Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije
gdje iducu utakmicu igra u21 na tlu bosne ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako je ovo istina, to je onda balavac bez osnovne kulture i postovanja. Igrati za neki tim i tako pricati o grbu koji nosis za vrijeme utakmice je licimjerno. Ili imas pristojnosti i sutis ili si nekulturni papan kao sto je ovaj decko ispao. Ima i ona mladost ludost pa se mozda treba i oprostiti. Uglavnom, neka kazna mora biti.
Dozivotno ga treba izbaciti iz repke,a da imamo neki normalan savez trebali bi mu zabraniti i nastup u PL BiH.....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Treba ispitati situaciju, lahko se moze provalit u profil, ispitat ko je onaj mislav kraljević i sl!alacious je napisao/la:Nebi me cudilo da sutra on kaze da uopste nema FB i da je to lazni profil!
Ukoliko se informacija ispostavi tačnom, ne da ga treba izbaciti iz reprezentacije, već mu zabraniti da se takmiči u bili kojoj ligi pod patronatom Nogometnog Saveza BIH!
Pa nek se drzi gdje hoće, i neka igra za koju god mahalu želi!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Treba ga kazniti globalnom suspenzijom od pola godine. Znaci nema igranja ni za klub ni za reprezentaciju.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Peticija za izbacanje Tonija Markića iz reprezentacije
Da, da, vidim. Sramota. Velika sramota. Potjerati što dalje od reprezentativnog dresa. I sve sa sličnim stavovima.harishp je napisao/la:Tijekiraj dva posta iznad sebe.badblueboylivno je napisao/la:Što je bilo, nisam u tijeku?
Mada koliko je fb kompententan i to je pitanje.Sad svaka budala moze biti Messi.
A FB je kompetentan - ljudi izražavaju stav takvim statusima ili lajkanjem grupa i stranica. Digao sam se i ja na noge kad sam vidio kakva sr'anja se nalaze među lajkovima Gorana Zakarića kad je potpisao za Dinamo - tipa "Srbija do Tokija" i "Kosovo je Srbija". To treba najozbiljnije shvatiti i na vrijeme reagirati. Dinamo nije reagirao na zgražanje svojih navijača (metu pod nama, kao krpom), bilo bi dobro da NFSBIH postupi suprotno.
Hayley <3
ma levat :s misli da je neki **** :s treba ga ispleskati pa ce se za glavu drzat' :s
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zakarić je isto imao Široki-Hrvatski klub,kako to nisi primijetio...badblueboylivno je napisao/la:Da, da, vidim. Sramota. Velika sramota. Potjerati što dalje od reprezentativnog dresa. I sve sa sličnim stavovima.harishp je napisao/la:Tijekiraj dva posta iznad sebe.badblueboylivno je napisao/la:Što je bilo, nisam u tijeku?
Mada koliko je fb kompententan i to je pitanje.Sad svaka budala moze biti Messi.
A FB je kompetentan - ljudi izražavaju stav takvim statusima ili lajkanjem grupa i stranica. Digao sam se i ja na noge kad sam vidio kakva sr'anja se nalaze među lajkovima Gorana Zakarića kad je potpisao za Dinamo - tipa "Srbija do Tokija" i "Kosovo je Srbija". To treba najozbiljnije shvatiti i na vrijeme reagirati. Dinamo nije reagirao na zgražanje svojih navijača (metu pod nama, kao krpom), bilo bi dobro da NFSBIH postupi suprotno.
Pa kako tim igracima nije jasno da su javne licnosti, ja opste neznam kako neki od njih mogu zajedno igrati pa sve same nacionaliste. Ovaj se pripaja Hrvatskoj, Zakaric sanja veliku Srbiju.badblueboylivno je napisao/la:Da, da, vidim. Sramota. Velika sramota. Potjerati što dalje od reprezentativnog dresa. I sve sa sličnim stavovima.harishp je napisao/la:Tijekiraj dva posta iznad sebe.badblueboylivno je napisao/la:Što je bilo, nisam u tijeku?
uputit pismo sa potpisom peticije nsbih,da ga odstrane iz repke...pod hitno
Slazem se,suspednovati i odstraniti !
12.9.2009.
Osnujte na FB grupu nesto slicno ono tevsija za makarsku
http://www.facebook.com/toni.markic1" onclick="window.open(this.href);return false;
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
ccc sramota... Nije zvao durakovica i suljica oni su najbolji mladi igraci u ligi a zvao je ovog kretena koji ce se drzati za jaja ccc
Istjerat gofna!
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Sve mi ja jasno ali mi nije jasno da je neko otisao na post ovog igraca od 2008 godine.Pa ja sad da se vratim na nesto sto sam pisao 2008 treba mi sigurno mjesec dana da to pronadjem.Ko je bio tako uporan pa ovo trazio.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Jedno pitanje ?
Moze li SportSport.ba kao novinarsko drusvo i portal koji informise o spotskim desavanjima u BiH i svijetu, da posalju ovo savezu i komitetu za normalizaciju ili nekome trecem da se stane u kraj jednom od hiljadu ovakvih.
Mislim vi ste novinari i bavi te se istrazivackom politikom sporta, pa bi vi mogli da nesto poduzmete.

Moze li SportSport.ba kao novinarsko drusvo i portal koji informise o spotskim desavanjima u BiH i svijetu, da posalju ovo savezu i komitetu za normalizaciju ili nekome trecem da se stane u kraj jednom od hiljadu ovakvih.
Mislim vi ste novinari i bavi te se istrazivackom politikom sporta, pa bi vi mogli da nesto poduzmete.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Jedno pitanje ?
vidjeli smo danas savez i sramotno dodjeljivanje 0-3 za borac.Sramota,izgleda da su sad veci lopovi na celu nego u eri Colakovica,Dominkovica...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ovako .. ko ne vjeruje u ovo nek mi posalje na pp .. Fino sam nasao profil jucer uslikao slike i poslao na ss.ba .. Lazni profil nije ..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ma to je neki krelac , i to veliki..da je to kakva igracina 
mrss iz reprezentacije !!

mrss iz reprezentacije !!
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.