znaci NEMAM nista protiv Mc, i njih dvije su vjerovatno dvije americke guske koje dnevno prehodaju citavih 200 m i naravno da su zbog toga ovolike...
Inace, drago mi je da je otvoren i kod nas...toliko
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Megamon je napisao/la:koja je guzva u pm,raja(djeca) navalila ko nikad.Guzva u centru Titove.Red se formirao.Necu uci u njega prvih mjesec dana sigurno dok se ne razidju djeca.
The Reds je napisao/la: I dalje bih dodao da bih više volio da se otvorio Burger King jer je 100 puta bolji od McDonaldsa, ali ni ovi sad nisu odron. Ako ste za hamburger onda ga je mnogo ukusnije pojesti ovdje nego u nekom našem bezveznom fast foodu.
Eno ti slika na prvoj stranici dragi moj Kolumbo.Elegant je napisao/la:Ako je neko isao do MC moze li da napise cijene ?
Boateng_27 je napisao/la:Ma nebi ih mijenjo' za Najveći Hamburger iz McDonald'sa![]()
Megamon je napisao/la:PPicu i palacinak kod Age ne moze nadmasiti ni jedan proizvod iz ponude McD.
Ako znaš nešto više od mene podijeli ovdje s nama Mostarcima. Koliko ja znam McD se u Mostaru otvara tek iduće ljeto i to ne na Rondou, nego u Brodomerkuru. Jesam li ja pogrešno informiran?Rosas7 je napisao/la:ocekuje se brzo otvaranje u mostaru u novom trznom centru
Hamburger-2 KMElegant je napisao/la:Ako je neko isao do MC moze li da napise cijene ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.