaju strahopostovanje prema napadacima protivnika pa samim tim ni Gyanu,Kieslingu,kennedyu nece biti lako pronaci put do mreze Stojketa.Stojkovic nam je mozda i najslabija karika,nestandardan u Wiganu ono sto dobije minuta kiksa i bojim se iskreno.Ali znao nas je nekoliko puta sjajnim odbranama izvuci.Vezni red veoma dobar Stanka-Lane-Krasic-Kuzmanovic moraju biti na vrjunskom nivou da bi uspeli nesta da uradimo.U napadu Ziga i Panta,PAnta reseta mreze u Holandskoj ligi i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za prolazak u narednu rundu.
Gana-Crne Zvezde standardno izazivaju respect fudbalske javnosti.Bez Essiena momcad Rajevca je 50%slabija i tako da je ne vidim u narednoj rundi.
Australija-VErujem da oni uzimaju trece mesto u ovoj grupi.JAci su od Gane ali su slabi od Srbije i Nemacke.Imaju odlicnih igraca Schwarzer na golu,Grella,Bresciano,Kennedy,willshire... i mogu se nadati plasmanu dalje ali nece uspeti.
Moj poredak je ovakav.
Srbija
Nemacka
Australija
Ghana
Elf kao na svakome prvenstvu ne predaje se do zadnjih sekunda,mnogo repki je to osetilo na svojoj kozi.Upravo zbog toga veoma cenim Nemce.Na ovome prvenstvu bez Adlera,Ballacka,Kuranyia.dakle nece to biti najjaci sastav ali svakako za respect.
Srbija-Veoma smo jaki,strasna odbrana sigurno TOP3 evrope u ovome trenutku.Kolarov-Lukovic-Vidic-Ivanovic ulevaju strahopostovanje prema napadacima protivnika pa samim tim ni Gyanu,Kieslingu,kennedyu nece biti lako pronaci put do mreze Stojketa.Stojkovic nam je mozda i najslabija karika,nestandardan u Wiganu ono sto dobije minuta kiksa i bojim se iskreno.Ali znao nas je nekoliko puta sjajnim odbranama izvuci.Vezni red veoma dobar Stanka-Lane-Krasic-Kuzmanovic moraju biti na vrjunskom nivou da bi uspeli nesta da uradimo.U napadu Ziga i Panta,PAnta reseta mreze u Holandskoj ligi i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za prolazak u narednu rundu.
Gana-Crne Zvezde standardno izazivaju respect fudbalske javnosti.Bez Essiena momcad Rajevca je 50%slabija i tako da je ne vidim u narednoj rundi.
Australija-VErujem da oni uzimaju trece mesto u ovoj grupi.JAci su od Gane ali su slabi od Srbije i Nemacke.Imaju odlicnih igraca Schwarzer na golu,Grella,Bresciano,Kennedy,willshire... i mogu se nadati plasmanu dalje ali nece uspeti.
Moj poredak je ovakav.
Srbija
Nemacka
Australija
Ghana
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imas temu o reprezentaciji Srbije na podforumu Medjunarodni fudbal.Banjaluka SRB je napisao/la:А $ ствар, $ $ $ не " " ' & је везана за ", јер " & ", а $ сте ?, а не " %, јер у " " & ? $ " " за ". ' $ о ? ' $ на & " $ " ", ? " ' " на ' % '. ? &, & " & &...
jbg... bi ta agresija, pa nekako teme o srbiji uvijek problematične.Banjaluka SRB je napisao/la:А $ ствар, $ $ $ не " " ' & је везана за ", јер " & ", а $ сте ?, а не " %, јер у " " & ? $ " " за ". ' $ о ? ' $ на & " $ " ", ? " ' " на ' % '. ? &, & " & &...
a ne donose nam onoliko koliko energije moramo potrošiti da ostanu čiste od svađa i spama. onda ih je lakše ukloniti, svakako nisu u fokusu ovog foruma.
na žalost, mi smo se morali opredjeliti ili za navijače srbije, ili za navijače BiH, jer kad ih sastavimo idu samo svađe. Obzirom na tržište na kojem djelujemo opredjelili smo se za navijače BiH.
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
admin je napisao/la:jbg... bi ta agresija, pa nekako teme o srbiji uvijek problematične.Banjaluka SRB je napisao/la:А $ ствар, $ $ $ не " " ' & је везана за ", јер " & ", а $ сте ?, а не " %, јер у " " & ? $ " " за ". ' $ о ? ' $ на & " $ " ", ? " ' " на ' % '. ? &, & " & &...
a ne donose nam onoliko koliko energije moramo potrošiti da ostanu čiste od svađa i spama. onda ih je lakše ukloniti, svakako nisu u fokusu ovog foruma.
na žalost, mi smo se morali opredjeliti ili za navijače srbije, ili za navijače BiH, jer kad ih sastavimo idu samo svađe. Obzirom na tržište na kojem djelujemo opredjelili smo se za navijače BiH.
Опет не ", & везе " " са " ' у $? " не " % " се & свађао на тој ", & & $ " се " " " " ?, а % се " " на & $ " то " " јасно. Ја $ - овај сајт, стварно сте " $ нас % се спорта " " ' " " - овај сајт & $ ' " у $ на & "!
na žalost, iskustvo kaže da bi se svađali. forum ne postoji od jučer. isprobali smo i ne ide. i mi bi radije imali milion dodatnih posjetilaca, ali ne ide. pa i ti si sam počeo temu sa "Molim bez uvreda". koja se to još tema tako počinje?Banjaluka SRB je napisao/la:admin je napisao/la:jbg... bi ta agresija, pa nekako teme o srbiji uvijek problematične.Banjaluka SRB je napisao/la:А $ ствар, $ $ $ не " " ' & је везана за ", јер " & ", а $ сте ?, а не " %, јер у " " & ? $ " " за ". ' $ о ? ' $ на & " $ " ", ? " ' " на ' % '. ? &, & " & &...
Опет не ", & везе " " са " ' у $? " не " % " се & свађао на тој ", & & $ " се " " " " ?, а % се " " на & $ " то " " јасно. Ја $ - овај сајт, стварно сте " $ нас % се спорта " " ' " " - овај сајт & $ ' " у $ на & "!
ne bih baš tako tragično doživljavao činjenicu da navijači srbije ostaju uskraćeni u odnosu na bh. navijače. Ipak je ovo bosanskohercegovački forum, pa je to normalno. i navijači BiH su uskraćeni na holandskom forumu, siguran sam da im se ne poklanja dovoljno pažnje. imamo mi ovdje i masu navijača engleske, italije, španije (http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=57&t=2730)... ne vidim neke njihove teme, pa se ljudi ne žale.
Ma sve je to u redu jos malo pa ce i kineski biti oficijelno pismo.
pa onda raglabajte svi pomalo sa onim pismom kome najvise lezi.Da li ce pola naroda to razumjeti manje vise
Nazad na temu.
Grupa D favoriti Svabe kakve god da su,vazda su favoriti.
Gana kompletna repka ce biti jaka ko zemlja.Plus sto selektor Gane zna vecinu igraca protivnika Srbiju.
Kao i taktiku.
Srbija ce vjerovatno na trecu poziciju.Gledajuci onog Subotica koji je veliki kikser mogao bi dohakati vrlo brzo ne samo svom Dortmundu vec i Orlovima.da ne govorimo da je napadacki red vise nego ispod prosjeka.
Na svjetskom prvenstvu to ne prolazi.
Australija svi je stavljaju kao autsajdera.Jednom su Hrvatima pokazali da i nisu bas takvi autsajderi.
Pitanje je kome ce najvise pokazati zube od ovih tri navedene.Mozda se koji bod prospe protiv njih.

Nazad na temu.
Gana kompletna repka ce biti jaka ko zemlja.Plus sto selektor Gane zna vecinu igraca protivnika Srbiju.
Kao i taktiku.
Srbija ce vjerovatno na trecu poziciju.Gledajuci onog Subotica koji je veliki kikser mogao bi dohakati vrlo brzo ne samo svom Dortmundu vec i Orlovima.da ne govorimo da je napadacki red vise nego ispod prosjeka.
Australija svi je stavljaju kao autsajdera.Jednom su Hrvatima pokazali da i nisu bas takvi autsajderi.
Pitanje je kome ce najvise pokazati zube od ovih tri navedene.Mozda se koji bod prospe protiv njih.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 maj 2010, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fali grupe E i H na ovom podforumu...rekoh,samo da znate 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
na žalost, iskustvo kaže da bi se svađali. forum ne postoji od jučer. isprobali smo i ne ide. i mi bi radije imali milion dodatnih posjetilaca, ali ne ide. pa i ti si sam počeo temu sa "Molim bez uvreda". koja se to još tema tako počinje?
ne bih baš tako tragično doživljavao činjenicu da navijači srbije ostaju uskraćeni u odnosu na bh. navijače. Ipak je ovo bosanskohercegovački forum, pa je to normalno. i navijači BiH su uskraćeni na holandskom forumu, siguran sam da im se ne poklanja dovoljno pažnje. imamo mi ovdje i masu navijača engleske, italije, španije... ne vidim neke njihove teme, pa se ljudi ne žale.[/quote]
& $ " ' " " $ $ % се ' $, ? ' ' је / у ' старту, " него % је ? & & ? $. Не $ " ? ? " & " на $ ' " " " на $, & '. & $ " " " " са $ СП, ? " " " 40% " & " " у $ на 0,01% " ? ", а " " у ".
ne bih baš tako tragično doživljavao činjenicu da navijači srbije ostaju uskraćeni u odnosu na bh. navijače. Ipak je ovo bosanskohercegovački forum, pa je to normalno. i navijači BiH su uskraćeni na holandskom forumu, siguran sam da im se ne poklanja dovoljno pažnje. imamo mi ovdje i masu navijača engleske, italije, španije... ne vidim neke njihove teme, pa se ljudi ne žale.[/quote]
& $ " ' " " $ $ % се ' $, ? ' ' је / у ' старту, " него % је ? & & ? $. Не $ " ? ? " & " на $ ' " " " на $, & '. & $ " " " " са $ СП, ? " " " 40% " & " " у $ на 0,01% " ? ", а " " у ".
Bez prabog Essiena to nije ni blizu prave repke jer on je alfa i omega i drzi vitav vezni red.harishp je napisao/la:Ma sve je to u redu jos malo pa ce i kineski biti oficijelno pismo.pa onda raglabajte svi pomalo sa onim pismom kome najvise lezi.Da li ce pola naroda to razumjeti manje vise
![]()
Nazad na temu.
Kao i taktiku.
Tvoj kiks igrac neka bude sretan ako dobije zapazenu minutazu jer sam 100%da on nece u prvu postavu.
Napadacki red ispod proseka ovako oslabljenim repkama jer Nemacka i Ghana nemaju bas neku odbarnu kojom se mogu pohvaliti mogu dati golova koji ce biti dovoljni za prolazak.Mada i u kvalifikacijama nisu oni bili glavni nego Lane i Krasic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ne znam od kud ti takvi brojevi. ja pratim ovaj domaći forum od prvog dana i garantujem ti da ima više navijača španije nego srbije, mada i ovih drugih ima dosta.Banjaluka SRB je napisao/la: & $ " ' " " $ $ % се ' $, ? ' ' је / у ' старту, " него % је ? & & ? $. Не $ " ? ? " & " на $ ' " " " на $, & '. & $ " " " " са $ СП, ? " " " 40% " & " " у $ на 0,01% " ? ", а " " у ".
molim te, da ne kvarimo više temu. nijedna navijačka grupa nema svoju temu na našem forumu. tako će i ostati.
Re: Grupa D
Faraon iz Visokog je napisao/la:1.Njemacka
2-Gana
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Овај $ & $ је професор ". $ " $ ' & се $ " о ? " " " % то о тзв. " " ? а $ ' & $ " везано за групу $. Вређање " ? % " $. & $ је $ а ' " " " $, ' " $ ? " ' - на основну ' а & " & " %.
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 17 maj 2010, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
1. "
2. &
1/8 ? " - $
$, % ' & $.
$ $, $ " " $ $, ' се сутра!
$!
2. &
1/8 ? " - $
$, % ' & $.
$!
naravno. srbi su konstitutivan narod u BiH i s punim pravom čine reprezentaciju BiH i njene navijače kojima je ovaj forum i posvećen.Banjaluka SRB je napisao/la:- $ " на ' " ", јер " ' " $ ". ? ' & $ 40% " 0,01% се $ на ? ". Па, $ ", нпр., ? - ' " & " " " " за " $ " ' о ", а & се $ на ' о СП у Јужној ", вјероватно " порастао & " % $. ? ' се / " " $ $ ' " на & '. А не ' %? А " " $ $, $ & " " " " ".
kakve sad veze srbija ima s tim? ima tema reprezentacija srbije na podforumu međunarodni sport.
uopšte ne kontam šta ti u stvari želiš? nagađam da želiš minirati ovu temu?
ovako:
prije svega, navijacu za nijemce, jer sam tamo zivio 4 godine i vezu me fine uspomene pa je to za mene treca domovina... (poslije bih i ceske)
a navijacu da i komsije prodju, jer braci slavenima treba dati podrsku...
a zasto ce njemacka proci? pa zato sto su zadnji poraz u grupnoj fazi SP-a dozivjeli davne 1986. (znaci, 5 prvenstava zaredom prolaze kao prvi skupinu, a i sada ce)... zato sto su igrali 7 finala, i 10 polufinala (po tome rekorderi)...
a zasto se srbija proci? pa vidjecemo, tesko ce biti sa australijom i gnaom, ali im drzim fige...
prije svega, navijacu za nijemce, jer sam tamo zivio 4 godine i vezu me fine uspomene pa je to za mene treca domovina... (poslije bih i ceske)
a navijacu da i komsije prodju, jer braci slavenima treba dati podrsku...
a zasto ce njemacka proci? pa zato sto su zadnji poraz u grupnoj fazi SP-a dozivjeli davne 1986. (znaci, 5 prvenstava zaredom prolaze kao prvi skupinu, a i sada ce)... zato sto su igrali 7 finala, i 10 polufinala (po tome rekorderi)...
a zasto se srbija proci? pa vidjecemo, tesko ce biti sa australijom i gnaom, ali im drzim fige...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
"!!!Banjaluka SRB je napisao/la:1. "
2. &
1/8 ? " - $
$, % ' & $.
$!
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ja sam aktivno poceo pratiti fudbal 1994. godine, od SP u SAD. Prva utakmica je bila Njemacka - Bolivija. Nisam ni znao sta Njemacka predstavlja, nisam ni znao da brane titulu, niti njihovu historiju na takmicenjima... Znaci krenuo sam od nule. U toj prvoj utakmici sam svim srcem navijao za "zelene".
Pojma nemam zasto su mi Njemci bili toliko odvratni i zasto sam se toliko radovao kad ih je Bugarska izbacila. Ta odbojnost je ostala do dan danas, a pogotovo nakon sto sam bukvalno napamet naucio historiju svjetskih i evropskih prvenstava i vidio kako je ta Njemacka osvajala takmicenja. Mozda je cak preraslo i u mrznju. Licno meni do srzi odvratna reprezentacija i fudbal uopste. Iskreno im zelim sve najgore na ovom prvenstvu i da se sto prije vrate kuci.
Vjerovanto ce Njemacka proci ovu grupu zajedno sa Srbijom, jer ne vjerujem da im se ovi ostali mogu ozbiljno suprotstaviti. Srbija nakon toga vjerovatno nece daleko, a za Njemacku se nadam da ce da nalete na nekog ko je u formi i ko ce ih posteno isprasiti. SP bez ove dvije reprezentacije ce mi biti mnogo ugodnije za gledati.

Vjerovanto ce Njemacka proci ovu grupu zajedno sa Srbijom, jer ne vjerujem da im se ovi ostali mogu ozbiljno suprotstaviti. Srbija nakon toga vjerovatno nece daleko, a za Njemacku se nadam da ce da nalete na nekog ko je u formi i ko ce ih posteno isprasiti. SP bez ove dvije reprezentacije ce mi biti mnogo ugodnije za gledati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam nikoga favorizirao na ovim velikim takmicenjima sve do EP-a 1996 i gola Klinsmanna protiv Rusije,od tada Njemacka je "moj" tim na velikim takmicenjima,tako ce biti i ovaj put,Njemacka salje nesto kao U21 repku sa par pojacanja,smjena je generacija i bice zanimljivo vidjeti ko ce izrasti u heroja a ko u tragicara u takvoj ekipi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
izostanak ballacka je veliki udarac za njemacku...al nijemcima ko nijemcima ce sada jos vise proradit timski duh....mislim da su glavne zvijezde reprezentacije sada schweinsteiger i lahm, sa ozilom, kroosom, kloseom je to opet i bez ballacka jaka reprezentacija....navijam za njih (ima vise razloga i moje velike povezanosti s tom zemljom) ali i realno gledajuci nijemci zbog izostanka ballacka nece biti glavni favoriti, al opet imaju neke sanse za titulu, jer ta reprezentacija je cudo.....grupa nezgodna ,ali od svih reprezentacija u grupi je njemacka jaca, cak ni srbija tu nece biti velika prepreka, znam da se komsije nadaju necem, mozda sad jos vise kad su culi za ballacka, ali grupu ce njemacka sigurno proci, dalje ce se vidjet
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.