NK Vitez
- vidovitadjemila
Re: NK Vitez
Da li su vam stvarno ambicije vec ove godine borba za ulazak u premijer ligu ili tek iduce sezone.Znam da se dosta radi.Jeli ono vas prvi tim trenira na Jardolovom terenu kod Ekosa.
Jbg meni malo nije jasno kako do sad nije bilo interesa da se napravi dobar klub dolje.Gazde iz poslovnog centra i Fisa da daju po malo kesa koliko ga imaju imali bi ste najvise para pored Sirokog sigurno...
Je li Darijo Pranjkovic kod vas.Ovdje je dobro igrao sezonama .Izgleda da imate stvarno dobru ekipu.E da ostanemo u ligi a vi udjete kakav bi to derbi bio.Stariji se sjecaju okrsaja od prije izmedju Viteza i Travnika ludnica je to znala biti...Pozdrav i puno srece....
Jbg meni malo nije jasno kako do sad nije bilo interesa da se napravi dobar klub dolje.Gazde iz poslovnog centra i Fisa da daju po malo kesa koliko ga imaju imali bi ste najvise para pored Sirokog sigurno...
Je li Darijo Pranjkovic kod vas.Ovdje je dobro igrao sezonama .Izgleda da imate stvarno dobru ekipu.E da ostanemo u ligi a vi udjete kakav bi to derbi bio.Stariji se sjecaju okrsaja od prije izmedju Viteza i Travnika ludnica je to znala biti...Pozdrav i puno srece....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
pa ove sezone cemo se boriti za PL ,nadam se ulasku
da dario igra odlican igrac pravo... pa naravno to bi bio komsijski derbi kad bi usli s vama i celikom .

Mario Ćutuk je preporodio Vitez.Ima li Vitez ijedan poraz otkad je on trener ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
u 6 susreta koliko ih vodi upisao je 4 pobjede i dva remija.. tri pobjede kuci ,uzeo bod u kaknju,gracanici i puni plijen u hrasnici 

15.kolo Prve lige Fbih
Nk Vitez 2:0 Nk Krajisnik Velika Kladusa
Nk Vitez 2:0 Nk Krajisnik Velika Kladusa
- vidovitadjemila
Bravo komsije.Dobro ste zavrsili ovu polusezonu .-5 i nije puno i ako gazde odluce da se ide na premijer ligu, srednjobosanski kanton imace novog premijer ligasa.U tom slucaju vam ne moze niko pera odbiti.Nazalost kako stvari u Travniku stoje najvjerovatnije umjesto nas...
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... asa-viteza" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... asa-viteza" onclick="window.open(this.href);return false;
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ovaj tjedan bi trebala biti sjednica Uprave kluba.Najvjerovatnije da iducu polusezonu jurisamo na PL! ovako dobru ekipu dugo nismo imali a i vodi nas iskusan trener
valjda cete i vi ostati 

Evo Uprava Kluba Nk Viteza na sjednici je odlucila da se u drugoj polusezoni lovi PL! nasli su jos dva jaka sponzora,tako sto se financija tice najjaci smo. 

- vidovitadjemila
Ko su sponzori ako nam mozes reci ...nkvitez je napisao/la:Evo Uprava Kluba Nk Viteza na sjednici je odlucila da se u drugoj polusezoni lovi PL! nasli su jos dva jaka sponzora,tako sto se financija tice najjaci smo.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Znas i sam da predsjednik Vlatko tj. CM najvise ulaze
a evo sad su jos dosli Buba Comerc i vraca se Ecos ... hvala!

- slogauskoplje
- Kontakt:
FIS? Economic? i sl.nkvitez je napisao/la:Znas i sam da predsjednik Vlatko tj. CM najvise ulazea evo sad su jos dosli Buba Comerc i vraca se Ecos ... hvala!

Sloga Uskoplje
- vidovitadjemila
U jbt jaki ste ko beton sad ...Jos ako i FiS uleti bicete prvaci Bih za dvije godine....nkvitez je napisao/la:Znas i sam da predsjednik Vlatko tj. CM najvise ulazea evo sad su jos dosli Buba Comerc i vraca se Ecos ... hvala!

ma druze da nam pare daju FIS i Economic niko nam pera nebi mogao odbiti
al eto nazalsot Fis daje Zeljeznicaru godisnje 4 miliona(tako nesto) a nas ko ****...
a gazda economica je isto prisustovao sjednici i podrzao je ovu odluku o PL, rekao je ako uspijemo uci u PL da ce sam financirati komplet obnovu stadiona za uvjete Premier lige 
kakvo je stanje u travniku s financijama,vidim u teskoj ste poziciji u borbi za ostanak :/

kakvo je stanje u travniku s financijama,vidim u teskoj ste poziciji u borbi za ostanak :/
- vidovitadjemila
Ma mi smo kokuzi totalni.Bio je neki ugovor nedavno s Plivom kao sponzorom.Ma nema Borca nema Travnika .Danas strajk gore sve stalo.Uglavnom opstina nesto daje.nkvitez je napisao/la:ma druze da nam pare daju FIS i Economic niko nam pera nebi mogao odbitial eto nazalsot Fis daje Zeljeznicaru godisnje 4 miliona(tako nesto) a nas ko ****...
a gazda economica je isto prisustovao sjednici i podrzao je ovu odluku o PL, rekao je ako uspijemo uci u PL da ce sam financirati komplet obnovu stadiona za uvjete Premier lige
Samo mogu ti reci da je to mozda i pametno da sacuvate Ekonomik za obnovu stadiona.Ogroman je to posao i puno kosta.Stadion po novim pravilima komiteta za normalizaciju mora imati 3000 sjedecih mjesta i uredjene klupske prostorije.Znas u kakvom vam je stadion stanju.Trebace tu puno novca.Nek to uradi dosta od njega.
A to za FiS i Zelju nisam cuo.Ali me ne iznenadjuje.Vodi se na Peri a sam dragi bog zna cije je zapravo ono ...
Ali i bez njih bicete beton...Jbt taj Zeljo koliko para dobija trebao bi biti u ligi sampiona a ne prvak Bih.I opet ih pobjedimo .Nevjerovatno...
haha ajde valjda cete se izvuci iz krize
ma jest stadion los sto jest jest a i sam znas da dva kluba igraju na njemu jbg...

Ma Vitez je jedan obicni balon klub, mozete plesati koju sezonu u PL, i nece vam preostati nista nego sudbina Brotnja, Posusja, Gruda (ovi su mi klubovi prvi pali na pamet, nista ne vezem po nekoj eventualnoj nacionalnoj povezanosti) i ostalih novokomponovanih klubova.. Iz sezone u sezonu mijenjate sponzore, jer vam klub ne vode ljudi koji vole klub, vec traze svoje interese u njemu. Vise od 50 navijaca nemate, ostali dolaze na utakmice jer zive blizu stadiona i "nesto se desava".
Za NK Vitez se ne zivi, i zato ne vidim svijetlu buducnost vaseg kluba. Danas pucate na PL, sutra cete se boriti za ulazak u Prvu ligu FBiH.. Imate pare sto jest-jest, sa tolikim novcem bi mnogi klubovi do sada taborili u vrhu Premijer Lige
Za NK Vitez se ne zivi, i zato ne vidim svijetlu buducnost vaseg kluba. Danas pucate na PL, sutra cete se boriti za ulazak u Prvu ligu FBiH.. Imate pare sto jest-jest, sa tolikim novcem bi mnogi klubovi do sada taborili u vrhu Premijer Lige

dobro svatko ima svoje misljenje
nek je tvoja iskra bolja 

- vidovitadjemila
Ma nisi u pravu za njih.ako ljudi koje je covjek nabrojao krenu u taj projekat vjeruj da ce biti dugorocan.Poznajem ko su i kad se ti dohvate necega ne pustaju to tako lako.Vitez je za one koji ne znaju mozda i grad koji je najvise napredovao u svim segmentima u zadnjih 15 ak godina.v_b_8_9 je napisao/la:Ma Vitez je jedan obicni balon klub, mozete plesati koju sezonu u PL, i nece vam preostati nista nego sudbina Brotnja, Posusja, Gruda (ovi su mi klubovi prvi pali na pamet, nista ne vezem po nekoj eventualnoj nacionalnoj povezanosti) i ostalih novokomponovanih klubova.. Iz sezone u sezonu mijenjate sponzore, jer vam klub ne vode ljudi koji vole klub, vec traze svoje interese u njemu. Vise od 50 navijaca nemate, ostali dolaze na utakmice jer zive blizu stadiona i "nesto se desava".
Jaci su oni finansiski od svih koje si gore mozda i sa pravom nabrojao.Ja licno smatram da bi to prije mogao biti novi Siroki brijeg.
Sto se navijaca tice svi smo mi tu negdje u prosjeku.Evo na primjer Vitez ima mozda 20000 stanovnika lupam.Na tekmu dodje zadnja je bila 500 gledalaca .
B luka ima 250000 ili vise ispravi me ako grijesim i dodje prosjecno u ovoj sezoni nek je 2500 u tekmama koje ste igrali pred navijacima .Evo nek je 5000.Znaci deset puta vise.Ali po broju stanovnika reciprocno tu je to negdje.Mozda vi cak imate i manje.Za vas bi bilo normalno da imate puno puno vise.Razumijes.Dobro tradicija postoji.Zato postoje klubovi iz malih i velikih sredina u svim svjetskim ligama .Mi i nemamo u nasoj ligi mozda 6-7 klubova tipa o kojim pricas.S prvoligaskom tradicijom bivse Juge.Ostalo su bas timovi tipa Viteza .Pa uzmi timove iz Krajine koji sad igraju Kozaru i Rudar .Igrali godinama prije rata istu ligu sa Vitezom .Republicku trecu ligu .I to je to.Izvini svatio sam da si navijac borca a nisam provjerio .Ali sustina onoga sto sam rekao ostaje.Moja greska.
Ne znam po cemu si ti shvatio da sam ja navijac Borcavidovitadjemila je napisao/la:Ma nisi u pravu za njih.ako ljudi koje je covjek nabrojao krenu u taj projekat vjeruj da ce biti dugorocan.Poznajem ko su i kad se ti dohvate necega ne pustaju to tako lako.Vitez je za one koji ne znaju mozda i grad koji je najvise napredovao u svim segmentima u zadnjih 15 ak godina.v_b_8_9 je napisao/la:Ma Vitez je jedan obicni balon klub, mozete plesati koju sezonu u PL, i nece vam preostati nista nego sudbina Brotnja, Posusja, Gruda (ovi su mi klubovi prvi pali na pamet, nista ne vezem po nekoj eventualnoj nacionalnoj povezanosti) i ostalih novokomponovanih klubova.. Iz sezone u sezonu mijenjate sponzore, jer vam klub ne vode ljudi koji vole klub, vec traze svoje interese u njemu. Vise od 50 navijaca nemate, ostali dolaze na utakmice jer zive blizu stadiona i "nesto se desava".
Jaci su oni finansiski od svih koje si gore mozda i sa pravom nabrojao.Ja licno smatram da bi to prije mogao biti novi Siroki brijeg.
Sto se navijaca tice svi smo mi tu negdje u prosjeku.Evo na primjer Vitez ima mozda 20000 stanovnika lupam.Na tekmu dodje zadnja je bila 500 gledalaca .
B luka ima 250000 ili vise ispravi me ako grijesim i dodje prosjecno u ovoj sezoni nek je 2500 u tekmama koje ste igrali pred navijacima .Evo nek je 5000.Znaci deset puta vise.Ali po broju stanovnika reciprocno tu je to negdje.Mozda vi cak imate i manje.Za vas bi bilo normalno da imate puno puno vise.Razumijes.Dobro tradicija postoji.Zato postoje klubovi iz malih i velikih sredina u svim svjetskim ligama .Mi i nemamo u nasoj ligi mozda 6-7 klubova tipa o kojim pricas.S prvoligaskom tradicijom bivse Juge.Ostalo su bas timovi tipa Viteza .Pa uzmi timove iz Krajine koji sad igraju Kozaru i Rudar .Igrali godinama prije rata istu ligu sa Vitezom .Republicku trecu ligu .I to je to.Izvini svatio sam da si navijac borca a nisam provjerio .Ali sustina onoga sto sam rekao ostaje.Moja greska.

Za Vitez govorim zato sto Ecos iz sezone u sezonu i jest i nije sponzor, FIS da ne govorim, sad je sve klubu, sad nije nista, i jedna veoma vazna stvar, NK Vitez ne zivi od svoje djece, kad god su nam dolazili u Bugojno, 90% ekipa su cinili neki veterani Bog zna odakle su. Nemaju kvalitetnu skolu za svoju djecu, znaci da nema priljeva novca od njihove eventualne prodaje, vec dovode igrace sa strane, placaju im stanove, plate vise za bar 20% nego sto bi ti igraci imali kuci itd itd.. Znaci samo trose novac, a za uspjeh ga treba i produkovati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.