A sad ti svoju pricu,evo ovdje ima ovih dosta sto prate federalnu ligu i nek kazu moze li se tako lako dobiti Goška u Gabeli,isto kao i Travnik jedne godine kad je ulazio u premijer ligu.Kad nemaju ambicija mozes ih pobjediti ali........zvjezdas je napisao/la:Malo morgen,bolji smo bili od vas te godine i petnaest bodova smo bili ispred vas na kraju.Uostalom,razvalili smo vas u Gabeli.
Bihac-City-Boy je napisao/la:ŠB.TRN ,.. sta ti mangupe pricas?? haj mars u onu svoju selendru i poklopi se tamo da te vise ne cujem mangupe jedan!!.. ovo nije tema o tvom Sirokom zato mars na "premier ligu" pa onda nađi Siroki Brijeg i tamo stvaljaj svoje glupe postove seljacino jedna,. dosao sa brda i ovdje nama prodavati neke price o Hamdi Tigru nasem bivsem komadantu 5.korpusa ..
ovo je tema o GOSKU a ne da se mi ovdje prepucavamo oko ovih nekih stvari! imas problema javi mi sei nemoj vise ovdje stavljati svoje glupe postove!
Tko je seljačina vidi se po pisanju i odgoju.Ja to tebi nikada ne bih rekao,al et nek ti bude.I po cemu ti zaključi da sam huligan,je sam li ista napisao u tom smijeru???Bihac-City-Boy je napisao/la:ti seljacino jedna nasao si se pricati ovdje.. samo vi nastavite lamprdati na forumu koliko god hocete.. online huligani iz Sirokog Brijega( SELJAKLUKA )
Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, te glavni grad Unsko-sanskog kantona. Površina općine je oko 900 km². Do 1995. godine površina općine iznosila je 689 km², da bi, po zaključenju Daytonskog sporazuma, dio prijeratne općine Drvar bio pripojen općini Bihać. Prema popisu iz 1991. godine, općina je brojala 70.732 stanovnika, a prema procjenama, broj stanovnika na dan 30. juni 2007. godine iznosio je 61.035.[3] Sam grad ima 39.195 stanovnika.Interista je napisao/la:uporedjujete grad bihac koji ima preko 70000 stanovnika sa selom od 10000 stanovnika to je mislim smijesnoi govorite o heroju bihaca kao o nekom obicnom kriminalcu pametnije vam je da sutite....
bio sam u bihacu fin je grad,bio sam i u dvorani luke,koja je odma kraj stadionaBihac-City-Boy je napisao/la:pojma vi nemate ljudi moji sta pricate za Bihac.. ne zivite ovdje i neznate te neke stvari..
ima nas vise nego vi mislite
Evo sve, al sta ste svi navalili na momka iz Širokog zato sto je rekao da je GOSK bolji? Jest, bolji je, u boljoj je poziciji od vas da udje u premijer ligu, ako ima novca da to izdrzi, ima dobrih igraca, plus mi smo mu prepustili nekoliko ekstra mladica, sta je tu pogresno receno i kako to vi sad okrenuste na nekakvo seljastvo? Govoris o online huliganstvima, a niste se vi osobno ni pojavili na Pecari nakon hrabrosti sile nebeske nad 10ak ljudi u Bihacu, pa nikad u biti. Najblizi sto ste dosli bilo je u Posusje, i bilo je bjezanija nakon utakmice, dobro poznata. Al ne, bitno provocirati i nazvati druge ljude provokatorima ili Široki selom i cime vec ne, a povirili u njega niste. Cemu? Nemaju ljudi pametnijeg posla ili sta vec... Sta ste se skacili GOSKA, Jedinstva, Širokog... Jake ti gradjanske kulture nazivati nekoga seljacinom.Bihac-City-Boy je napisao/la:ti seljacino jedna nasao si se pricati ovdje.. samo vi nastavite lamprdati na forumu koliko god hocete.. online huligani iz Sirokog Brijega( SELJAKLUKA )
ŠB_Fidelis je napisao/la:Evo sve, al sta ste svi navalili na momka iz Širokog zato sto je rekao da je GOSK bolji? Jest, bolji je, u boljoj je poziciji od vas da udje u premijer ligu, ako ima novca da to izdrzi, ima dobrih igraca, plus mi smo mu prepustili nekoliko ekstra mladica, sta je tu pogresno receno i kako to vi sad okrenuste na nekakvo seljastvo? Govoris o online huliganstvima, a niste se vi osobno ni pojavili na Pecari nakon hrabrosti sile nebeske nad 10ak ljudi u Bihacu, pa nikad u biti. Najblizi sto ste dosli bilo je u Posusje, i bilo je bjezanija nakon utakmice, dobro poznata. Al ne, bitno provocirati i nazvati druge ljude provokatorima ili Široki selom i cime vec ne, a povirili u njega niste. Cemu? Nemaju ljudi pametnijeg posla ili sta vec... Sta ste se skacili GOSKA, Jedinstva, Širokog... Jake ti gradjanske kulture nazivati nekoga seljacinom.Bihac-City-Boy je napisao/la:ti seljacino jedna nasao si se pricati ovdje.. samo vi nastavite lamprdati na forumu koliko god hocete.. online huligani iz Sirokog Brijega( SELJAKLUKA )
gosk ima bolju politiku klupsku ima dugi niz godina,i non stop je u vehu lige,a capljina je ispadala pa se vratilaVFCB je napisao/la:smijesno je da pored capljine gosk igra premier ligu, ali eto
sumnjam,ovi imaju novaca dosta,vidjet ces ako udju,decko007 je napisao/la:pustite ih da udju imat cemo nowi đerzelez zenicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, has, mnon46 i 28 gostiju.