Sejad Salihovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

FC BAYERN
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la FC BAYERN » 18 nov 2008, 23:05

Ma Salihovic je klasa od igraca, namjestiti ti loptu i normlano napadacu nije tesko zabiti gol..

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 18 nov 2008, 23:15

BHFanaticos_ je napisao/la:
e.d. je napisao/la:neznam dali ima vec ekstra tema za naseg Seju, nisam nista mogo naci, pa tako reko da otvorim jednu temu na njegovo ime...Ako mogu Muslimovic i Ibisevic imati svoju temu, onda zasto nebi mogao i Sejo!

Mi svi znamo kakav je igracina Sejo, ali da bi ovde imali fin start na cast njegove teme, evo vam nesto za citanje...za mal da bude nas drugi igrac posle Hasana koji zaigra u velicanstvenom Klubu:

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rn-ab.html
on je vec igrac kao Hasan iz najboljih dana u Bayernu!! a sta ce jos biti kasnije ????
Treba on jos pojesti pure da bude kao HASAN, Hasana je tesko stici i uraditi sto je on radio i radi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 18 nov 2008, 23:25

Treba on jos pojesti pure da bude kao HASAN, Hasana je tesko stici i uraditi sto je on radio i radi
Nemozes porediti nikako Hasana i Salihovica, gdje tu logika, Salihovic igra tek dvije sezone kako treba prosle godine u 2 buneds ligi gdje bio najbolji assistent i ove sezone je isto tako sjajan...

Dok Salihamidzic ima u nogama utkamnica ... i to u LP...

Jos se oni razlikuju po igri Salihovic je igrac tipa Beckham namjesti loptu izvodi kornere slobodne...Dok Hasan je igrac koji puno trci po strani i centrira jako borben...
Sto se sada tice Hasan sjedi iz utakmnice u utakmnicu na klupi, jedino ako je neko povrijedzen ili u zadnjim minutama dobije priliku...

Ja mislim da ce Salihovic za 2/3 sezone biti bolji od "Salihamidzica"

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 18 nov 2008, 23:25

amir je napisao/la:
e.d. je napisao/la:neznam dali ima vec ekstra tema za naseg Seju, nisam nista mogo naci, pa tako reko da otvorim jednu temu na njegovo ime...Ako mogu Muslimovic i Ibisevic imati svoju temu, onda zasto nebi mogao i Sejo!

Mi svi znamo kakav je igracina Sejo, ali da bi ovde imali fin start na cast njegove teme, evo vam nesto za citanje...za mal da bude nas drugi igrac posle Hasana koji zaigra u velicanstvenom Klubu:

on je vec igrac kao Hasan iz najboljih dana u Bayernu!! a sta ce jos biti kasnije ????
Uradi je zato sto je igrao u jakom klubu, koji je od godine na godinu iso na te uspjehe!

Ali tak i tak su njih dvojica totalno razlicita tipa igraca..hasan nije neki bog zna tehnicar, ali je mogao trcati 90 minuta bez prekida..to salihovic nemoze, ali je zato puno bolji tehnicer i puno bolji fudbaler!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 nov 2008, 18:49

Hasana Salihamidzica karijeru tesko da moze neko dostici! Covjek je osvojio sve sto se moglo osvojiti,startati u Bayernu tako mlad,igrati sa uspjehom gotovo deceniju(vecinom standardan).Neko ce reci,lako je osvajati titule u velikom klubu,ali valjda se zna kakva je konkurencija u top ekipama. I nakon povrede ligamenata(jedna od tezih povreda) se uspjeo vratiti u rekordnom roku(samo 4 mjeseca) dok prosjecan igrac treba za rehabilitaciju 6 do 8 mjeseci. On jeste trkac,ali i covjek zadatka,nerijetko strelac,svestran,pozrtovan,ambiciozan do bola,brz ...itd itd. Salhovic jeste znalac,tehnicar,ali bolji fudbaler bice od Hasana tek kada u kontuitetu(godinama) bude pruzao partije kao do sada! 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 21 nov 2008, 16:10

a sta je to hasan bogati bio ccc najgori igrac koji je igrao u bayernu

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 21 nov 2008, 21:07

Salihovic -Dzeko -Pjanic -Muslimovic najdrazi igraci u repki (mislim za mene)
Salihovic ima ljevicu zlata vrjednu :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 nov 2008, 00:40

tm 87 2 je napisao/la:

a sta je to hasan bogati bio ccc najgori igrac koji je igrao u bayernu
:roll: Evo samo da ti ,,recemm,,ovo Hitcfield trener Bajerna kad je trebao doci Makay iz Deportiva i sad
Spanci trazili u zamijenu za Hasana.A ljudina im porucio jest malo morgen jedino da ulozite 8 miliona eura i jos Makaya mozda i prodze.
A Salihovic nesto poput Dzeke svaka ekipa bez njih tarabici.
Prema tome ne sramoti se da te jos neko i necuje. :lol:

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 22 nov 2008, 01:07

Ibisevic-prosjek,Salihovic-prosjek,Hasagic-prosjek,Spahic-prosjek,Papac-prosjek

Ovo gore je realno stanje...Meni bi Stilic uvijek igrao u prvoj postavi,jer je po mom misljenju kompletniji igrac od Salihovica ,Muratovica,Ibricica,i ostalih "prosjeka" koji igraju u 1. postavi...Stvarno je smjesno sto momak nema mjesta...
Dakle mi smo jedna prosjecna ekipa,koja ima 3 dobra igraca,a ostalo prosjek,ako ne i ispod...

hasagic
spahic papac damjanovic mravac
vladavic misimovic stilic pjanic
dzeko muslimovic

To je nasha najjaca postava...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2008, 14:09

bayer 04 je napisao/la:Ibisevic-prosjek,Salihovic-prosjek,Hasagic-prosjek,Spahic-prosjek,Papac-prosjek

Ovo gore je realno stanje...Meni bi Stilic uvijek igrao u prvoj postavi,jer je po mom misljenju kompletniji igrac od Salihovica,Muratovica,Ibricica,i ostalih "prosjeka" koji igraju u 1. postavi...Stvarno je smjesno sto momak nema mjesta...
Dakle mi smo jedna prosjecna ekipa,koja ima 3 dobra igraca,a ostalo prosjek,ako ne i ispod...

hasagic
dzeko muslimovic

Tvoje misljenje! Bojim se da nisi usamljen,ali ipak treba postovati. :|
Vom Jäger zum Gejagten

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 nov 2008, 15:12

bayer 04 je napisao/la:Ibisevic-prosjek,Salihovic-prosjek,Hasagic-prosjek,Spahic-prosjek,Papac-prosjek

Ovo gore je realno stanje...Meni bi Stilic uvijek igrao u prvoj postavi,jer je po mom misljenju kompletniji igrac od Salihovica ,Muratovica,Ibricica,i ostalih "prosjeka" koji igraju u 1. postavi...Stvarno je smjesno sto momak nema mjesta...

hasagic
dzeko muslimovic

Sa takvom postavom ce nam se i Estonija i armenija osvetiti za poraze,a kamoli da trazimo jos neki uspijeh protiv Belgije ili dalje :roll:
Spahica na desnom beku,Mravac na lijevom :o
Pjanic na lijevom krilu :lol: I Stilica na poziciji Rahimica ili Bajramovica :lol:
A ibisevica koji je fakat u top formi i dokazuje napredak i u boljoj igri stavljati na klupu,da ne govorim o Salihovicu koga uopste nema na tvom spisku.
Ako je iko prosijecan i prosijecnog razmisljanja onda si jarane bez uvrede to ti.

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 nov 2008, 16:23

Ma ne samo da je prosjecan nego i glup, ne upucenu nogmet i smisao igre, nije fudbal juris na gol, svaka cast Stilicu all da je kompletnji igrac od ovih lavova, brate drzi se football managera i radi sto ti je volja
4-IN-A-ROW

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 22 nov 2008, 16:37

emir_ je napisao/la:Ma ne samo da je prosjecan nego i glup, ne upucenu nogmet i smisao igre, nije fudbal juris na gol, svaka cast Stilicu all da je kompletnji igrac od ovih lavova, brate drzi se football managera i radi sto ti je volja
hahahhahahaha, svaka cast
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 nov 2008, 16:39

Uff kako je levat skrsio salihovica, zamalo nogu da mu slomi onaj neki McKenna kanadjanin majku mu njegovu, dobio crveni odmah, al sva sreca sejad je dobar
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 nov 2008, 16:42

Ovaj komentator na spor klubu nije normalan stare mi kakav ludak,svaka mu cast vise hvali vedu i salihovica nego nasi novinari.Svaka mu cast,kakav komentar za ovog lika sto je uletio salihovicu,nije normalan.
AMAR OSIM!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 nov 2008, 16:47

Ej sorry slucano ti ja obrisa post :P

UUUU....onu je tekmu bio poseban,hvalio je svu 4,drama je bila kako on rece''antologiska utakmi'' ili ''pjesma od fudbala'' kako je lud.Odlican je..
AMAR OSIM!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 nov 2008, 16:49

csh je napisao/la:Ej sorry slucano ti ja obrisa post :P

UUUU....onu je tekmu bio poseban,hvalio je svu 4,drama je bila kako on rece''antologiska utakmi'' ili ''pjesma od fudbala'' kako je lud.Odlican je..

Hehe nemoj da me brises prijavit cu te heheh, ma pravi komentator milina ga slusat majke mi milion informacija, jesi vidio kako je sad odreagovo kad je onaj salihovica pokupio, isto ko da mu je brat :), svaka mu cast realan je 100 na sat

Zmajevi od Bosne LoL hehe gigant je :D

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 nov 2008, 16:55

Morali su to smajevi od bosne,hahahah...
Salihovic fakat odlican,glavni je fakat,vedad uvijek na mjestu.
AMAR OSIM!!!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 nov 2008, 17:28

Dobi Salihovic 5 zuti i nece ga biti slijedecu tekmu.
A znamo kako Hoffenhaim igra bez njega ,,ko slijepac bez stapa,, :roll:

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 nov 2008, 17:30

sukisp je napisao/la:Dobi Salihovic 5 zuti i nece ga biti slijedecu tekmu.
A znamo kako Hoffenhaim igra bez njega ,,ko slijepac bez stapa,, :roll:
Ma on je namjerno dobio karton da ne bi igrao protiv relativno slabe arminije, jer ako bi igrao tu utakmicu i dobio zuti karton onda ne bi mogao igrati protiv Bayerna..100% namjerno, nije mu bilo nimalo krivo kad mu je pokazao karton

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.