Imam 18 godina,student el tehnike,(**** faks ne upisujte)

...i da Volim plavushe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Broj telefona? E to vec ne bih mogaoFacasplaca je napisao/la:Facasplaca:) dolazim iz Bosne...ajd dobro i HercegovineNavijacki neutralan sto se klubova tice,mada u zadnje vrijeme simpatiziram Hoffenheim,ne znam iz kog razloga
i naravno navijam za nasu repku,jednu jedinu!
Imam 19 godina,student el tehnike,(**** faks ne upisujte),broj licne karte 1235126417649,broj vozacke dozvole 23637235363,zivim u onoj plavoj zgradi u Sarajevu 3 sprat,prva vrata lijevo...ali bih ipak zelio ostati anoniman.
Pusti to,reci ti nama koliko imas godinaElm@ je napisao/la:Zovem se...Elma(bez ludo a u matičnoj knjizi) i trenutno idem u zeničku gimnaziju...odličan izbor ako ste kojim slučajem emocionalno stabilni, pa želite to promijeniti...
![]()
....ma šalim se naravno, moji gimnazijalci to znaju, jaki smo mi, samo malo neodlučni...
....
Navijam za Liverpool jer to je klub koji ima dušu i najprivrženije navijače na svijetu,a mrzim Cristiana Ronalda.....
...
Muziku također volim, a naj mi je u ovom trenutku pjesma So what, od Pink.....inače ne pratim slijepo jednog pjevača ili pjevačicu, niti pravac, tako da, sve osim turbofolka dolazi u obzir...naravno, ako mi se svidi.............to je to!
P.S. Pripadam udruženju: Mentalno zlostavljani od strane mlađeg brata ili sestre
Šta da kažem, to sam namjerno izbjegla, jer, prava istina je da izgledam mlađe već što mi to piše u matičnoj knjizi........MoDern je napisao/la:Pusti to,reci ti nama koliko imas godinaElm@ je napisao/la:Zovem se...Elma(bez ludo a u matičnoj knjizi) i trenutno idem u zeničku gimnaziju...odličan izbor ako ste kojim slučajem emocionalno stabilni, pa želite to promijeniti...
![]()
....ma šalim se naravno, moji gimnazijalci to znaju, jaki smo mi, samo malo neodlučni...
....
Navijam za Liverpool jer to je klub koji ima dušu i najprivrženije navijače na svijetu,a mrzim Cristiana Ronalda.....
...
Muziku također volim, a naj mi je u ovom trenutku pjesma So what, od Pink.....inače ne pratim slijepo jednog pjevača ili pjevačicu, niti pravac, tako da, sve osim turbofolka dolazi u obzir...naravno, ako mi se svidi.............to je to!
P.S. Pripadam udruženju: Mentalno zlostavljani od strane mlađeg brata ili sestre![]()
Salim se
Ne očekuj previše......ipak smo na sportskom forumuRoterdam je napisao/la:Hocemo li mi Elma veceras na svirku u Gatto......
A to je bila ironična izjava, zar neRz88 je napisao/la:Elm@ je prva dama foruma