Regionalna rukometna liga
-
Bosnian_Serb
- Kontakt:
Re: Regionalna "Sparkasse" Liga
Tri kluba,je!!!
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
DA ! Evo šanse za Krivaju
Prva 99% Bosna, drugi 99% Borac i treće pitanje po meni je potpuno otvoreno, jer se ostali timovi uvijek mjenjaju, jedne sezone 4 druge sezone bore se za opstanak 
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Treca ekipa je Sloga iz Doboja..Zavidovićanin je napisao/la:DA ! Evo šanse za KrivajuPrva 99% Bosna, drugi 99% Borac i treće pitanje po meni je potpuno otvoreno, jer se ostali timovi uvijek mjenjaju, jedne sezone 4 druge sezone bore se za opstanak
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
Bosnian_Serb
- Kontakt:
Treca ekipa je Sloga iz Doboja..[/quote]
I ja mislim
I ja mislim
Neka me biju,neka me tuku
Ili recimo zeljo 
Jes u ovoj sezoni, ali ova liga ce se igrati tek od sljedece sezoneadnan_hzsa je napisao/la:Treca ekipa je Sloga iz Doboja..Zavidovićanin je napisao/la:DA ! Evo šanse za KrivajuPrva 99% Bosna, drugi 99% Borac i treće pitanje po meni je potpuno otvoreno, jer se ostali timovi uvijek mjenjaju, jedne sezone 4 druge sezone bore se za opstanak
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Prolaze Bosna, Željo i Borac

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Treca ekipa je Bosna iz Visokog. Ove sezone su krenuli ozbiljnije puno nego prije. po prvi put nakon par godina dovedeni su neki igraci sa strane (da nisu iz Visokog). A i na nedavnoj odrzanoj preskonferenciji je najavljena borba za to trece mjesto. i to su ambicije kluba u presdstojecoj sezoni
To da ciljaju na trece mjesto je tacno.....ali hoce li uspjeti? Nije tacno da su prvi put dovedeni igraci sa strane.adn_sah je napisao/la:Treca ekipa je Bosna iz Visokog. Ove sezone su krenuli ozbiljnije puno nego prije. po prvi put nakon par godina dovedeni su neki igraci sa strane (da nisu iz Visokog). A i na nedavnoj odrzanoj preskonferenciji je najavljena borba za to trece mjesto. i to su ambicije kluba u presdstojecoj sezoni
Sloga ce i ove sezone biti medju prve 3 ekipe u ligi, uz obecana pojacanja mozda budu i 2.
nisam reko da su prvi put. al zadnjih par godina godina nije bilo stranaca. bio je sad kalinic koji je vise grijao klupu, pa prije njega sahinovic... al ja se zaista ne sjecam kad je vise "stranaca igralo u visokom u jednom trenutkuhercul je napisao/la:To da ciljaju na trece mjesto je tacno.....ali hoce li uspjeti? Nije tacno da su prvi put dovedeni igraci sa strane.adn_sah je napisao/la:Treca ekipa je Bosna iz Visokog. Ove sezone su krenuli ozbiljnije puno nego prije. po prvi put nakon par godina dovedeni su neki igraci sa strane (da nisu iz Visokog). A i na nedavnoj odrzanoj preskonferenciji je najavljena borba za to trece mjesto. i to su ambicije kluba u presdstojecoj sezoni
Moja prognoza za sljedeću sezonu 1. Bosna 2. Izviđač 3.Borac ili Sloga
1.Bosna SA,2.Borac,3.Izvidjac,4.Sloga,5.Gorazde,Zeljo ili Bosna VI.
Pa eto prema ovim svim najavama cini se da cemo imati barem malo neizvjesniju ligu
mozda se bosna ne proseta bas tako lako do titule ove godine, ali vidit cemo jesul to samo price i obecanje ili ce ostale ekipe stvarno biti nesto kvalitetnije... i sada kada je izvjesno da ce biti ta regionalna liga cini mi se da ce klubovi imati malo vece ambicije..jer do sad je bilo bosna osvaja titulu, borac pokusava da joj parira a ostali se zadovoljavaju sredinom i neispadanjem iz lige..
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Ni Krivaja nije otpisana 
-
milkačokolada
- Kontakt:
KRIVAJA JE ŠAMPION samo što nam je budzet sjeban ove godineZavidovićanin je napisao/la:Ni Krivaja nije otpisana
ko drugom jamu kopa nos.
Vidim da mnogi spominju Želju za konkurenta za prva 3 mjesta ali se bojim da to nema uporišta. Bojim se da će se Željo urušiti kao kula od karata. Ljudidovode igrače i obećavaju pare a momcima koji su uveli Želju u PL još uvijek duguju plate.
FEDERER= KLOC
1. Bosna 2. Sloga 3. Borac ili Izvidjacbrzi je napisao/la:Moja prognoza za sljedeću sezonu 1. Bosna 2. Izviđač 3.Borac ili Sloga
Stvarno oni stereotipi o glupim Bosancima nisu opravdani jer je ovo nesto najbolje sto sam cuo u posljednje vrijeme, a inicijatori - Bosanci (gle čuda).
Aferim, nadam se dobroj i kvalitetnoj Regionalnoj ligi
Aferim, nadam se dobroj i kvalitetnoj Regionalnoj ligi
Someone's mouth said paint them all red.
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Bosna i Borac gotovo 100 % sad ja bi volio da i Zeljeznicar igra regionalnu ligu.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.