al po meni ovako kao tim bayern ima vjerovatno najveci broj ruznih igraca
Najružniji fudbaleri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najružniji fudbaleri
ima ih pravo puno neke nije ukusno ismijavati jer su imali nesrece kao sto su tevez, lescott, ribery...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sta fali njemu ??Wudu je napisao/la:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Wudu je napisao/la:Dobro što je naš ali je stvarno ružan

Ako je on ruzan ja sam engleska kraljica.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Mozemo mi njih ovdje birat koji su najruzniji,al ljudi milione okrecu,boli ih briga 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dobar ti je ovaj,a mi "olfo" ljepotani sve.harry_90 je napisao/la:Mozemo mi njih ovdje birat koji su najruzniji,al ljudi milione okrecu,boli ih briga
BosnaE
po meni nije pjanic toliko ruzan koliko ima glupu/neinteligentnu facu 
I zene takodjeharry_90 je napisao/la:Mozemo mi njih ovdje birat koji su najruzniji,al ljudi milione okrecu,boli ih briga
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Ponos Torina
- Kontakt:
Momak je lafac mozda je kao mladji bio ruzan ali je sad lafac!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jest poruzan..........
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
Šta ste naložili, jel vidite da si psihopata reg. samo da bi postavio njegove slike.
Go Jagomir
Go Jagomir
- Ponos Torina
- Kontakt:
A evo tih ruznih.....

Ovo je sala

Luke_Chadwick
Zebra ili Noj 
Gdje su zene sad ce one Beckhama da postavljaju i Ronalda

Ovo je sala 

Luke_Chadwick
Zebra ili Noj Gdje su zene sad ce one Beckhama da postavljaju i Ronalda
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 maj 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I to sto kazeshammers je napisao/la:I zene takodjeharry_90 je napisao/la:Mozemo mi njih ovdje birat koji su najruzniji,al ljudi milione okrecu,boli ih briga
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima nesto i u zlatuharry_90 je napisao/la:I to sto kazeshammers je napisao/la:I zene takodjeharry_90 je napisao/la:Mozemo mi njih ovdje birat koji su najruzniji,al ljudi milione okrecu,boli ih brigahebu koju hoce,nije stvar u ljepoti ima nesto u eurima
Evo jos jedan

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 maj 2010, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
fatajul tebe ikako?Wudu je napisao/la:
bili ga fatale ovako da radi nedze u sa za 500km
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Skromno nema staVjeruj! je napisao/la:Citava nogometna repka Hrvatske, kao i prvi tim Manchestera i Chelskog, dok je Arsenal najljepsi kolektiv na planeti.

Rođen s tobom da budem
cuj Pjanke ruzan
vjerovatno odgovor na Olica i modrica pa uporedite Pjanica i te 2 rugobe Modric moze nosem otvarat pivu 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
U nasoj repki jedino Ibricic ne stima,sto jest 
Ove bolesti ljudi moji. Kakve veze ima vanjski izgled. Fuj ova tema, a još veći fuj za one koji postavljaju slike. Sve je od Boga. Stidite se da vi nekog igrača osuđujete za izgled, tetkice ? 

Nije fudbaler, al...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.