NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

srebrenik1333
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gracanica

Post Postao/la srebrenik1333 » 01 jun 2011, 20:17

sony_91 je napisao/la:Budućnost, Omladinac, Bratstvo, Gradina i Orašje. Svi smo tu u krugu 60 km, ako mi budemo pametni možemo svi lagano ostat
Gradina je uvijek za dogovor. Jer i onako zna se kako se opstaje u ovim ligama zato nemamo sta kriti. Ove godine dog se nudio i Omladincu i Orasju i Slavenu i svi su odbili bilo kakav dog sa Gradinom. I sljedece godine bit ce slicna situacija nadam se da ce uspjet ostat sve ekipe iz TK. Sretno svima.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 jun 2011, 20:19

srebrenik1333 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Budućnost, Omladinac, Bratstvo, Gradina i Orašje. Svi smo tu u krugu 60 km, ako mi budemo pametni možemo svi lagano ostat
Gradina je uvijek za dogovor. Jer i onako zna se kako se opstaje u ovim ligama zato nemamo sta kriti. Ove godine dog se nudio i Omladincu i Orasju i Slavenu i svi su odbili bilo kakav dog sa Gradinom. I sljedece godine bit ce slicna situacija nadam se da ce uspjet ostat sve ekipe iz TK. Sretno svima.
Gradina jeste nudila nama prije na dan same utakmice i mi smo odbili, na kraju nam se to obilo o glavu, ali prije početka prvenstva je bio dogovaran jedan takav sastanak koji je Gradina odbila, ponesena rezultatima protiv Čelika, Slobode, Budućnosti,.. misli ste da ćete se prošetati ovom ligom, ali brzo ste vidjeli gdje ste, vidjeti ćemo šta će biti naredne sezone

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 01 jun 2011, 20:29

1/4 Kup Tk
Bratstvo - Sloga Tojšići 4:1

Strijelci za Bratstvo: Joksimović 2x i Mujkić 1x i Pantić 1x

Sljedeći protivnik u 1/2 kupa Tk NK Orahovica 74 koja je clan 1 Lige TK sjever i bit ce ovo opstinski derbi.

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 jun 2011, 08:32

2 Liga Federacije BiH- Grupa Sjever

Priluk-Bratstvo Gracanica 1:0 (1:0)

Poraz koji nista nece promijenit, davno je osiguran ulazak u 1 FBiH

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 jun 2011, 11:58

AboveTheLaw je napisao/la:2 Liga Federacije BiH- Grupa Sjever

Ma oni su tu pobjedu jako zeljeli samo iz inata i da pokazu da vas mogu pobijediti.
Pricao sam sa jednim igracem Priluka i rekao mi je da je to njima najvaznija utakmica ove sezone,iako im nije bio cilj ulazak ove godine zele da budu sto bolje plasirani (a slijedece bi navodno trebali se boriti za ulazak).
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2011, 12:30

neutralan__ je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:2 Liga Federacije BiH- Grupa Sjever

Ma oni su tu pobjedu jako zeljeli samo iz inata i da pokazu da vas mogu pobijediti.
Pricao sam sa jednim igracem Priluka i rekao mi je da je to njima najvaznija utakmica ove sezone,iako im nije bio cilj ulazak ove godine zele da budu sto bolje plasirani (a slijedece bi navodno trebali se boriti za ulazak).
Kako se nece boriti kad igra pola Banovica za njih :D
1947!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 jun 2011, 14:29

Ma njima je svima krivo sto je bratstvo uslo u Federalnu ligu, pogotovo ovim iz Mramora, Lukavca, eto i Priluk, i sam si vidio na onom videu kako Mramorcani ispracaju nase igrace, a i u Lukavcu su razbili autobus..Drago mi je sto je Bratstvo otislo iz ove lige, i nadam se da ce ostat u Federalnoj da se vise ne vracaju medju ona sela.!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 jun 2011, 15:05

AboveTheLaw je napisao/la:Ma njima je svima krivo sto je bratstvo uslo u Federalnu ligu, pogotovo ovim iz Mramora, Lukavca, eto i Priluk, i sam si vidio na onom videu kako Mramorcani ispracaju nase igrace, a i u Lukavcu su razbili autobus..Drago mi je sto je Bratstvo otislo iz ove lige, i nadam se da ce ostat u Federalnoj da se vise ne vracaju medju ona sela.!
Ma da jbg.
Pogledao sam klipove povodom toga i mogu samo reci ono je sramota za citav Mramor,ne znam samo kako su starije osobe dopustile da ona djeca huligani se onako ponasaju.
Za Lukavac ne bi nista komentarisao jer ne znam puno povodom toga,znam da je isto tako bilo belaja i u Gracanici.
Mozda sam i volio da Mramor udje,ali nakon onog su totalno pali u mojim ocima.
Ne znam sta im je toliko krivo ako je neko bolji,ako neko ima bolju ekipu i ambiciozniju upravu. :roll:
Sportski je bilo da vas nagrade aplauzom,jer ste ga zasluzili za citavu sezonu,ali ono sto su oni radili je malo reci sramota i bruka.
Mozda ih kopka to sto je Bratstvo kupilo neku utakmicu,ali i da jeste i oni su to radili to sa sigurnoscu mogu reci.
U ovoj drzavi nema niko cist i posten to znaju i ptice na grani.
Onim potezom nista nisu ucinili,samo su citavoj naciji pokazali ko su oni zaista,obrukali su se pred citavom drzavom,ali njima na dusu.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 jun 2011, 22:32

Ono u Gracanici protiv Lukavca, nisam bio na utakmici, ali mogu reci da su sami krivi sto su dobili batine..dosli su pjani i svakakvi na utakmicu, ja mislim bez cilja da se navija za Radnicki, nego s ciljom da se dokazu da su oni face i da mogu doci u Gracanicu i pravit probleme..Pa nisu bili ni 10 minuta i odmah su otjerani ?? i opet Gracanlije krive ?? Prije nego sto ce doci u Gracanicu, stali su na autobusku stanicu, kod jedne firme, izasli su iz autobusa i poceli skakat po zeljeznim mrezama, galamit, itd dok ih nisu otjerali to sam svojim ocima vidio..i opet Gracanlije krive ?? A ovo u Mramoru nemam rijeci, stvarno, samo su pokazali ko su oni u stvari i odakle dolaze, i zbog toga mi je najvise drago sto je Bratstvo otislo iz te lige, pa i u Premier Ligi se kupuju utakmice i svi kupuju i Gradina je kupovala i Slaven i sad kad Bratstvo kupuje j*be se njima mater gdje god dodju...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 jun 2011, 23:10

AboveTheLaw je napisao/la:Ono u Gracanici protiv Lukavca, nisam bio na utakmici, ali mogu reci da su sami krivi sto su dobili batine..dosli su pjani i svakakvi na utakmicu, ja mislim bez cilja da se navija za Radnicki, nego s ciljom da se dokazu da su oni face i da mogu doci u Gracanicu i pravit probleme..Pa nisu bili ni 10 minuta i odmah su otjerani ?? i opet Gracanlije krive ?? Prije nego sto ce doci u Gracanicu, stali su na autobusku stanicu, kod jedne firme, izasli su iz autobusa i poceli skakat po zeljeznim mrezama, galamit, itd dok ih nisu otjerali to sam svojim ocima vidio..i opet Gracanlije krive ?? A ovo u Mramoru nemam rijeci, stvarno, samo su pokazali ko su oni u stvari i odakle dolaze, i zbog toga mi je najvise drago sto je Bratstvo otislo iz te lige, pa i u Premier Ligi se kupuju utakmice i svi kupuju i Gradina je kupovala i Slaven i sad kad Bratstvo kupuje j*be se njima mater gdje god dodju...
Ne znam zaista sta se desavalo,jer nisam bio tu prisutan.
Ali prema onome sto sam cuo jeste to da Lukavcani imaju svoju verziju,a Gracanlije svoju verziju dogadjaja,ali to sad nije bitno,bilo proslo.

Jel bilo kakvog slavlja u gradu povodom ulaska u Prvu ligu?
Pricali se sta o mogucim pojacanjima?Ipak mislim da ce vam trebati odredjena pojacanja,jer ipak ste sad u Prvoj ligi.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 jun 2011, 23:36

Ma da to si u pravu..Bilo i proslo..
A slavlja nije bilo ja mislim, onaj dan kad su igrali protiv Bosne iz Kalesije i kad osiguran ulazak u visi rang kisa je padala i sve pokvarila, opet ne znam nista mozda ce bit zadnje kolo neka proslava, sto se tice pojacanja i o tome ne znam puno, ima ovo jos jedno kolo pa cemo vidit sta ce dalje biti, kako sam cuo dolazi jedan igrac iz Slobode, ali opet nisam siguran 100% !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 jun 2011, 23:44

AboveTheLaw je napisao/la:Ma da to si u pravu..Bilo i proslo..
A slavlja nije bilo ja mislim, onaj dan kad su igrali protiv Bosne iz Kalesije i kad osiguran ulazak u visi rang kisa je padala i sve pokvarila, opet ne znam nista mozda ce bit zadnje kolo neka proslava, sto se tice pojacanja i o tome ne znam puno, ima ovo jos jedno kolo pa cemo vidit sta ce dalje biti, kako sam cuo dolazi jedan igrac iz Slobode, ali opet nisam siguran 100% !
Aha,ma dobro nije to za vas nista novo,vjerovatno nece ni biti nekog veceg slavlja.
Samo se pojacajte,bez toga nema nista.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 07 jun 2011, 00:00

AboveTheLaw je napisao/la:Ono u Gracanici protiv Lukavca, nisam bio na utakmici, ali mogu reci da su sami krivi sto su dobili batine..dosli su pjani i svakakvi na utakmicu, ja mislim bez cilja da se navija za Radnicki, nego s ciljom da se dokazu da su oni face i da mogu doci u Gracanicu i pravit probleme..Pa nisu bili ni 10 minuta i odmah su otjerani ?? i opet Gracanlije krive ?? Prije nego sto ce doci u Gracanicu, stali su na autobusku stanicu, kod jedne firme, izasli su iz autobusa i poceli skakat po zeljeznim mrezama, galamit, itd dok ih nisu otjerali to sam svojim ocima vidio..i opet Gracanlije krive ?? A ovo u Mramoru nemam rijeci, stvarno, samo su pokazali ko su oni u stvari i odakle dolaze, i zbog toga mi je najvise drago sto je Bratstvo otislo iz te lige, pa i u Premier Ligi se kupuju utakmice i svi kupuju i Gradina je kupovala i Slaven i sad kad Bratstvo kupuje j*be se njima mater gdje god dodju...
prvo da cestitam na ulasku u 1l.fed. iako se zna kako ste usli ali to je nasa realnost tako je u cijeloj drzavi i ko ima para taj ce se i iscupati iz ove lige...ne volim se vracati na te neke stare dogadjaje ali morma te ispraviti i pitati nesto a ti odg. objektivno :) to sto kazes za autubusku stanicu to se stalo da bi se ispraznili od pive tj da ne vrsi niko malu nuzdu ispod tribina ili po gradu vam...drugo nije niko skakao nego su pjevali pjesme i niko nije nikoga otjerao nego se kasnilo na utakmicu tako da smo tu bili 2 min tako da nije ni bilo vremena da se neko tjera..da li je isto tako uredu da pri izlasku iz busa trci osiguranje i policija i obracaju se sa rijecima"necete se provseti kao proslih sezona" a nacelnik govori "dajte ih na tribinu sa nasim navijacim" iako postoji posebno za gostujuce navijace..negdje 10 min navijaci pale bliceve(znaci to nisu ni petarde,ni bengalke,ni topovski udari kao sto su to vasi mediji pisali) i 2-3 su uletila na teren kod aut linije i kakva reakcija osiguranja i policajaca ulijecu i pocinje guzva tada..naravno niko nece stojati i cekati da ga neko udari nakon nekoliko minuta ispraznjena je tribina,a izvan tribina je nastavljeno a epilog toga je polupano jedno auto nekoliko lakse ozlijedjenih iz lk jedan teze(slomljena ruka) radi cega to? onaj br policajaca i osiguranja ni na jednoj utkamici neces naci i jos kazete nenajavljeno dosli navijaci..pa sta ce toliki br zastitara i policije?takodjer na dijelu gdje su se nalazili vasi simpatizeri napadnut je clan uo radnickog....pozzz

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 07 jun 2011, 00:21

Eto kao sto kolega iz Banovica rece svako ima svoju pricu nisam bio na utakmici pa o tim desavanjima ne znam puno, samo price od prijatelja ;), a meni je ono djelovalo kao da idete na bojiste a ne na tekmu kada ste stali na autobusku stanicu, ne znam zasto mrzite toliko Gracanicu ali ipak Hvala na cestitkama i ja iskreno zelim da se Radnicki izvuce iz te 2 Lige gdje se pretezno sela takmice..niste vi tako losi ljudi ima vas i dobrih ;) .

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 07 jun 2011, 00:38

AboveTheLaw je napisao/la:Eto kao sto kolega iz Banovica rece svako ima svoju pricu nisam bio na utakmici pa o tim desavanjima ne znam puno, samo price od prijatelja ;), a meni je ono djelovalo kao da idete na bojiste a ne na tekmu kada ste stali na autobusku stanicu, ne znam zasto mrzite toliko Gracanicu ali ipak Hvala na cestitkama i ja iskreno zelim da se Radnicki izvuce iz te 2 Lige gdje se pretezno sela takmice..niste vi tako losi ljudi ima vas i dobrih ;) .
isao sam sve tri sezone u gracanicu i prvi put kad nas je 120 doslo i tad su pocele letjeti flase,kamenice,upaljaci sa vase strane i nastao je haos...drugi put smo mi krivi,a ovo 3 gostovanje sam vec ispricao tako da eto mozda radi tih doceka ljudi ne simpatisu gracanicu,a vi kad god ste dosli vama se nista desilo osim ovog zadnjeg puta ali to se moglo i pretpostaviti zato je malo ljudi pogotovo momaka iz gracnaice doslo na utakmicu...ma tesko da ce se izvuci lose je stanje skroz ponajvise radi lesinara u upravi...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 jun 2011, 21:17

Kup Tk
NK"Orahovica74"-NK"Bratstvo"Gračanica 2:0 (1:0)

u finalu Orahovica 74.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 jun 2011, 15:27

30. kolo Druge lige FBiH - grupa Sjever
Gracanica; stadion Luke - 17:30

Bratstvo - Ingram

U zadnjem kolu Druge lige Bratstvo ce na domacem terenu ugostiti sastav Ingrama iz Dubokog Potoka.
Ovaj susret imat ce vise revijalni karakter, jer su nogometasi Bratstva vec ranije obezbjedili prvo mjesto i povratak u Prvu ligu. Susret sa Ingramom tako ce imati vise revijalni karakter, sa prigodnim programom i svecanostima. Dodjela pehara, zahvalnica, priznanja, obracanje zvanica, vatromet i druzenje sa navijacima, samo su neki od predvidenih sadrzaja, a sam program pocinje u 16:00 sati.
Svi su pozvani i svi su dobrodosli.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 jun 2011, 20:13

Druga nogometna liga FBiH; grupa Sjever - 30. kolo (zadnje)

Gracanica, gradski stadion Luke

Bratstvo - Ingram 3 - 3 (2-1)
Pantic (1-0) Osmic (2-1)
Pantic (2-0) Alic (2-2)
Buljubasic (3-3) Hodzic (2-3)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 jun 2011, 20:25

AboveTheLaw je napisao/la:30. kolo Druge lige FBiH - grupa Sjever
Gracanica; stadion Luke - 17:30

Bratstvo - Ingram

U zadnjem kolu Druge lige Bratstvo ce na domacem terenu ugostiti sastav Ingrama iz Dubokog Potoka.
Ovaj susret imat ce vise revijalni karakter, jer su nogometasi Bratstva vec ranije obezbjedili prvo mjesto i povratak u Prvu ligu. Susret sa Ingramom tako ce imati vise revijalni karakter, sa prigodnim programom i svecanostima. Dodjela pehara, zahvalnica, priznanja, obracanje zvanica, vatromet i druzenje sa navijacima, samo su neki od predvidenih sadrzaja, a sam program pocinje u 16:00 sati.
Svi su pozvani i svi su dobrodosli.
ako imas slika s tekme, postavi! ;)
#samoRudar #zauvijek

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 jun 2011, 20:27

pozz ljudi samo da pitam jeli u vas sada igra nermin kadic sto je prosle godine igrao u velezu ?? pozzz iz Mo

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.