Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Tesko ce vise dobiti Elvir priliku u CSKA,da igra kompletnu tekmu osim ako se neko ne povredi.Tu je sada pored Aldonina i odlicni Mamayev nadolazeca zvezda ruskog fudbala,tako da bi Rahimicu mnogo bolje bilo da potrazi neki manji klub kao sto @haris kaze.Nesta slicno kao sto je i Duljaj napravio odlaskom u Sevastopol iako je bio legenda u Donetsku ali zeleo je da igra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma da,iako suludo zvuci.Kako da ne moze biti standardan u CSKA a da bude u repci.Zavisi i od trenera.Kod Zika je bio standardan u LS.Devil je napisao/la:Tesko ce vise dobiti Elvir priliku u CSKA,da igra kompletnu tekmu osim ako se neko ne povredi.Tu je sada pored Aldonina i odlicni Mamayev nadolazeca zvezda ruskog fudbala,tako da bi Rahimicu mnogo bolje bilo da potrazi neki manji klub kao sto @haris kaze.Nesta slicno kao sto je i Duljaj napravio odlaskom u Sevastopol iako je bio legenda u Donetsku ali zeleo je da igra.
Ma koliko to bilo otkaceno,on je jedan od najzahvalnijih igraca u repki.I godine uopste nisu veliki problem,barem kod njega.Iskusan,''sjece''loptu i igru u sredini protivnika.
Igrac iz sjene,koji se na tekmi i ne vidi ali itekako osjeti u igri.
Kako bi komso rekao on ti je ko' presretac mlaznjaka,samo zik i gotovo.

Njemu bi bilo dovoljno da igra u bilo kojem klubu,ali da igra svih 90 minuta.Od klupe niko nije vidio korist.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 avg 2010, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma dobro,ali kada je Zico bio trener nije bilo Mamayeva u prvom planu,on je tek eksplodirao ove sezone i sada se igra bez njega ne moze zamisliti.harishp je napisao/la:Ma da,iako suludo zvuci.Kako da ne moze biti standardan u CSKA a da bude u repci.Zavisi i od trenera.Kod Zika je bio standardan u LS.Devil je napisao/la:Tesko ce vise dobiti Elvir priliku u CSKA,da igra kompletnu tekmu osim ako se neko ne povredi.Tu je sada pored Aldonina i odlicni Mamayev nadolazeca zvezda ruskog fudbala,tako da bi Rahimicu mnogo bolje bilo da potrazi neki manji klub kao sto @haris kaze.Nesta slicno kao sto je i Duljaj napravio odlaskom u Sevastopol iako je bio legenda u Donetsku ali zeleo je da igra.
Ma koliko to bilo otkaceno,on je jedan od najzahvalnijih igraca u repki.I godine uopste nisu veliki problem,barem kod njega.Iskusan,''sjece''loptu i igru u sredini protivnika.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
rahimic je sjajan igrac i jedan od najvaznijih za repku...nebi mu skodilo kad bi unajmio privatnog trenera da podigne fizicku spremu na jos jedan visi nivo...
Ehh da imamo kakav savez pa da u korist repke dodjeli nekog naseg trenera ... valjalo bi al ett..gruezi je napisao/la:rahimic je sjajan igrac i jedan od najvaznijih za repku...nebi mu skodilo kad bi unajmio privatnog trenera da podigne fizicku spremu na jos jedan visi nivo...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Tacno je da je jedan od najzahvalniji igrac u repki. I slazem se da bi trebao prijeci u bilo koji klub, gdje bih igrao u kontinuitetu, tj. da svaku tekmu odigra veci dio vremena, al' opet dobar je on nama, i u repki igra dobro. Nije igrao dugo za repku, ali je meni jedan od najboljih zadnjih veznjaka, koji su igrali za nju!harishp je napisao/la:Ma da,iako suludo zvuci.Kako da ne moze biti standardan u CSKA a da bude u repci.Zavisi i od trenera.Kod Zika je bio standardan u LS.Devil je napisao/la:Tesko ce vise dobiti Elvir priliku u CSKA,da igra kompletnu tekmu osim ako se neko ne povredi.Tu je sada pored Aldonina i odlicni Mamayev nadolazeca zvezda ruskog fudbala,tako da bi Rahimicu mnogo bolje bilo da potrazi neki manji klub kao sto @haris kaze.Nesta slicno kao sto je i Duljaj napravio odlaskom u Sevastopol iako je bio legenda u Donetsku ali zeleo je da igra.
Njemu bi bilo dovoljno da igra u bilo kojem klubu,ali da igra svih 90 minuta.Od klupe niko nije vidio korist.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- El_Capitan
- Kontakt:
Lokomotiva.M bi se ubila za Rahimica 

- Principatus
- Kontakt:
Da malo podignemo ovu temu iz zaborava.

O ovom igracu skoro ni rijeci. Tihi profesionalac, uvjek drzi svoju formu u reprezentaciji konstatnom, razbija protivnicke napade, preotimanjem lopte ili u ponekim slucajevima veoma precizno plasiranim taktickim foulovima. Rijetko grijesi i tu vecinom sam svoje greske brzo ispravlja. Iskusan od glave do pete. Mnogo mu zahvaljujemo. A jos uvjek nemamo zamjenu za njega, izgleda da cu se ja morati pozuriti sa studiranjem pa onda Rahimica klonirati ili ga nekom terapijom podmladiti.Koliko ćemo još Rahimića gledati u dresu državne selekcije?
"Dok god budem živ i zdrav, spreman da igram, biću na raspolaganju selektoru. Naravno, dosta toga ovisi i o mojim igrama u CSKA, a osim toga selektor zna do kada ću mu biti potreban. Ponavljam, za reprezentaciju sam uvijek tu."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To bi bila uvreda da njima kazes,oni sebe racunaju da su u rangu Cska,tesko da prihvatili da kod njih igra u prvih 11 igrac za kojeg nije bilo mjesta u postavi CskaEl_Capitan je napisao/la:Lokomotiva.M bi se ubila za Rahimica

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Doktor fudbala ! Ovakve tipove odma treba za trenera kada zavrsi karijeru.
U ovakvoj situaciji kada nam je toliko potreban i bolje je sto ne igra u klubu. Neka se cuva , jer ocigledno to mu ne smeta ad odrzava formu.
U ovakvoj situaciji kada nam je toliko potreban i bolje je sto ne igra u klubu. Neka se cuva , jer ocigledno to mu ne smeta ad odrzava formu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Rahimic je igrac bez kojeg ja ne mogu zamisliti ovu reprezentaciju,iako nije standardan u CSKA on je u odlicnoj formi,izgara na terenu i primjer je drugim igracima kako se treba boriti za grb svoje zemlje! sjecam se kad je Grcka bila prvak Evrope u Portugalu,u svojoj ekipi je imala nekoliko igraca koji u svojim klubovima nisu skoro nikako igrali,ali su i pored toga bili jedni od najboljih u svojoj reprezentaciji!
Da je Rahimić igro umjesto nekog Jakirevića na Marakani, vjerovatno bi igrali na SP 2006.
Rahmo je legenda...
Ja mu ne vidim adekvatnu zamjenu u našoj repci, ne nazire se ni jedan igrač koji je blizu njegovog nivoa igre na poziciji DMF-a.
Dabogda ti Rahmo živ i zdrav bio još 100 godina...ako ti je malo, moRe i više...
Ja mu ne vidim adekvatnu zamjenu u našoj repci, ne nazire se ni jedan igrač koji je blizu njegovog nivoa igre na poziciji DMF-a.

Dabogda ti Rahmo živ i zdrav bio još 100 godina...ako ti je malo, moRe i više...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Evil Genius
- Kontakt:
Nogometaš CSKA Moskva, Živiničanin Elvir Rahimić nedavno se sa omanjom vrećom novca pojavio u izbjegličkom naselju Mihatovići kod Tuzle, gdje je smješten najveći broj djece bez roditelja iz Srebrenice i nekoliko susjednih općina. Došao je bez ičije pratnje, kamera i najave, zamolio službenike izbjegličkog naselja da okupe svu djecu na jedno mjesto i svakom djetetu poklonio po 200 maraka.
ovo je bilo 2008. godine i od tad je tradicija . . . odlican igrac i jos bolji covijek!
misljenja sam da nakon sto objesi kopacke o klin definitivno ga treba zadrzat uz reprezentaciju.
ovo je bilo 2008. godine i od tad je tradicija . . . odlican igrac i jos bolji covijek!
misljenja sam da nakon sto objesi kopacke o klin definitivno ga treba zadrzat uz reprezentaciju.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
a kad se samo sjetim izjave velikog strucnjaka Sliskovica,nakon finala kup UEFA,kada nesretnik rece kako Rahimaga i nije odigrao neku utakmicu....sad mi dodje da zaplacem
Nevjerovatno..E ovo su prave ljudine.Vala njegov dres treba uramit i na zid stavitiEvil Genius je napisao/la:Nogometaš CSKA Moskva, Živiničanin Elvir Rahimić nedavno se sa omanjom vrećom novca pojavio u izbjegličkom naselju Mihatovići kod Tuzle, gdje je smješten najveći broj djece bez roditelja iz Srebrenice i nekoliko susjednih općina. Došao je bez ičije pratnje, kamera i najave, zamolio službenike izbjegličkog naselja da okupe svu djecu na jedno mjesto i svakom djetetu poklonio po 200 maraka.
- Principatus
- Kontakt:
Definitivno.Evil Genius je napisao/la: ovo je bilo 2008. godine i od tad je tradicija . . . odlican igrac i jos bolji covijek!
Mislim da je vjerovatno, da ce preuzeti neki posao u svom klubu, sto nemora biti prepreka da radi oko repke. Naprimjer scout itd.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma kad se dize kip bruce leeu moze i rahim-agi!
Taj kip Bruce-Le je u stvari spomenik Kun-fu Pandzi jerbo nije taj spomenuk slucajno podignut bas u Mostaru 

Rahimić u prvoj postavi CSKA protiv Lozane. Trenutno je 4-0 za CSKA.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.