Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)
izvinite ljudi kad je ovaj mec???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
U subotu navece ..jasko_juve je napisao/la:izvinite ljudi kad je ovaj mec???
-
- Kontakt:
hvala..Goalgetter je napisao/la:U subotu navece ..jasko_juve je napisao/la:izvinite ljudi kad je ovaj mec???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dominacija je neminovnost!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Prenosit će Nova TVAdmir_Sa je napisao/la:prenosi li ovo iko
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
isto kao da nece, nama to uvijek zatamneTed Mosby je napisao/la:Prenosit će Nova TVAdmir_Sa je napisao/la:prenosi li ovo iko

nema potpisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako TV1 prenosi to je onda ok ja je imam i u americi
... znam da HBO prenosi vamo sigurno borbu, ali eto kad vec ima na nasem kanalu zasto ne gledati tu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pobjednik dobiva sve,naslove svih 4 verzija,kakva ce ovo samo borba biti..Haye:Klicko ce puzati na rukama i koljenima!
NASTAVLJAJU se porcije uvreda koje si međusobno upućuju Vladimir Kličko i David Haye uoči subotnjeg dvoboja za ujedinjenje teškaških naslova prema verzijama IBF, WBO, IBO i WBA.
Dvojica će se svjetskih prvaka naći u ringu na hamburškoj Imtech-Areni. Nakon što su u ponedjeljak provocirali jedan drugoga na službenoj press-konferenciji, u utorak je Haye nastavio podbadati suparnika u razgovoru za njemački RTL.
"Kličko će puzati na rukama i koljenima. Znam da neće moći ukrotiti moju vatru, raspast će se", uobičajeno je bahato najavio britanski boksač, a potom na jednaki način objasnio zašto se odbio rukovati s Ukrajincem na konferenciji za novinare.
"Zato što mi je Kličko prvi pružio ruku. Da mi nije pružio ruku, vjerojatno bih je ja pružio njemu. Ali, ne želim igrati njegovu igru."
Haye je, ipak, priznao da će meč protiv svjetskog prvaka po verzijama IBF, WBO i IBO biti najveći izazov njegove karijere, ali je dodao da nije nimalo impresioniran Kličkovom titulom doktora sportskih znanosti.
"Dok je on učio, ja sam bio u dvorani i trenirao. Tamo sam stekao svoj doktorat."
Podsjetimo da je 30-godišnji Haye u profesionalnoj karijeri ostvario 25 pobjeda (23 nokautom) i jedan poraz, dok je pet godina stariji Kličko skupio 55 pobjeda (49 nokautom) i tri poraza.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
BRITANSKI boksač David Haye, nakon što je uzrujao Vladimira Klička izjavom na posljednjoj press konferenciji da će ga brutalno nokautirati, otišao je korak dalje u davanju "komplimenata" svom suparniku.
"Samo pomisao da bi netko mogao stradati ga nervira. Ovo je sport. Moraš biti kao jedno s nasiljem ako želiš biti uspješan boksač", rekao je Haye.
"Zato je moj najdraži borac Mike Tyson. OK, njemu se to prenijelo i u privatan život, ali u ringu, e to je ono što trebate posjedovati da bi razbili svog suparnika. I zato ne mogu misliti poput Klička On je poput natjecateljica na izboru za Miss svijeta kada ga pitaju što bi napravio za mir u svijetu", dodao je.
"Zar ne shvaća da u ring ulaziš s namjerom da nekoga udariš i po mogućnosti nokautiraš? Njegov DNK nije strukturiran da bude borac. Želi biti svačiji prijatelj i to je razlog zbog čega ću ga pobijediti", za kraj će Haye.
- skyisthelimit
jel to Baho i boks prenosianel_tm87 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... -Haye.html

15.10 - 15.06 ...
Prica za mikrofonom a coek nema poraza u karijerikamiondzija je napisao/la:Пас " ? не $.
& то " " " у спорту,Хеј " за " у " у & ' ",? " у ".
? " ове $ је '. ? - то & ",а $ - Хеј опет " & је "' & "".

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ovo ce biti pravi spektakl...
u ovom mecu sam za vladimira,ne volim ove lajave boksere nikako...
nadam se da ce ga klicko razbucat i zacepit vise usta lajavom britancu..

u ovom mecu sam za vladimira,ne volim ove lajave boksere nikako...
nadam se da ce ga klicko razbucat i zacepit vise usta lajavom britancu..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Bice ovo strasan mec,nadam se da cu uspeti pogledati.Haye mi nekako gotivnije izgleda,ali previse prica i zato bih voleo da mu Vladimir ocita jednu kvalitetnu lekciju.Kličko poručio Heju: Princezo, vratiću te u realnost, za tvoje dobro
U subotu će u Hamburgu Vladimir Kličko i Dejvid Hej boksovati za ujedinjavanje titula u teškoj kategoriji, a i sam uvod u taj meč bio je naročito zanimljiv. Posebno kada je Britanac zakasnio na zvaničnu konferenciju za medije punih 30 minuta.
"Drago mi je da je princeza konačno došla", rekao je Kličko, prvak u IBF i WBO verziji, dodajući potom i sledeće:
"Od kada si postao šampion, tvoje ponašanje nije dobro za tvoj život, Dejvide, ni unutar ni izvan ringa. Mislim da ćeš u subotu dobiti jednu pravu lekciju. Poštujem te kao borca, ali ne kao čoveka. Biće ta lekcija dobra za tvoj život, jer ću te naučiti manirima, a i da vodiš računa o vremenu. To ćeš naučiti čim ti sudije odbroje do deset", poručio je Ukrajinac.
Hej, šampion sveta u WBA verziji, odgovorio je da će se sa Vladimirom Kličkom rukovati samo u bolnici.
"Vladimir je u dobroj formi, a i psihički se pripremao gledajući snimke mojih nastupa. Ali, u subotu ćete videti kako taj robot počinje da se kvari", rekao je Hej, a potom se okrenuo Vitaliju Kličku koji je takođe bio prisutan.
"Ti si sledeći! Nemoj da pobegneš u bolnicu kada tamo odvedu tvog brata. Ostani uz ring, nemoj da odeš i ti u kolima hitne pomoći", samouveren je Britanac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Principatus
- Kontakt:
Klitschko ce ovo pobjediti. A Haye nek prica dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- el-fighter
- Kontakt:
Puno se ovaj Haye raspricao, a svi znamo kako su zavrsili oni koji su se sprdali sa KLitschkom. Covjek je autoritet u ovom sportu, a sada ima dosta razloga da protivnika doslovno "ubije".
Sve u svemu, ocekuje nas jedna odlicna borba, sa puno zara i agresivnosti i nadam se da ce bolji pobjediti.
Sve u svemu, ocekuje nas jedna odlicna borba, sa puno zara i agresivnosti i nadam se da ce bolji pobjediti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
come on haye!

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
To Lewisu, nek si ukazao na problem. Ovako je u subotu i McKleen trebao Sturma pobijediti
BIVŠI boksački šampion, 45-godišnji Britanac Lennox Lewis, tvrdi da će subotnji meč između Vladimira Klička i Davida Hayea u Hamburgu suditi Kličkov čovjek.
Genaro Rodriguez ime je suca u ringu kojeg je Haye (30) pokušavao neuspješno maknuti s te dužnosti tijekom dvoboja koji se sutra (subota) održava na hamburškoj Imtech Areni. Riječ je o sucu koji je dosad mlađem Kličku (35), prvaku po IBF, WBO i IBO verzijama, sudio čak četiri meča, uz činjenicu da je još dva sudio njegovu starijem bratu Vitaliju (40).
"Da je meni u moje vrijeme sudio sudac koji je mom suparniku u ringu sudio u četirima mečevima, definitivno bih uložio prigovor", rekao je Lewis za The Sun dodavši:
"Štoviše, često sam se žalio jer mi se nešto slično redovito događalo. Znao sam tada koliko sam često bivao hendikepiran sudačkim postavama."
Prisjetio se tako slavni šampion svog prvog meča s Evanderom Holyfieldom u Madison Square Gardenu, kada je "opljačkan" remijem premda su svi analitičari bili složni da je zaslužio pobjedu.
"Haye bi, želi li biti veliki šampion poput mene, morao imati "svoje" suce. Kako to ovom prilikom neće biti slučaj, morat će nokautirati Vladimira. Njegova je pobjeda jedino tako izvjesna. Kličko ima sjajnog trenera u Mannyju Stewardu. Ima, međutim, i sjajne suce u svom kutu."
"Moje mi srce kaže da će David pobijediti. No, glava mi govori da će pobjednik ipak biti Vladimir. Nažalost, to je tako. Kad ideš na tuđi teritorij, moraš uistinu deklasirati protivnika da bi ga dobio. Drugim riječima, David mora završiti borbu prije isteka 12. runde."
"Poseban je problem sudac u ringu, koji ne bi smio dopustiti Kličkovo ležanje na Hayeu. To je greška koju su si protiv Klička dozvoljavali mnogi boksači. Haye si ne smije dopustiti da se Kličko naslanja na njega, da ga guši, nagurava i umara. Znam da će to pokušati raditi i da će mu Steward baš to sugerirati."
"Sudac bi trebao razdvajati boksače u takvim situacijama. Ne bi smio dopuštati takvo kršenje pravila."
"No, David je prilično pametan momak. Zna da si ne može dopustiti da se bilo tko naslanja na njega. Ima dosta snage da se kreće uokolo. To mora činiti. Sve će ga ostalo "isušiti". Naslanjanje i naguravanje bit će vrlo važan faktor u ovoj borbi i Haye si to ne smije dopustiti."
Već je ranije Lewis izjavio da je Haye jedini boksač koji može pobijediti braću Kličko. Sada je rekao da mu se sviđa način kojim njegov sunarodnjak vrijeđa Ukrajinca.
"Haye je Muhammad Ali našeg doba. Govori prljavo i izaziva verbalno svoje suparnike baš kao što je radio Ali. Pozorno pratim što izjavljuje i moram priznati da to čini uistinu vrlo dobro. Nitko nikad nije Vladimiru govorio takvim pogrdnim rječnikom. Premda načelno tvrdi da ga to ne smeta, ne bih se zakleo. Vjerujem da mu Haye pokušava ući u glavu, opteretiti ga i učiniti nesigurnim."
BIVŠI boksački šampion, 45-godišnji Britanac Lennox Lewis, tvrdi da će subotnji meč između Vladimira Klička i Davida Hayea u Hamburgu suditi Kličkov čovjek.
Genaro Rodriguez ime je suca u ringu kojeg je Haye (30) pokušavao neuspješno maknuti s te dužnosti tijekom dvoboja koji se sutra (subota) održava na hamburškoj Imtech Areni. Riječ je o sucu koji je dosad mlađem Kličku (35), prvaku po IBF, WBO i IBO verzijama, sudio čak četiri meča, uz činjenicu da je još dva sudio njegovu starijem bratu Vitaliju (40).
"Da je meni u moje vrijeme sudio sudac koji je mom suparniku u ringu sudio u četirima mečevima, definitivno bih uložio prigovor", rekao je Lewis za The Sun dodavši:
"Štoviše, često sam se žalio jer mi se nešto slično redovito događalo. Znao sam tada koliko sam često bivao hendikepiran sudačkim postavama."
Prisjetio se tako slavni šampion svog prvog meča s Evanderom Holyfieldom u Madison Square Gardenu, kada je "opljačkan" remijem premda su svi analitičari bili složni da je zaslužio pobjedu.
"Haye bi, želi li biti veliki šampion poput mene, morao imati "svoje" suce. Kako to ovom prilikom neće biti slučaj, morat će nokautirati Vladimira. Njegova je pobjeda jedino tako izvjesna. Kličko ima sjajnog trenera u Mannyju Stewardu. Ima, međutim, i sjajne suce u svom kutu."
"Moje mi srce kaže da će David pobijediti. No, glava mi govori da će pobjednik ipak biti Vladimir. Nažalost, to je tako. Kad ideš na tuđi teritorij, moraš uistinu deklasirati protivnika da bi ga dobio. Drugim riječima, David mora završiti borbu prije isteka 12. runde."
"Poseban je problem sudac u ringu, koji ne bi smio dopustiti Kličkovo ležanje na Hayeu. To je greška koju su si protiv Klička dozvoljavali mnogi boksači. Haye si ne smije dopustiti da se Kličko naslanja na njega, da ga guši, nagurava i umara. Znam da će to pokušati raditi i da će mu Steward baš to sugerirati."
"Sudac bi trebao razdvajati boksače u takvim situacijama. Ne bi smio dopuštati takvo kršenje pravila."
"No, David je prilično pametan momak. Zna da si ne može dopustiti da se bilo tko naslanja na njega. Ima dosta snage da se kreće uokolo. To mora činiti. Sve će ga ostalo "isušiti". Naslanjanje i naguravanje bit će vrlo važan faktor u ovoj borbi i Haye si to ne smije dopustiti."
Već je ranije Lewis izjavio da je Haye jedini boksač koji može pobijediti braću Kličko. Sada je rekao da mu se sviđa način kojim njegov sunarodnjak vrijeđa Ukrajinca.
"Haye je Muhammad Ali našeg doba. Govori prljavo i izaziva verbalno svoje suparnike baš kao što je radio Ali. Pozorno pratim što izjavljuje i moram priznati da to čini uistinu vrlo dobro. Nitko nikad nije Vladimiru govorio takvim pogrdnim rječnikom. Premda načelno tvrdi da ga to ne smeta, ne bih se zakleo. Vjerujem da mu Haye pokušava ući u glavu, opteretiti ga i učiniti nesigurnim."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Prvo, ko si ti da dovodis u pitanje Sturmovu pobjedu, koja je sasvim zasluzena?Ted Mosby je napisao/la:To Lewisu, nek si ukazao na problem. Ovako je u subotu i McKleen trebao Sturma pobijediti
Drugo, razumijem Lewisa sto ovako prica. Dobio je Klicka bas zahvaljujuci sudijama, koji su prekinuli mec, zbog toga sto se Klicku nije mogla zaustaviti krv (navodno). A, s druge strane, Klicko je njemu razbio facu. Nos mu je izravnao sa licem. Razbio ga ko konja. I kasnije mu jos nije htjeo dati revans.
A ovaj Haye nema nikakve sanse protiv Klicka. Jos ce Klicku biti dodatni motiv jezicina Hayea. Razbice ga ko konja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.