SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa A
1.Urugvaj
2.Francuska
3.Meksiko
4.JAR
Urugvaj ce biti ugodno iznenadenje grupe,volio bih da francuzi budu 4 zbog baraza al to je nemoguce tako da oni prolaze i prave rezultat po obicaju
2.Francuska
3.Meksiko
4.JAR
Urugvaj ce biti ugodno iznenadenje grupe,volio bih da francuzi budu 4 zbog baraza al to je nemoguce tako da oni prolaze i prave rezultat po obicaju
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Prognoze ti se pozlatilemarsovac je napisao/la:1.Urugvaj
2.Francuska
3.Meksiko
4.JAR

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Lassana Diarra se povredeo ponovo i propustice SP.Steta za njega ali i za Francuze jer je bio jedan od vaznih igraca u veznoj liniji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mislim da nemaju sad vise niti jednog pravog razbijaca, on je najvise "naginjo" na MakeleleaDevil je napisao/la:Lassana Diarra se povredeo ponovo i propustice SP.Steta za njega ali i za Francuze jer je bio jedan od vaznih igraca u veznoj liniji.
njihove sanse da urade nesto na ovom SP-u jos su manje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Henry,Anelka,Benzema,Govou uvijek mogu zabitinafrI82 je napisao/la:Ide Francuska dalje s dva nerjesena rezultata od po 0-0![]()
i pobjedom protiv Meksika od 1-0 gol ce dati iz penala posto drugacije nemogu
neam nista protiv njih, ali su neefikasni do mila Boga haha.. pa ni F Otocima nemogu dati vise od 1og gola.

Rođen s tobom da budem
- alan_kardec
- Kontakt:
Urugvaj i Meksiko prolaze!
Urugvaj će biti osvježenje predstojećeg Svjetskog prvenstva.
Urugvaj će biti osvježenje predstojećeg Svjetskog prvenstva.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
JAR če da guraju sudije
Urugvaj dobar standardno
Mexico-dobar ali ima problema sa realizacijom,da imaju džeku bili bi prvaci svijeta
Francuska uvijek igra dobro na velikim takmičenjima.
1.france
a za drugo mjesto ce se ravnopravno boriti ostale tri repke.
Urugvaj dobar standardno
Mexico-dobar ali ima problema sa realizacijom,da imaju džeku bili bi prvaci svijeta
Francuska uvijek igra dobro na velikim takmičenjima.
1.france
a za drugo mjesto ce se ravnopravno boriti ostale tri repke.
juzna afrika i francuska
mislite malo globalno
ipak od afrike i francuske ima najvise dobiti..afrikanci zbog domacih navijaca i prodaje karata a francuzi su jako masna repka kad su upitanju tv prava
afrika prolazi grupu sto posto 
mislite malo globalno

-PAJA Fan Club!!
Golmani: Hugo Loris (Lion), Stiv Mandanda (Marsej), Sedrik Karaso (Bordo).
Defanzivci: Antoni Reveljer (Lion), Bakari Sanja (Arsenal), Viliam Galas (Arsenal), Gael Kliši (Arsenal), Erik Abidal (Barselona), Sebastijen Skilaći (Sevilja), Patris Evra (Mančester junajted), Mark Planus (Bordo).
Sredina terena: Žeremi Tulalan (Lion), Alu Diara (Bordo), Floren Maluda (Čelsi), Frank Riberi (Bajern), Joan Gurkuf (Bordo), Abu Diabi (Arsenal).
Napadači: Tjeri Anri (Barselona), Nikolas Anelka (Čelsi), Đibril Sise (Panatinaikos), Sidni Govu (Lion), Andre-Pjer Žinjak (Tuluz), Metju Valbuena (Marsej).
Konacan sastav Domeneka,neda mi se sada razmisljati ko je izostavljen ali na prvi pogled vidim nema Benzeme,povredjenog Diarre,
Defanzivci: Antoni Reveljer (Lion), Bakari Sanja (Arsenal), Viliam Galas (Arsenal), Gael Kliši (Arsenal), Erik Abidal (Barselona), Sebastijen Skilaći (Sevilja), Patris Evra (Mančester junajted), Mark Planus (Bordo).
Sredina terena: Žeremi Tulalan (Lion), Alu Diara (Bordo), Floren Maluda (Čelsi), Frank Riberi (Bajern), Joan Gurkuf (Bordo), Abu Diabi (Arsenal).
Napadači: Tjeri Anri (Barselona), Nikolas Anelka (Čelsi), Đibril Sise (Panatinaikos), Sidni Govu (Lion), Andre-Pjer Žinjak (Tuluz), Metju Valbuena (Marsej).
Konacan sastav Domeneka,neda mi se sada razmisljati ko je izostavljen ali na prvi pogled vidim nema Benzeme,povredjenog Diarre,
Volio bih da Francuzi ispadnu, kao na SP Korea-Japan, bez postignutog pogotka
Ispravite me ako griješim.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Prilicno sam siguran da ce Urugvaj proci. Francuzi isto tako, ali ipak samo zbog imena. Volio bih ipak da Meksiko prođe umjesto njih.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ima li neko spisak Urugvajaca za SP, ako ima, neka postavi na temu da vidimo sa čime raspolažemo, mada već otprilike znam, ali eto, radi preglednosti foruma i ostalih članova. 

Spammer
Nije jos izasao zvanicni spisak kada bude objavet cu.AulleTa je napisao/la:Ima li neko spisak Urugvajaca za SP, ako ima, neka postavi na temu da vidimo sa čime raspolažemo, mada već otprilike znam, ali eto, radi preglednosti foruma i ostalih članova.
ono sto je sigurno, na iznenadjenje svih, u Afriku nece putovati odlicni krilni Cristian Rodriguez iz PortaDevil je napisao/la:Nije jos izasao zvanicni spisak kada bude objavet cu.AulleTa je napisao/la:Ima li neko spisak Urugvajaca za SP, ako ima, neka postavi na temu da vidimo sa čime raspolažemo, mada već otprilike znam, ali eto, radi preglednosti foruma i ostalih članova.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nadam se da će Urugvaj proći
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
mnogo dobrih igrača neće vidjeti JAR. A što se tiče grupe jedna od najneizvjesnijih sigurnonevjernik je napisao/la:ono sto je sigurno, na iznenadjenje svih, u Afriku nece putovati odlicni krilni Cristian Rodriguez iz PortaDevil je napisao/la:Nije jos izasao zvanicni spisak kada bude objavet cu.AulleTa je napisao/la:Ima li neko spisak Urugvajaca za SP, ako ima, neka postavi na temu da vidimo sa čime raspolažemo, mada već otprilike znam, ali eto, radi preglednosti foruma i ostalih članova.
.
Oscar Perez (Chiapas), Guillermo Ochoa (America), Luis Ernesto Michel (Guadalajara); Rafael Marquez (Barcelona), Ricardo Osorio (Stuttgart), Francisco Rodriguez, Carlos Salcido (both PSV Eindhoven), Hector Moreno (AZ Alkmaar), Paul Aguilar (Pachuca), Efrain Juarez (Pumas UNAM), Jonny Magallon (Guadalajara), Jorge Torres Nilo (Atlas); Andres Guardado (Deportivo La Coruna), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas UNAM), Giovani dos Santos (Galatasaray, on loan from Tottenham); Pablo Barrera (Pumas UNAM), Adolfo Bautista, Alberto Medina (both Guadalajara), Cuauhtemoc Blanco (Veracruz), Carlos Vela (Arsenal), Javier Hernandez (Manchester United), Guillermo Franco (West Ham).
Jonathan Dos Santos iz Barce je otpao sa preliminarnog spiska Javiera Aguirrea.
Jonathan Dos Santos iz Barce je otpao sa preliminarnog spiska Javiera Aguirrea.
Hajmo Chicharito, srusi francuze. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Postajem lagano alergican na ovo Chicharito. Samo se nadam da taj nadimak nece nositi na dresu Uniteda.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.