ma drago mi je da se mutu vrati hehe..to je nikakav problem spahi maci nece...sta vam je jos velika zvijeda koja trenutno ne blista heheh..bit ce tu pono njegovog soliranja to je za mene dobra vijest za nas..samo naprijed zmajevi..PRVO MJESTO U GRUPI JE NASEEE **** FRANCUZEEsenad_flamin je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Mutu se vratiotaman ce do ove utakmice sa nama biti u top formi
ma lako ce mo mi NARKIĆA zaustaviti....![]()
Daj boze da ce ikako i igrati u prvih 11
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- miralem444
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma sta ce Rumuni, ciganska posla....Razvut cemo ih po terenu ko maslanicu.....Samo ako budu u napadu Dzeko i Muslimovic, nemaju oni materijala da se odbrane od tog napada....
- miralem444
- Kontakt:
misljenja sam da selektor susic treba igrat opet sa jednim napadacem a to je edin dzeko ,nis dva tri samo dzeko ,pobjeda nesmije doc u pitanjee.Inter1977 je napisao/la:Ma sta ce Rumuni, ciganska posla....Razvut cemo ih po terenu ko maslanicu.....Samo ako budu u napadu Dzeko i Muslimovic, nemaju oni materijala da se odbrane od tog napada....
Ma tvoje misljenje je vrijedno ko i stara stednja...miralem444 je napisao/la:misljenja sam da selektor susic treba igrat opet sa jednim napadacem a to je edin dzeko ,nis dva tri samo dzeko ,pobjeda nesmije doc u pitanjee.Inter1977 je napisao/la:Ma sta ce Rumuni, ciganska posla....Razvut cemo ih po terenu ko maslanicu.....Samo ako budu u napadu Dzeko i Muslimovic, nemaju oni materijala da se odbrane od tog napada....
- miralem444
- Kontakt:
ti svoje misljenje zadrzi za sebe...i molim administratore da upozore ovog lika..jel pocinje da vrijedja..hvalaaInter1977 je napisao/la:Ma tvoje misljenje je vrijedno ko i stara stednja...miralem444 je napisao/la:misljenja sam da selektor susic treba igrat opet sa jednim napadacem a to je edin dzeko ,nis dva tri samo dzeko ,pobjeda nesmije doc u pitanjee.Inter1977 je napisao/la:Ma sta ce Rumuni, ciganska posla....Razvut cemo ih po terenu ko maslanicu.....Samo ako budu u napadu Dzeko i Muslimovic, nemaju oni materijala da se odbrane od tog napada....
Svaku tekmu igrati samo sa jednim napadacem Dzekom ili Muslimovicem zavisi kartoni itd...Gusta sredina od koje pocinje odbrana a i napad onda mozemo Rumuniju pobjediti obadvije tekme ali samo ako igramo fudbal to jest kao protiv albanije i slovacke..graditi igru i napadati..maks koncentracija tj ako nam ga zabiju igrati svoju igru kao da nista nije bilo (vidi slovacka) itd..sve se moze..dovoljno smo dobri da ih dignemo ali ni 4 boda nebi bila losa...siguran sam u ovo samo da se bude igrla ista igra kao zadnje dvije tekme, malo se jos uigra bez panicenja (sto sad ima malo vidjeli smo u zadnje dvije tekme..bravo strucnoi stab i igraci) i moraju se neke utakmice dizati na strani..tako to rade dobre repke a mi to jesmo..treba biti pozitivan
Mislim da mozemo doci do pobjede u obje utakmice, mnogo smo kvalitetniji od njih i samo to moramo na terenu pokazati 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kvalitetniji jesmo,samo moramo dokazati na terenu.Ma i 4 boda sa Rumunima su odlicna.
1921-2011
- Principatus
- Kontakt:
Aktuelna kvota na Bwin za utakmicu BiH-Rumunija
BiH 2.15
X 3.30
Rumunija 3.20
BiH 2.15
X 3.30
Rumunija 3.20
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Virtu4l je napisao/la:Samo naprijed drug, naći će se nešto i za mene, eto, ja ću predstaviti njihove ljepše polovine.
Adelina Elisei – One of the better parts of Romanian football...
Joj sise ebote zivot.....
hahahhaa...
vidi ovih nasih optimista, 48% glasalo da cemo pobijediti u obe utakmice. koji smo mi glup narod majko moja, prije metar u guzicu, neg cent u glavu. ako izvucemo remi kod kuce bice dobro, samo da se ne ponovi ona katstrofa na kosevu od prije nekoliko godina kada je bilo glatkih 0:3.
vidi ovih nasih optimista, 48% glasalo da cemo pobijediti u obe utakmice. koji smo mi glup narod majko moja, prije metar u guzicu, neg cent u glavu. ako izvucemo remi kod kuce bice dobro, samo da se ne ponovi ona katstrofa na kosevu od prije nekoliko godina kada je bilo glatkih 0:3.
- Principatus
- Kontakt:
Realisticno gledajuci ako nasi momci budu bili u formi, i pruze igru kao protiv Slovacke, ne brinem se toliko za Rumuniju. Dakle kontrola igre, veci posjed lopte, zalaganje i borba svakog igraca, sto podrazumjeva i dobru defenzivu u nasim prvim redovima kao i protiv Slovacke. Oni zbog toga uopste nisu mogli razviti neku igru. A nasa repka ako ima takvu kontrolu i stvara sanse, kad tad ce zabiti gol ili vise. Rani gol bi bio super, pa ih onda dokrajciti, Slovaci kad su gubili i sa 1:3 nisu se bacali naprijed, jer su znali sta bi im uradili. Zasad izgleda, da je Safet najzad uspio da uigra reprezentaciju veoma dobro, za nadati se da ce tako biti i protiv Rumunije, mozemo dakle slobodno biti pozitivni bez pretjerane euforije.
I malo sportske srece nebi bilo lose.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Salihovic fali u prvoj,i odmah koncepcija programa u helacu.Na osnovu Slovacke i inace.Principatus je napisao/la:Realisticno gledajuci ako nasi momci budu bili u formi, i pruze igru kao protiv Slovacke, ne brinem se toliko za Rumuniju. Dakle kontrola igre, veci posjed lopte, zalaganje i borba svakog igraca, sto podrazumjeva i dobru defenzivu u nasim prvim redovima kao i protiv Slovacke. Oni zbog toga uopste nisu mogli razviti neku igru. A nasa repka ako ima takvu kontrolu i stvara sanse, kad tad ce zabiti gol ili vise. Rani gol bi bio super, pa ih onda dokrajciti, Slovaci kad su gubili i sa 1:3 nisu se bacali naprijed, jer su znali sta bi im uradili. Zasad izgleda, da je Safet najzad uspio da uigra reprezentaciju veoma dobro, za nadati se da ce tako biti i protiv Rumunije, mozemo dakle slobodno biti pozitivni bez pretjerane euforije.
Druga ebena,najhebenija stvar.Uzvratni mec u Rumuniji je u junu.Fakticki skoro pa tri sedmice nakon zavrsetka BL.Dobro znamo kako nam ovi nasi izgledaju,kad ih neko ''digne''iz zemlje Safari.To jest sa pola odmora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Treba iskoristiti što im je forma slaba i tu tražiti put za uspjeh.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
A naši u nikad boljoj formiAulleTa je napisao/la:Treba iskoristiti što im je forma slaba i tu tražiti put za uspjeh.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa dobro, nisamo ni mi kao u Ćirino vrijeme ali smo u ovom trenutku potkovaniji od Rumuna.RiNo je napisao/la:A naši u nikad boljoj formiAulleTa je napisao/la:Treba iskoristiti što im je forma slaba i tu tražiti put za uspjeh.
Spammer
U ovom trenutku,a do trenutka protiv Rumunije moze tri sastava da se izmjene.Kao i forma.
Sto ce tice potkovanosti pa nisu konji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rumunija je favorit u ovoj utakmici.
Ako je Rumunija u krizi, ne znaci da oni nemaju 11 igraca koji znaju igrati nogomet, i koji su u stanju da nas uniste.
Vidjeli smo dobro sta je bilo prije Francuske, kad smo svi govorili da igramo na pobjedu, i da cemo ih razbiti, pa smo na kraju pojeli veliko g0vno
Ako je Rumunija u krizi, ne znaci da oni nemaju 11 igraca koji znaju igrati nogomet, i koji su u stanju da nas uniste.
Vidjeli smo dobro sta je bilo prije Francuske, kad smo svi govorili da igramo na pobjedu, i da cemo ih razbiti, pa smo na kraju pojeli veliko g0vno
Nisam mislio bukvalno potkovanosti već tehničke potkovanosti. Imamo više individualaca koji mogu riješiti utakmicu jednim potezom.harishp je napisao/la:U ovom trenutku,a do trenutka protiv Rumunije moze tri sastava da se izmjene.Kao i forma.
Spammer
Znam, ali zato imamo i individualaca koji mogu zaebati tekmu jednim potezom.AulleTa je napisao/la:Nisam mislio bukvalno potkovanosti već tehničke potkovanosti. Imamo više individualaca koji mogu riješiti utakmicu jednim potezom.harishp je napisao/la:U ovom trenutku,a do trenutka protiv Rumunije moze tri sastava da se izmjene.Kao i forma.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.