Adnan Mravac

Cartman
Kontakt:

Re: Adnan Mravac

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2011, 23:54

Mravac je kloc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 apr 2011, 02:07

Cartman je napisao/la:Mravac je kloc.
Demokratija je cudna stvar.ali...svako ima pravo na svoje misljenje. To je tvoje misljenje o njemu, a slicno, ako se ne varam imas i o selektoru. Ako nastavimo kvalifikacije,vidjecemo jesi li u pravu. Bilo kako bilo, on je prvi Susicev izbor i treba to prihvatiti i podrzati
FKS❤️1946

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 apr 2011, 10:44

Najbolji tim drugog kola play-offa izgleda ovako: Olivier Renard (Mechelen), Torben Joneleit (Genk), Ryan Donk (Club Brugge), Mijat Marić (Lokeren), Adnan Mravac (Westerlo), Alessandro Cordaro (Charleroi), Axel Witsel (Standard), Daniel Tozser (Genk), Nill De Pauw (Lokeren), Aloys Nong (Standard) i Ivan Perišić (Club Brugge).

:) :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 apr 2011, 10:47

Vidi ga, opet u timu kola. Svaka cast Adnane.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 apr 2011, 10:51

Ode Ado van Belgije aBd :D

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 13 apr 2011, 12:16

svaka cast on mudjza i lulic su u odlicnoj formi..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 13 apr 2011, 14:05

Čast Mravcu i čestitke za dobre partije i prvih 11 u timu kola ali meni nikako ne sjeda u prvih jedanest u repki mislim da ima boljih riješenja recimo pogotovo sad kad se vraća Papac, Jahić kad je standardan pa i Kung fu Pandza mi je bolji.Vranješ me takoder izgleda ok ali to je stvar kako ko dozivljava.... :mrgreen:

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 13 apr 2011, 14:09

kad god je kod njega lopta ja ucim kelime i šehadet
Nil Satis Nisi Optimum

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2011, 14:11

Number1 je napisao/la:kad god je kod njega lopta ja ucim kelime i šehadet
:lol:

On i Hasagic su mi skratili zivot sa 5 godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 apr 2011, 14:40

Number1 je napisao/la:kad god je kod njega lopta ja ucim kelime i šehadet
E ovo ja mislim ne stoji.Pandza izgleda znatno smotaniji kad se kod njega lopta nalazi.
Ne sjecam se ni jednog njegovog pogresnog pasa,a u par navrata je i povukao loptu do polovine terena..
Al brate katasrofalno cita let lopte u zraku.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 apr 2011, 20:42

Adnan je pravi profesionalac se perfektnim fizickim predispozicijama da dostigne sami vrh !! Treba da budemo sretni sto imamo takve prefesionalce ..!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 14 apr 2011, 03:40

dacco je napisao/la:Čast Mravcu i čestitke za dobre partije i prvih 11 u timu kola ali meni nikako ne sjeda u prvih jedanest u repki mislim da ima boljih riješenja recimo pogotovo sad kad se vraća Papac ....
Sve kontradiktornost do kontradiktornosti... recimo pogotovo... :D, mogo si tu utrpati i posebno, narocito, jos...itd, itd. Ovaj drugi dole hoce ko fol da ispadne smijesan i bajagi nesto uci...a da malo poznaje fudbal, bilo bi mu jasno da je Mravac jedan od najboljih igraca u nasoj reprezentaciji kada je u pitanju predaja lopte, sto i nije bas neka velika odlika ostalih nasih igraca na toj poziciji izuzev Spahe. Ma jok, vazno je da se trokulja, da se Curtman slozi...Mravac od Meksika za mene (a vidim i za Papeta) nezamjnjljiv u prvoj postavi.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 14 apr 2011, 04:01

Saban je napisao/la:
dacco je napisao/la:Čast Mravcu i čestitke za dobre partije i prvih 11 u timu kola ali meni nikako ne sjeda u prvih jedanest u repki mislim da ima boljih riješenja recimo pogotovo sad kad se vraća Papac ....
Sve kontradiktornost do kontradiktornosti... recimo pogotovo... :D, mogo si tu utrpati i posebno, narocito, jos...itd, itd. Ovaj drugi dole hoce ko fol da ispadne smijesan i bajagi nesto uci...a da malo poznaje fudbal, bilo bi mu jasno da je Mravac jedan od najboljih igraca u nasoj reprezentaciji kada je u pitanju predaja lopte, sto i nije bas neka velika odlika ostalih nasih igraca na toj poziciji izuzev Spahe. Ma jok, vazno je da se trokulja, da se Curtman slozi...Mravac od Meksika za mene (a vidim i za Papeta) nezamjnjljiv u prvoj postavi.
Kakav ba Mravac, on ne zna da li bi loptu prije udario glavom ili rukom...nesiguran i nepouzdan...Kiks igrač 100%! Ti neki šaban pravi, vidi se da nemaš veze blage o fudbalu!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 14 apr 2011, 16:41

otpravnik_vozova je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Kakav ba Mravac, on ne zna da li bi loptu prije udario glavom ili rukom...nesiguran i nepouzdan...Kiks igrač 100%! Ti neki šaban pravi, vidi se da nemaš veze blage o fudbalu!
Jest vala bas, ja bih, da sam na Papetovom mjestu odmah Cocalica zvao!

Meni je samo drago sto si nas prosvijetlio,ti vrli poznavaoce ove drevne igre, pa sad i mi znamo malo vise o fubalu.
Kad kazem mi, onda mislim na one koji Mravca smatraju dobrim i vrijednim igracem u nasoj Reprezentaciji. Isto tako smo vec shvatili da za neke nije dovoljno dobar zato sto nije igrao u Zelji
FKS❤️1946

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 14 apr 2011, 23:40

Cocalić??????? Samo o Želji razmišljaš??? Šta si ti Šabanov potparol, frend ili ste možda nešto više??? :mrgreen: Moje mišljenje je da Mravac nije kalibar za repku a tebi ako se ne sviđa razguli lagano... 8-)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 15 apr 2011, 00:02

Najjaca stvar na ovom forumu,likovi koji ne misle da pojedini igraci nisu za repke,odma se javljaju razni Sabani traze alternative u bivsim Željinim igracima :lol:
Joint Union

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 15 apr 2011, 00:04

otpravnik_vozova je napisao/la:Cocalić??????? Samo o Želji razmišljaš??? Šta si ti Šabanov potparol, frend ili ste možda nešto više??? :mrgreen: Moje mišljenje je da Mravac nije kalibar za repku a tebi ako se ne sviđa razguli lagano... 8-)
Ja ne prestajem o Zelji misliti.Kakve veze ja imam sa Sabanom? Ti imas pravo na misljenje, ali ´valjda imam i ja,pa ako ti se ne svidja, ti lijepo razguli.

Ja mislim da je zasluzio da bude u Reprezentaciji
FKS❤️1946

emir_

Post Postao/la emir_ » 15 apr 2011, 00:10

ja vas pozivam da pogledate snimke adnanovih tekmi u repki i da viditi koliko kikseva je napravio.... ja mislim da ga je neko proguro jer je igrao i kad nije imao kluba nekoliko mjeseci (kod cire)... on i nadarevic "u 5 deka" ja bih ipak probao sa papcem u nastavku ...
4-IN-A-ROW

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2011, 00:14

emir_ je napisao/la:ja vas pozivam da pogledate snimke adnanovih tekmi u repki i da viditi koliko kikseva je napravio.... ja mislim da ga je neko proguro jer je igrao i kad nije imao kluba nekoliko mjeseci (kod cire)... on i nadarevic "u 5 deka" ja bih ipak probao sa papcem u nastavku ...
Kad bi se tako gledalo po kiksovima.Onda bi se javno i zakonom zabranilo svaki pristup recimo Papcu.To jest ni da pomisli da se vrati.Ko je njega u repci gurao,a znamo ko ga je izgurao. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 apr 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 apr 2011, 00:15

djokica je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Cocalić??????? Samo o Želji razmišljaš??? Šta si ti Šabanov potparol, frend ili ste možda nešto više??? :mrgreen: Moje mišljenje je da Mravac nije kalibar za repku a tebi ako se ne sviđa razguli lagano... 8-)
Ja ne prestajem o Zelji misliti.Kakve veze ja imam sa Sabanom? Ti imas pravo na misljenje, ali ´valjda imam i ja,pa ako ti se ne svidja, ti lijepo razguli.

Ja mislim da je zasluzio da bude u Reprezentaciji
Želju ne spominje niko osim tebe, Cocu isto tako! :mrgreen:

Nisam ja citirao tebe, nego ti mene! Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, koje je u svakom slučaju pogrešno! :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.