Danijel, Vukasin, Sonja
Bebicka je...........

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
obannon je napisao/la:Iskreno onde po meni jedini sto znaju pjevati su oni koji me najvise i nerviraju
Danijel, Vukasin, Sonja
Bebicka je...........
Meni je prije bio Vukašin dosadan, al sad mi je onako OK tip.obannon je napisao/la:Iskreno onde po meni jedini sto znaju pjevati su oni koji me najvise i nerviraju
Danijel, Vukasin, Sonja
Bebicka je...........
Meni je žao što još nije Zagor zaživio na TV-u, mislim u obliku filma itd.Facasplaca je napisao/la:A koji qrac postavljas te stranice?To moment inspiracije,ili sta? Treba li to nesto posebno da znaci?
Nekad sam citao romane, Zagora je najjaci uvjek bio.Zagor je napisao/la:Meni je žao što još nije Zagor zaživio na TV-u, mislim u obliku filma itd.Facasplaca je napisao/la:A koji qrac postavljas te stranice?To moment inspiracije,ili sta? Treba li to nesto posebno da znaci?
nego da vas pitam šta ste vi od stripova čitali ili čitate ?
Licemjerje je dobra osobina kad nemaš bolju.Facasplaca je napisao/la:Istocno Sarajevomogo si staviti i meridijane,cisto informativno
Ne upotrijebljavaj rijeci za koje ne znas znacenja.Prijateljski savjet.alan_cardec je napisao/la:Licemjerje je dobra osobina kad nemaš bolju.Facasplaca je napisao/la:Istocno Sarajevomogo si staviti i meridijane,cisto informativno
Prvo,kada izražavaš geo.položaj nekog mjesta,grada,brda... ne stavljaš MERIDIJANE nego stepene koji predstavljaju geografsku dužinu i širinu, a drugo imam dovoljno prijatelja,tako da mi jedan forumski "prijatelj" ne treba.Facasplaca je napisao/la:Ne upotrijebljavaj rijeci za koje ne znas znacenja.Prijateljski savjet.alan_cardec je napisao/la:Licemjerje je dobra osobina kad nemaš bolju.Facasplaca je napisao/la:Istocno Sarajevomogo si staviti i meridijane,cisto informativno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.