Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Strauss
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Post Postao/la Strauss » 27 sep 2010, 19:21

_dreamer_ je napisao/la:Kako nasi igraju kod kuce, i kako navijaju navijaci u zemlji (izuzimajuci Zenicu), mislim da bi za reprezentaciju najbolje bilo da igra i domace utakmice vani, ako ikako moze...
Neka bogati ne serendaj ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 sep 2010, 19:44

szlaja je napisao/la:Napravit istocnu tribinu na Grbavici i tu igrati. To je najjeftinije rjesenje, a pravo rjesenje je da drzava napravi jedan stadion od 25000-30000 gledalaca, ako to nismo u stanju jbg onda. U svakom slucaju ne treba ici iz Sarajeva ili Zenice (centar BiH), da nije nikome predaleko doci na tekmu.
daj ba pusti te priče čuj ne treba ići dalje jer eto to je centar države pa nek naprave stadion u Kladuši ili u Bileći ko da je bitno.Pa svako ko želi pogledati repku će otići bez problema gdje god da igra ako se može ići na toliko daleka gostovanja može i do svih krajeva u BiH. A misliš li da tako razmišljaju i ljudi iz drugih krajeva BiH sa takvim stavom im se poručuje da nisu zaslužili da imaju reprezentativne sportske objekte jer eto ne valja im geografski položaj :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 20:00

brazzo je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Napravit istocnu tribinu na Grbavici i tu igrati. To je najjeftinije rjesenje, a pravo rjesenje je da drzava napravi jedan stadion od 25000-30000 gledalaca, ako to nismo u stanju jbg onda. U svakom slucaju ne treba ici iz Sarajeva ili Zenice (centar BiH), da nije nikome predaleko doci na tekmu.
daj ba pusti te priče čuj ne treba ići dalje jer eto to je centar države pa nek naprave stadion u Kladuši ili u Bileći ko da je bitno.Pa svako ko želi pogledati repku će otići bez problema gdje god da igra ako se može ići na toliko daleka gostovanja može i do svih krajeva u BiH. A misliš li da tako razmišljaju i ljudi iz drugih krajeva BiH sa takvim stavom im se poručuje da nisu zaslužili da imaju reprezentativne sportske objekte jer eto ne valja im geografski položaj :roll:
Nek se napravi novi stadion, nisam ni naveo gdje, ali je ipak najbolje negdje u srcu zemlje, nebitno gdje. Sta je tako lose sto sam rekao da je bolje kad se igra u centru zemlje? Zamisli kako ce onaj iz Kladuse doc u Mostar na tekmu. Doci ce jednu, al nece svaku sigurno. Evo pravi se stadion u Tuzli, meni pred nosom. Al opet ne bi bio za to da se svaka tekma ovdje igra. Realan i objektivan sam
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 sep 2010, 20:18

szlaja je napisao/la:
Nek se napravi novi stadion, nisam ni naveo gdje, ali je ipak najbolje negdje u srcu zemlje, nebitno gdje. Sta je tako lose sto sam rekao da je bolje kad se igra u centru zemlje? Zamisli kako ce onaj iz Kladuse doc u Mostar na tekmu. Doci ce jednu, al nece svaku sigurno. Evo pravi se stadion u Tuzli, meni pred nosom. Al opet ne bi bio za to da se svaka tekma ovdje igra. Realan i objektivan sam
iziritiralo me to što si napisao da u svakom slučaju ne treba ići iz SA i Zenice ništa drugo, jer meni je važnije da se napravi stadion a što ih imamo u više gradova to je bolje kako za cijelu zemlju i te gradove tako i za klubove iz istih.A što se tiče pitanja gdje bi se igrala tekma nek se igra na onom stadionu na kojemu su najbolji uslovi i na kojem se ona može organizovati i sa time se završava bilo koja druga priča ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2010, 20:46

Strauss je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Kako nasi igraju kod kuce, i kako navijaju navijaci u zemlji (izuzimajuci Zenicu), mislim da bi za reprezentaciju najbolje bilo da igra i domace utakmice vani, ako ikako moze...
Neka bogati ne serendaj ;)
ma ko je dir'o? :)

pa drug moj, realno gledano, ne zna se sta je gore bilo na kosevu, nasi protiv francuza ili navijanje.. sramota, obicna sramota. stadion ni blizu ispunjenog, navijanja skoro da nije ni bilo... bez obzira sto smo igrali ocajno, imali smo dugo aktivan rezultat. da je bilo prave podrske tokom 90 min, mozda bi i bolje nasi zaganjali...

uostalom, nemam sta pricati, ima sve crno na bijelo. ja od muke nisam htio nijedan komentar da ostavim, da sam krenuo pisati, dobio bih ban sigurno radi psovanja...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 sep 2010, 21:29

Ja kao neko kome se i dedo rodio u Sarajevu i koji nisam napustao grad u toku 92-96 i zivim u njemu vise od 33 g. , mogu da kazem da je ovdje narod previse razocaran i da ce doci i podrzati samo u slucaju mozda baraza ili kljucne utakmice da smo blizu plasmana. Previse je bilo razocarenja i previse depresije ....... da neduzim......

Kao sto je neko rekao Olimpiski stadion u Berlinu bi bio idealan i onako nemamo ni drzave i vise od pola drzave vise voli neke druge reprezentacije.
Diaspora je jos uvjek zagrizena nostalgijom i patriotizmom , (nisu iskusili to na svojoj kozi da im se zgadi) tako da je Berlin taman na pola puta i kao najjeftinija metropola idealna za domace tekme reprezentacije :!:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 23:01

Kobe Bryant je napisao/la:Ja kao neko kome se i dedo rodio u Sarajevu i koji nisam napustao grad u toku 92-96 i zivim u njemu vise od 33 g. , mogu da kazem da je ovdje narod previse razocaran i da ce doci i podrzati samo u slucaju mozda baraza ili kljucne utakmice da smo blizu plasmana. Previse je bilo razocarenja i previse depresije ....... da neduzim......
A kad neko od nas spomene da Sarajlije bas i ne interesuje repka, da vise vole otici pogledat nekog DJ-a ili neku grupu u Domu mladih, da ih repka ne fascinira (nama je to nepojmljivo), odma se svi dignete pisat kako vas mrzimo, i da to nije istina.

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 27 sep 2010, 23:03

meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu :cry: :cry: :cry:
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 27 sep 2010, 23:05

U Zavidovicima. :mrgreen:
Hala Madrid!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 23:09

black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu :cry: :cry: :cry:
Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 sep 2010, 23:16

Kakva BL,Mostar,samo moze biti belaja..
Sarajevo,ali ne na Kosevu,definitvno vise ne idem na Hasetovu njivu..Zenica,Tuzla,sta ima jos ???Bihac,moze i tamo :-)

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 27 sep 2010, 23:16

bravo @szlaja odlicno pitanje, cekamo odgovor :?:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 27 sep 2010, 23:17

ahmic je napisao/la:Kakva BL,Mostar,samo moze biti belaja..
Sarajevo,ali ne na Kosevu,definitvno vise ne idem na Hasetovu njivu..Zenica,Tuzla,sta ima jos ???Bihac,moze i tamo :-)
Ma najbolje u Bihacu
Stadion pod Boricima :lol: :lol:
Salim se
Ja sam za Bilino Polje
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 27 sep 2010, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 27 sep 2010, 23:19

Ja kazem najbolje u Zavidovicima :D. Salim se.

Najbolje u zenici al da se dignu tribine sve kao Zapad(ona tribina gdje pise CELIK, ako je to ta tribina).
Hala Madrid!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 sep 2010, 23:21

Da makar imamo jedan stadion sa normalnim reflektorima,meni se sve cini da mi igramo u polumraku kakvo nam je osvjetljenje na stadionima :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 sep 2010, 23:23

protiv najjace rangirane ekipe na kosevu a sve ostale iz grupe u Zenici.. eventualni baraz gdje igraci odluce :) ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 sep 2010, 23:24

Scof1eld je napisao/la:protiv najjace rangirane ekipe na kosevu a sve ostale iz grupe u Zenici.. eventualni baraz gdje igraci odluce :) ;)
:lol: :lol: sta li su pricali dosad :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 27 sep 2010, 23:27

Samo sto dalje od Koseva i Sarajeva. Kakvi sabani i indijanci dodju iz pizdica i okupiraju grad na dan utakmice, to je katastrofa. Eto vam Zenica pa cirkuzajte...

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 27 sep 2010, 23:28

Neka igra na Piroti u Travniku,salim se,po meni najbolje da igra na Bilinom Polju,Kosevo se mnogo puta pokazalo kao nesretno za nas tim.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 sep 2010, 00:23

Najbolje da nas suspenduju!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.