Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
SP u BIH je odlicna,fenomenalna vijest za BIH! samo sto se jos uvijek ne znaju pojedinosti u vezi organizacije ovog velikog i veoma znacajnog takmicenja...sta treba uraditi za ovu organizaciju,da li su dvorane spremne i sta treba sve renovirati!? infrastruktura u ovih 6 gradova da li je adekvatna,mislim na hotele,puteve ,aerodrome itd..kakvi su uopste kriteriji koje mi ispunjavamo i koje stvari trebamo uraditi,izgraditi? to su pitanja na koje nam jos niko nije dao odgovor...valjda ce se narendih dana vise toga znati.. u svakom slucaju dvorane svih 6,osim Zenicke Arene treba renovirati ili izgraditi,bar da na kraju izvucemo neku dobit od ovog velikog takmicenja kakvo je SP u rukometu do 21 godine!
je li u Sarajevu u opticaju samo dvorana Zetra? sta je sa Skenderijom,zar ona ne zadovoljava sve kriterije? i kolike su sanse da Mostar i D oboj dobiju dvorane u roku od dvije godine? po meni male,ali eto imamo alternative u Pecari i Mejdanu!..
Super za nasu drzavu renovirat ce se dvorane i jedno vece takmicenje kod nas !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
BRAVOOO ! 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Jedan grad, jedna dvoranabosnas_ je napisao/la:je li u Sarajevu u opticaju samo dvorana Zetra? sta je sa Skenderijom,zar ona ne zadovoljava sve kriterije? i kolike su sanse da Mostar i D oboj dobiju dvorane u roku od dvije godine? po meni male,ali eto imamo alternative u Pecari i Mejdanu!..

Čelik Zenica 1945
A dvorana u Bugojnu? KS-Centar, dvorana je odlična. Evo i sami procijenite.

Handball ^^ <3
Meni uopšte nije odlična i ovdje vidim samo jednu tribinu...
Ovo se već može nazvat dvoranama koje zaslužuju organizaciju Svjetskog prvenstva...
ARENA ZENICA

ZETRA SARAJEVO

GRADSKA ŠPORTSKA DVORANA LJUBUŠKI

DVORANA BORIK BANJA LUKA

DVORANA U DOBOJU

U Mostaru bi tek trebali krenuti sa izgradnjom a dvorana bi trebala izgledati ovako.

Halalite na malim slikama.
Sve dvorane osim Arene i Zetre trebaju kakvo-takvo renoviranje.
Ovo se već može nazvat dvoranama koje zaslužuju organizaciju Svjetskog prvenstva...
ARENA ZENICA
ZETRA SARAJEVO
GRADSKA ŠPORTSKA DVORANA LJUBUŠKI
DVORANA BORIK BANJA LUKA
DVORANA U DOBOJU
U Mostaru bi tek trebali krenuti sa izgradnjom a dvorana bi trebala izgledati ovako.
Halalite na malim slikama.

Čelik Zenica 1945
Ovi traze Visoko, ovi Bugojno, drugi ce Gorazde, treci Bijeljinu itd. Kakav smo mi narod, nevjerovatno
Ovo je svjetsko prvenstvo, treba da se igra u najvecim gradovima(plus oni koji zadovoljavaju nacionalni kljuc), a ne u svakom zaseoku gdje se kotrlja lopta.
Sve cestitke ljudima u savezu na izlobiranom domacinstvu, a sada je na nama da se adekvatno spremimo.

Ovo je svjetsko prvenstvo, treba da se igra u najvecim gradovima(plus oni koji zadovoljavaju nacionalni kljuc), a ne u svakom zaseoku gdje se kotrlja lopta.
Sve cestitke ljudima u savezu na izlobiranom domacinstvu, a sada je na nama da se adekvatno spremimo.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ova 4 grada: Banja Luka, Ljubuški, Sarajevo i Doboj su rukometni centri i tome se nema šta prigovorit, dok će Zenica i Mostar imati najbolje dvorane, a one ne mogu ostati bez organizacije
Ostaju Visoko, Široki Brijeg i Tuzla kao neke rezerve.

Ostaju Visoko, Široki Brijeg i Tuzla kao neke rezerve.
Čelik Zenica 1945
Dodje Spanska ekspedicija u Bugojno. Sta ima vidjeti? Normala, imate dobre cevape 
Ovako u Mostaru, stara gradska jezgra uopsteno Stari most, Sarajevo (glavni grad) i da ne nabrajam dalje, barem su to 2 grada u kojim mozete aman zaman nesto vidjeti, ostalo su rukometne evidencije, zenica odlicna dvorana (arena) i tako dalje. Razmisljajte malo. Sigurno kad bi bio Siroki Brijeg, neka od reprezentacija bi otisla u Mostar na odmor i slicno. Nema grad kao grad zarade nikakve, a ugostili su neke od najboljih igraca svijeta

Ovako u Mostaru, stara gradska jezgra uopsteno Stari most, Sarajevo (glavni grad) i da ne nabrajam dalje, barem su to 2 grada u kojim mozete aman zaman nesto vidjeti, ostalo su rukometne evidencije, zenica odlicna dvorana (arena) i tako dalje. Razmisljajte malo. Sigurno kad bi bio Siroki Brijeg, neka od reprezentacija bi otisla u Mostar na odmor i slicno. Nema grad kao grad zarade nikakve, a ugostili su neke od najboljih igraca svijeta

U Mostaru se vec odavno pocela raditi dvorana. Sad ne znam jeli bilo prekida u radovima, ali uvijek se mogu vidjeti kranovi na gradilistu. S obzirom da su radovi davno poceli, mislim da nema sanse da se dvorana ne zavrsi do 2013.
Ma odlučit će se to na vrijeme. Može onda jedan od "zamjenskih" gradova.Bilal je napisao/la:U Mostaru se vec odavno pocela raditi dvorana. Sad ne znam jeli bilo prekida u radovima, ali uvijek se mogu vidjeti kranovi na gradilistu. S obzirom da su radovi davno poceli, mislim da nema sanse da se dvorana ne zavrsi do 2013.
Čelik Zenica 1945
pa reci ti meni gdje se još prati rukomet osim Banja Luke i ovih gradova i gdje su još dvorane pune ,pa Bosna u LP nema punu dvoranu ,a na SP neće biti ni po 1000 navijača na mečevima ,dok bi u ovim gradovima dvorane bile punescorpion je napisao/la:Ovi traze Visoko, ovi Bugojno, drugi ce Gorazde, treci Bijeljinu itd. Kakav smo mi narod, nevjerovatno![]()

@Nimla RZ
Ako nisi znao KSC je treća najveća dvorana u BiH, imaju dvije strane. Da se još samo malo uredi bilo bi odlično!
Ako nisi znao KSC je treća najveća dvorana u BiH, imaju dvije strane. Da se još samo malo uredi bilo bi odlično!

Handball ^^ <3
Ove slike sto je Nimla_RZ postavio je "Stаdionu sportskih igаrа" a ona druga manja dvorana SŠC Doboj. Tu se sigurno ne bi igralo prvenstvo, vec ce se praviti nova moderna dvorna, bar se nadam!
1983. godina

2010. godina

1983. godina

2010. godina

Ja koliko znam ta dvorana ima 3500 mjesta, dok Zetra ima 10000, Arena 7000, Pecara 4500, Mejdan (ne znam tačno), Borik 3600, pa ona nova u Laktašima... sve su one tu negdje, a prednost će se dati rukometnim centrima i većim gradovima>Maestro je napisao/la:@Nimla RZ

Čelik Zenica 1945
Druže, ni na Svjetskom prvenstvu za seniore dvorane ne budu puneJ.Goerges je napisao/la:pa reci ti meni gdje se još prati rukomet osim Banja Luke i ovih gradova i gdje su još dvorane pune ,pa Bosna u LP nema punu dvoranu ,a na SP neće biti ni po 1000 navijača na mečevima ,dok bi u ovim gradovima dvorane bile punescorpion je napisao/la:Ovi traze Visoko, ovi Bugojno, drugi ce Gorazde, treci Bijeljinu itd. Kakav smo mi narod, nevjerovatno![]()

Čelik Zenica 1945
znam ,ali u ovim gradovima bi bile pune ,jer tamo narod živi za rukomet,i ako ova dva grada nisu rukometni centri koji su onda ,Široki i LaktašiNimla_RZ je napisao/la:Druže, ni na Svjetskom prvenstvu za seniore dvorane ne budu puneJ.Goerges je napisao/la:pa reci ti meni gdje se još prati rukomet osim Banja Luke i ovih gradova i gdje su još dvorane pune ,pa Bosna u LP nema punu dvoranu ,a na SP neće biti ni po 1000 navijača na mečevima ,dok bi u ovim gradovima dvorane bile punescorpion je napisao/la:Ovi traze Visoko, ovi Bugojno, drugi ce Gorazde, treci Bijeljinu itd. Kakav smo mi narod, nevjerovatno![]()
Sve cestitke ljudima u savezu na izlobiranom domacinstvu, a sada je na nama da se adekvatno spremimo.Mi od OI nismo organizovali veće takmičenje, tako da bi svi trebali ići na rukomet
Samo se nadat da će se sve dobro završit.

-
Ma biće ljudi unas ti je sve politika BIH će igrat u (Sarajevu ili Zenici) Srbija (BL ili Doboj) i Hrvatska (Mostar-Široki ili
LJubuški) i tako će privuć ljude da idu bodrit te reprezentacije očito

LJubuški) i tako će privuć ljude da idu bodrit te reprezentacije očito

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.