Holandija mi je pored argentinaca favorit za trofej!
Moderator/ica: admin
Onda je do mene. Bili su sjajni protiv mocnih reprezentacija.Italia je napisao/la:po cemu je Italija bila katastrofalna?
zato sto je Paragvaj u prvoj tekmi presao 3 puta bukvalno centar?
zato sto je Zeland imao 2 suta na gol, a mi 20 i to par stativa i precki?
slaba? samo je slaba bila protiv Slovaka..
Hehe, pa naporitv protiv Slovačke je bila najbolja od te tri tekme i zasluženo je ispala, kao i Francuska. Italija odavno igra anti-fudbal i nikakavo čudo što ih je jedna Slovačka koja preferira istu igru kao i oni al et, mlađi su, željni uspjeha pa ih izbaciše... Ugl.zasluženo.Italia je napisao/la:po cemu je Italija bila katastrofalna?
zato sto je Paragvaj u prvoj tekmi presao 3 puta bukvalno centar?
zato sto je Zeland imao 2 suta na gol, a mi 20 i to par stativa i precki?
slaba? samo je slaba bila protiv Slovaka..
Italia je napisao/la:hmm, Italija igra fudbal, a ne antifudbal, ali sto ste vi naftasi navikli da gledate neke lijepe poteze, driblinge, i slicne stvari zato to nazvate anti fudbal.. Spanija je stalno igrala lijepo, Engleska.. pff.. pa kad im saberes titule SP- pomnozis sa 10 i oduzmes sa 9 dobijes samo jednu titulu.. a saberi trofeje antifudbalera Italijana i Svaba..![]()
A to je vec drugi par carapa. Kada je u pitanju navijacki stil, onda je dozvoljeno svasta pisati.Italia je napisao/la: ma jasno je da je Holandija favorit i da ce proci 90%, nego zelim sebi da laznu nadu stvaram da ce Slovaci daleko dogurati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.