Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Svakim danom sam sve nervozniji...
Kad ce viseeeeeeeee
Kad ce viseeeeeeeee

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ma kako god okrenes FIFA ce bit bolja ! 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Nezzz što al meni je uvijek PES bio bolji !Naravno i FIFA je super,ali PES je PESStivi_Dzi je napisao/la:ma kako god okrenes FIFA ce bit bolja !

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
meni PES ima prebrz gameplay, za pet sekund pretrcis cijeli teren, i + licence me nerviraju, nikad da otkupe englesku premier ligu, dok FIFA ima i Championship, a FIFA ce ove godine biti next-gen na PC-u, tak da mozes ocekivat brukaaaa dobru igruuu !RagazziDelSud je napisao/la:Nezzz što al meni je uvijek PES bio bolji !Naravno i FIFA je super,ali PES je PESStivi_Dzi je napisao/la:ma kako god okrenes FIFA ce bit bolja !

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Izgleda sjajno, ali i zafrkano pomalo.
Ne znam hoće li mi moći

Izgleda sjajno, ali i zafrkano pomalo.
Ne znam hoće li mi moći

Prvo sto se tice brzine, jest vala do sada ko brzi voz, ali evo citam na ovoj novoj verziji bit ce dosta sporije, a i ti ces moci da podesavas brzinu. Sto se tice PC-a FIFA je zadnje kvalitetno izdanje, barem sto se mene tice, izbacila 2001 godine. Ono sto sam cuo je da je FIFA beton na konzolama, a provjereno znam da je k*rina na PC-u, te da je na konzolama daleko ispred PES-a. Nadam se i ja dobroj fifi i da ce to biti sto ti kazes, to jeste da ce fifa ove godine biti next ge na PC-u jer bio bi red, zadnje 3 godine bruka i sramota za njih sto su ono izdavali, ista grafika, a samo malo menie promjene i transfere nove dodaju i to ti je to. Sto se tice licenci u potpunosti se slazem, ali nekada prije mislim da sam procitao je da taj dio nije do njih, nego EA (electronicts arts) ima takve ugovore potpisane sa nekim ligama da jednostavno ovi nemogu odkupiti te licnece. Uglavnom nadam se da ce FIFA na PC-u podici kvalitetu i da ce biti kvalitetan konkurent PES-u (ponavljam na PC-u) sto dugo nije bilaStivi_Dzi je napisao/la:meni PES ima prebrz gameplay, za pet sekund pretrcis cijeli teren, i + licence me nerviraju, nikad da otkupe englesku premier ligu, dok FIFA ima i Championship, a FIFA ce ove godine biti next-gen na PC-u, tak da mozes ocekivat brukaaaa dobru igruuu !RagazziDelSud je napisao/la:Nezzz što al meni je uvijek PES bio bolji !Naravno i FIFA je super,ali PES je PESStivi_Dzi je napisao/la:ma kako god okrenes FIFA ce bit bolja !![]()

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ma ova godina ce biti najuzbudljivija sto se tice borbe za prestol, na jednoj strani PES potpuno izmijenjen a na drugoj FIFA sa odlicnim multiplayerom (11 versus 11), i citam po nekim forumima raja pise, kako je samo taj online mp mod dovoljan da FIFA razvali PES, a sto je donekle i tacno ! Ne znam sta ovi smjeraju iz Konamija al izgleda da hoce da pretvore PES u potpunu simulaciju, sto bi ja iskreno volio, jer ono sto sad PES kao arkada ima da ponudi je tanko, jer kad pogledamo sta FIFA sve nudi, treba dobro da se preznoje iz Konamija da bi nadmasili EA, a ja sam igrao FIFU i PES na PS3 i mogu ti reci da je PES smijesan, ali bukvalno smijesan u odnosu na FIFU, a sto se tice PC-a to si upravu, mada se tu EA nikad nisu ni trudili da nesto vise urade. Al opet kazem ova godina ce biti najzanimljivija do sad. Nadamo se najboljem !

Ja ocekuujem da ce mi FIFA moci , ako ne soccer , fifa je odlicna , msm ne ko soccer .. al ajd .. hebe me konfiguracija
..Siamo l'armata Rossonera..
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Šta mislite hoće li meni moći PES
Intel Pentium 4 2.40 GHz, 2.42 GHz
RAM: 1.25 Gb
Grafička. Nvidia GeForce 9400 GT 512 Mgb
Hoce 100%, nece ici na High al jbg, bar ces moci igrat !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Šta mislite hoće li meni moći PES

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma to ba vidi se da si redsStivi_Dzi je napisao/la:Hoce 100%, nece ici na High al jbg, bar ces moci igrat !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Šta mislite hoće li meni moći PES

Takvi smo ti mi ljudi, uvijek pozitivnooooo !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma to ba vidi se da si redsStivi_Dzi je napisao/la:Hoce 100%, nece ici na High al jbg, bar ces moci igrat !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Šta mislite hoće li meni moći PES

NeToMaTo je napisao/la:oce bosna bit na pes 11 ?
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
E jbg sto su supciAulleTa je napisao/la:NeToMaTo je napisao/la:oce bosna bit na pes 11 ?

Ma da ti pravo kazem meni je svejedno, mozda bi i volio da fifa bude bolja radi licenci i svega, ali sam malo pesimistican zbog dosadasnjih iskustavaStivi_Dzi je napisao/la:Ma ova godina ce biti najuzbudljivija sto se tice borbe za prestol, na jednoj strani PES potpuno izmijenjen a na drugoj FIFA sa odlicnim multiplayerom (11 versus 11), i citam po nekim forumima raja pise, kako je samo taj online mp mod dovoljan da FIFA razvali PES, a sto je donekle i tacno ! Ne znam sta ovi smjeraju iz Konamija al izgleda da hoce da pretvore PES u potpunu simulaciju, sto bi ja iskreno volio, jer ono sto sad PES kao arkada ima da ponudi je tanko, jer kad pogledamo sta FIFA sve nudi, treba dobro da se preznoje iz Konamija da bi nadmasili EA, a ja sam igrao FIFU i PES na PS3 i mogu ti reci da je PES smijesan, ali bukvalno smijesan u odnosu na FIFU, a sto se tice PC-a to si upravu, mada se tu EA nikad nisu ni trudili da nesto vise urade. Al opet kazem ova godina ce biti najzanimljivija do sad. Nadamo se najboljem !![]()

Bilo bi dobro kada bi na PES-u uradili transfere kao na FIFI.
FK Pjetlovi
Bit će repka ako na to misliš, a klubovvi sigurno neće.guber90 je napisao/la:E jbg sto su supciAulleTa je napisao/la:NeToMaTo je napisao/la:oce bosna bit na pes 11 ?, a u fifi?
Spammer
Evo vam i trailer novog sokera:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Spammer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.