P.S.malo se bacite i na forum, bar ga malo promjenite

mislio si ovako?gollum je napisao/la:Bravo, bravo, bravo! Postavljate standarde, nabijate komplekse!![]()
Naravno, uvijek moze bolje pa evo od mene jedan prijedlog.
Kad otvorim izvjestaj s neke utakmice, sastavi klubova su jedan ispod drugog, a s desne strane je lista strijelaca. Mislim da bi bilo bolje sastave staviti jedan pored drugog jer je tako bolje i tako je na 99% drugih portala. Prostor ce se napraviti uklanjanjem te liste strijelaca jer u tom trenutku nam nije potrebna.
Usput, Alen Mesanovic vise nije clan Zeljeznicara.
ovo je iz teksta sa ss.ba o rusenju rekorda koji drzi leotar.Borac je u subotu na Koševu upisao i desetu uzastopnu prvenstvenu utakmicu bez poraza i na taj način su izjednačili rekord Leotara iz sezone 2002/2003. Banjalučani u narednom kolu na svom stadionu dočekuju Zvijezdu pa imaju šansu da postanu prvi tim u BiH koji će nanizati jedanaest mečeva bez poraza.
Sve je još u beta fazi, biće ovo sigurno još puno bolje.emiiNa_ je napisao/la:Svaka castsuper stvar
sad mogu jos bolje vidjeti, kako je zeljo dobar
Znam da je Željo u beta fazi i prošle sezone ovaj jesenji period je bio beta faza onda je uslijedilo plavo proljećeMinistaR je napisao/la:Sve je još u beta fazi, biće ovo sigurno još puno bolje.emiiNa_ je napisao/la:Svaka castsuper stvar
sad mogu jos bolje vidjeti, kako je zeljo dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.