LA Clippers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: LA Clippers
Ko ce dobiti duel Bledosoe ili Nash????????????????
Veceras potop Clipersa. Upamtite. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Videcemo, ako bude startna petorka Jordan,Griffin,Aminu,Gordon,Bledsoe.... Clippersi dobijaju 70% 

normalno da ce nash dobit duelalfarouqaminu je napisao/la:Ko ce dobiti duel Bledosoe ili Nash????????????????

veceras racunajte da ce griffin uhvatit barem 20 skokova.
edit: takodjer od nasha ocekujte barem 25 poena uz preko 10 asista jer ga niko u clippersima nemoze cuvat.
Nash će dominirati večeras dok će s druge strane dominirati Griffin, ipak pobjedu će odnijeti Sunsi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
a moglo bi ovo bit obe ekipe preko 110 poena.A Cllipersi ce trcat puno a ako konacno krene trica Gordona onda mogu Sunsi i izgubit.Nash je puno jaci od Erica.Griffin je puno jaci od ovih Sunsa iz reketa.Da mogu birat poslije Bullsa prva utakmica koju bi gledao.Ted Mosby je napisao/la:Nash će dominirati večeras dok će s druge strane dominirati Griffin, ipak pobjedu će odnijeti Sunsi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Pa Phonix nas je jedva dobio....... Mogli smo ih iznenaditi.... Ali dobro sezona je dugo, bice uspona i padova 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ljudi veceras Utah-Clippers, dvoboj izmedju Griffina i Milsepa, NE PROPUSTITE!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:Ljudi veceras Utah-Clippers, dvoboj izmedju Griffina i Milsepa, NE PROPUSTITE!!!!!!!!!!!!!
milsapa,ne milsepa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Bravo, ne kaze se Milsapa, vec Millsapa 

-
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:Bravo, ne kaze se Milsapa, vec Millsapa
sa dva ll ti izgovaraš njegovo prezime?
Koji ti je gust bezveze ispravljat ljude ovdje,da nisi profesor Bosanskog pa te toliko smeta,daj pisi sta o kosarci.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Bravo, ne kaze se Milsapa, vec Millsapa
-
- Kontakt:
dema je napisao/la:Koji ti je gust bezveze ispravljat ljude ovdje,da nisi profesor Bosanskog pa te toliko smeta,daj pisi sta o kosarci.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Bravo, ne kaze se Milsapa, vec Millsapa
ne do bog da pišem o košarci kao ti
Hehe jako pametno,hvala molim te ako je moje znanje za tebe toliko skromno da ne citas ili jos bolje,da pises i nama svima pokazes to svoje veliko znanje.Posto se ne smatram nekim strucnjakom molim te da me poducis,napises koji dobar poucan tekst o kosarci o NBA o igracima itd.Volio bi da vidim te postove koji su bolji,kvalitetniji,pametniji od nasih ovdje s teme NBA.
Volis provocirat i ispravljat,to je djetinjasto ali ok tvoj izbor kakav ces bit i kako ces se ponasat.
Volis provocirat i ispravljat,to je djetinjasto ali ok tvoj izbor kakav ces bit i kako ces se ponasat.
-
- Kontakt:
dema je napisao/la:Hehe jako pametno,hvala molim te ako je moje znanje za tebe toliko skromno da ne citas ili jos bolje,da pises i nama svima pokazes to svoje veliko znanje.Posto se ne smatram nekim strucnjakom molim te da me poducis,napises koji dobar poucan tekst o kosarci o NBA o igracima itd.Volio bi da vidim te postove koji su bolji,kvalitetniji,pametniji od nasih ovdje s teme NBA.
ne pada mi na pamet pisati tekstove o bilo čemu,nisam novinar,ovdje sam da se zabavim
provociram nekog?,time što tebi nekad kažem da probaš upotrebljavati interpunkcijske znakove,što pojedince ispravim kad pogrešno napišu nečije prezime,svašta
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 28 nov 2010, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ne pratim previshe NBA dok ne dodje zavrsnica onda gledam 70% meceva ovih jacih ekipa ali neki da gledam Clipperse i onaj bijelac lik ima odraz ko Howard(skoro),je li to taj Griffin ili kako?...Lik ubija...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Da to je taj Blake Griffin, covek je stvarno cudo, kuca ko lud, na svakoj utakmici stavi na poster po kojeg igraca...........
griffin nije bijelacArsenalisation je napisao/la:Ne pratim previshe NBA dok ne dodje zavrsnica onda gledam 70% meceva ovih jacih ekipa ali neki da gledam Clipperse i onaj bijelac lik ima odraz ko Howard(skoro),je li to taj Griffin ili kako?...Lik ubija...![]()
![]()
![]()

- alfarouqaminu
- Kontakt:
A po cemu znas da nije bijelac 

znam po tome sto sam mu vidio roditelje.