S.S. Lazio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Societa Sportiva Lazio

Post Postao/la Padovan » 29 jan 2011, 20:57

Nisam očekivao ovako laganu pobjedu bar po rezultatu, jer nisam gledao utakmicu. Mislio sam da bi Fiorentina mogla ovdje uzeti bar bod. U svakom slučaju čestitam na pobjedi. Kozak je bio preraspoložen danas :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jan 2011, 21:50

Ako nece Zarate da zabija, hoce Kozak :D

zabio je vec par golova ove sezone cini mi se, mogao bi biti jedno od otkrica sezone
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 01 feb 2011, 18:13

laziali puno srece vecaras , iako je igra u posljednje vrijeme slabija nego na pocetku sezone jos uvijek se pobjedjuje i vjerujem da lazio moze do dobrog rezultata veceras.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 feb 2011, 18:34

Lazio nema sta da trazi u Milanu,tradicionalno....

mislim da preko 15 godina nisu dobili...eto neko nek nadje tacan podatak...i tesko da ce se veceras sta promjenit.pa bar nerjeseno da odigraju..i to bi nesto bilo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 feb 2011, 18:47

slika

ovo su vjerovatni sastavi

mislim da moze biti veoma dobra utakmica, sretno Laziju
Call the coroner!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 01 feb 2011, 23:33

Bom, okinusmo bod Milanu. Jest da je papanska bila igra al ko te pita jarane, bodovi su bitni. Ipak bez Zaratea, Rocchija i Floccarija tesko da bi Lazio zabio veceras.

NON MOLLARE MAI!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 feb 2011, 01:35

bravo Lazio,svaka cast !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 feb 2011, 13:14

Interista di cuore je napisao/la:bravo Lazio,svaka cast !
Cuj ovog idola bravo lazio svaka cast :lol:

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 02 feb 2011, 13:35

Najsmesjniji klub u Italiji, ciji navijaci vise vole poraz Rome nego pobjedu Lazija, usput velicaju zlocince Mladica i Arkana, a ovdje opet ima glumaca koji navijaju za takve, ne kontam :| niste valjda svi U16
Big club, great history, Nottm Forest.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 02 feb 2011, 16:00

onoffon je napisao/la:Najsmesjniji klub u Italiji, ciji navijaci vise vole poraz Rome nego pobjedu Lazija, usput velicaju zlocince Mladica i Arkana, a ovdje opet ima glumaca koji navijaju za takve, ne kontam :| niste valjda svi U16
Kako neko moze napisati ovoliku gomilu gluposti u jednoj prostoprosirenoj recenici je cudo jedno.

Da bi shvatio neke stvari prvo moras da spoznas rivalitet koji vlada medju dva rimska kluba. Laziju nije bilo zapelo za ta tri boda protiv Intera i kad je scudetto u pitanju potpuno opravdavam takvo ponasanje. Zamisli da je Roma osvojila ligu zahvaljujuci tome sto je Lazio pobijedio Intera? Mozes li da shvatis to?

Ovo za Hrakana je klasika teska, ono kad se spominje Hrakan nek se doda i Mladic, zvuci jos bombasticnije. Nadjes li mi dokaz da su laziali velicali Mladica ja cu sebi muda osjeci.
Za Hrakana je vec odvec izvakano i raspravljano da se nema sta dodati. Sinisa nagovorio laziale da naprave trans za Hrakana, zabari to uradili (mislis da prosjecan talijanski ultras zna koji klinac je Hrakan i sta se desava u brdima Balkana tamo preko bare?). Drugo, sta navijaci rade i kakav stav imaju prema nekim pitanjima me uopste ne interesuje, ja navijam za KLUB i IGRACE i navijao sam za Lazio i prije dolaska Mihajlovica u klub i prije tog Hrakan incidenta i nemoze se jarane zamijeniti neki klub sto se tice navijanja. Cure, zene, bicikla, aVta da ali jedan klub uvijek ostaje u srcu. So no U16 here, U30 moze se reci. Nadam se da me kontas.
Znaci tu kartu patriotizma slobodno vrati nazad u rukav. Prodjem Sarajvom i iz kafana i klubova satra Ceca iz zvucnika, stoga kani me se te suplje price.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 07 feb 2011, 10:51

onoffon je napisao/la:Najsmesjniji klub u Italiji, ciji navijaci vise vole poraz Rome nego pobjedu Lazija, usput velicaju zlocince Mladica i Arkana, a ovdje opet ima glumaca koji navijaju za takve, ne kontam :| niste valjda svi U16
stvari o kojim nemas pojma bolje je ne komentarisati jer na kraju ispadnes neznalica , odnosi medju navijacima rome i lazija su valjda svima poznati osim tebi a sa druge strane navijaci lazia nisu jedino u ratu sa navijacima intera, ali to je neka druga tema .

iskreno veoma sam ljut na lazio , jucer samo lazio promasi od cijele serie a

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:21

nadoknadavremena je napisao/la:Da i ja nešto dodam o ovom velikom klubu,ne znam da li su navijači Lazia na ovom forumu upoznati sa podatkom koji ću iznijeti,al nije na odmet nešto novo saznati ako se ne zna.

Naime ne znam da li znate da su navijači našeg Lazia sigurno najdisciplinovanija navijačka grupa unutar sebe u Italiji. Naime, osim vodja koji su karakteristični za svaku navijačku grupu, u Laziovom kopu se nalaze i takozvani policajci navijači. Radi se o momcima u koje vodje navijačkih podgrupa imaju veliko povjerenje i oni praktično nadgledaju ko se kako ponaša u kopu. Ti policajci praktično su na neki način "tužibabe" prate tokom cijelog meča članove grupe,njihovo zalaganje,pjevanje,aplaudiranje,mahanje transparentima i sve propratno. Imaju takvu moć na tribini da praktično za koga skontaju da se odvaja od grupe,da ne poštuje propise i načela mogu automatski odstranit,čak i u toku meča,a plus obično odstranjivanje je i dobro,ima dosta slučajeva kada je tzv. pasivnim navijačima u kopu zabranjena šetnja ulicama koje se smatraju sjedištima podgrupa.

A kakve to veze ima sa time ko će osvojiti League Europa?

Šalim se upoznat sam sa ovim stvarima,inače Lazziale ne volim,ali njihove navijače obožavam,jer se radi o momcima koji mahom dolaze iz predgradja Rima i jedni su od najboljih navijačkih grupa na Apeninima.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 08 feb 2011, 16:44

Kad smo vec kod navijaca da napomenem da jedna od najjacih grupa u Italiji, IRRIDUCIBILI vise ne postoji. Sad postoji grupa pod novim imenom ULTRAS LAZIO ali oni zajedno sa CML'74 bojkotuju utakmce ove sezone, razlog: Tessera del Tifoso.
Tokom sezone dio ULTRAS LAZIO i SODALAZIO se vratilo na stadion i stoga se da zakljuciti da je Curva Nord razjedinjena i da nije kao sto je nekad bilo.

IRR, falite u pm!

slika

slika

slika

slika

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:48

Uvijek sam cijenio njihovu navijačku grupu,ali u globalu cijelu italijansku navijačku scenu,ne vezano za politiku,Livorno ima kontra grupu,ali vrlo kvalitetnu,šta reći o Romi,Sampdoriji,Veroni,Genoi,pa i Napolitancima i Riminima.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Zárate
Kontakt:

Post Postao/la Zárate » 25 feb 2011, 10:42

Pozdrav, evo još jednog simpatizera Lazia. 8-)
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 25 feb 2011, 11:51

"QUANTI SIETE? SIETE TANTI? MORTACCI VOSTRA A TUTTI QUANTI" ;)
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 04 mar 2011, 12:21

Zárate je napisao/la:Pozdrav, evo još jednog simpatizera Lazia. 8-)
Poozdrav druže što kažeš na trenutnu situaciju u klubu :?: :?: :?: :D :D :D

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 mar 2011, 13:55

neka i vas ;)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 mar 2011, 17:35

Kako raja ima predrasude o Laziu, pocevsi od imena i grba, prvo za ono SS (Societo Sportiva), koje neke aludira na hitlerovce, pa onda onaj orao koji takodjer nekoga aludira na treci rajh, fasizam itd. a ustvari je orao simbol Starog Rima :roll:

takodjer i ono podizanje pesnice u zrak, to se radilo u starom Rimu, ja mislim kad car izlazi pred masu, oni su ga tako pozdravljali

slika
Call the coroner!

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 04 mar 2011, 22:59

Kolika gomila gluposti napisana gore za Lazio, pa to je strasno, ono je za ban dozivotni :|

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.