Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 nov 2011, 13:08

mozak je napisao/la:Ovo nije pitanje, već anketa!
Safet nije ispunio cilj, i zna se šta treba da uslijedi!
Ako su alternative bajević, baždarević, hadžibegić..nevidim razloga da na ovu anketu ne odgovorim negativno!
Sta reci onda za Mourinha ? I brzo mijenjaj taj nick .

@Aleksandar

Slovenija ?

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 16 nov 2011, 13:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Pape odlazi, novi sef ce biti Sir Amar Osim. To je vec zavrsena prica.
e sa Amarom bi bas daleko dogurali :lol: :lol:
Zar ti mislis da bi mi sa Mourinhom vise napravili od baraza. Ja sam siguran da nam je ovo plafon, pa ko god bio, ostao Pape ili dosao Amar, Dusko, ovaj, onaj. Grcka je garantovano broj 1 u kvalifikacijama za SP, a nama slijedi borba za baraz i onda opet poraz.
sad nas je od direktnog plasmana dijelilo samo 12 minuta u mnogo tezoj grupi nego sto ce bit za SP i sad bi pravo glupo bilo da na klupu sjedne Amar jer to ne zasluzuje pokaza je to sa zeljom u svakoj jacaj utakmici

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 13:20

Juve-TZ je napisao/la:Naravno ne.

Razlog jer smo sa mnogo jacim timom nego 2009 pali stepenicu nize...eto zato
:?:

2009. u skupini se pobijedilo ekipe iz svih potova barem jednom, osim one iz prvog pota - dva poraza i drugog pota - poraz i remi.
2011. u skupini se pobijedilo ekipe iz svih potova barem jednom, osim one iz prvog pota - poraz i remi.

2009. u zadnjem kolu se igra bezveze, baraž osiguran pred utakmicu.
2011. u zadnjem kolu se igra za prolaz na Euro, baraž osiguran pred utakmicu.

2009. u playoffu 0/6 bodova, poraz i poraz.
2011. u playoffu 1/6 bodova, remi i poraz.

Znam da su ovo gluposti, ali nikako se nije palo niže, ostvaren je pomak, ali nedovoljan.

Osobno, i dalje smatram Sušića lošim trenerom, ali je čovjek ostvario pomaku igri reprezentacije, nastavio tamo gdje je stao Ćiro - nije se gubilo bodove s levatima, pogotovo doma - pobijeđeni svi bez primljenog gola, jedino poraz od Francuza, a i malo je nadošao kao trener.
Uz kapetanovu izjavu da želi i apelira da Pape ostane, nemam ništa protiv nastavka njegovog rada u reprezentaciji i u nadolazećem ciklusu.

Jedina želja za promjenom uvođenje profesionalizma - zabrana dolazaka svim glavonjama iz ove nakaradne vlasti na okupljanja reprezentacije (koji će ku'rac Lagumdžija na terenu s igračima) i putovanje na utakmice bez navijača u avionu sa igračima, znači samo 20-ak igrača i stručni stožer.
Hayley <3

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2011, 13:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Pape odlazi, novi sef ce biti Sir Amar Osim. To je vec zavrsena prica.
e sa Amarom bi bas daleko dogurali :lol: :lol:
Zar ti mislis da bi mi sa Mourinhom vise napravili od baraza. Ja sam siguran da nam je ovo plafon, pa ko god bio, ostao Pape ili dosao Amar, Dusko, ovaj, onaj. Grcka je garantovano broj 1 u kvalifikacijama za SP, a nama slijedi borba za baraz i onda opet poraz.
Da ovako razmisljam nebih ni navijao za repku.
Nema vise :P

emir_

Post Postao/la emir_ » 16 nov 2011, 13:28

badblueboylivno je napisao/la:

2009. u skupini se pobijedilo ekipe iz svih potova barem jednom, osim one iz prvog pota - dva poraza i drugog pota - poraz i remi.
2011. u skupini se pobijedilo ekipe iz svih potova barem jednom, osim one iz prvog pota - poraz i remi.

Znam da su ovo gluposti, ali nikako se nije palo niže, ostvaren je pomak, ali nedovoljan.

Osobno, i dalje smatram Sušića lošim trenerom, ali je čovjek ostvario pomaku igri reprezentacije, nastavio tamo gdje je stao Ćiro - nije se gubilo bodove s levatima, pogotovo doma - pobijeđeni svi bez primljenog gola, jedino poraz od Francuza, a i malo je nadošao kao trener.
Uz kapetanovu izjavu da želi i apelira da Pape ostane, nemam ništa protiv nastavka njegovog rada u reprezentaciji i u nadolazećem ciklusu.

Jedina želja za promjenom uvođenje profesionalizma - zabrana dolazaka svim glavonjama iz ove nakaradne vlasti na okupljanja reprezentacije (koji će ku'rac Lagumdžija na terenu s igračima) i putovanje na utakmice bez navijača u avionu sa igračima, znači samo 20-ak igrača i stručni stožer.
kako se samo nasmijem kad vidim svoje pretenciozne sunarodnjake.... pa zar mislite da moze bolje sa 3-4 standardna igraca svojih klubova, kada sinoc u igru udje igrac Regionala lige SUD. Mozda da smo dobili Čehe, ili irce ali onakav porugal trenutno može pobijediti mali broj repki, naravno kompletan, mnogi zaboravljaju da protiv danaca nije bilo Pepe-a koji je pola ekipe!!
4-IN-A-ROW

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 13:31

badblueboylivno je napisao/la:

jest ali vidi ti koliko su spanija, turska i belgija jace reprezentacije od francuske, rumunije i bjelorusije npr...mnogo tezu grupu smo imali sa cirom, a i dosta slabiju ekipu....

onda npr protiv portugala smo sa cirom odigrali casno i primili dva pogotka dok smo sinoc dozivjeli blamazu :D

zato mislim da nismo napredovali...cak smo bili vise ujedinjeni kada je ciro bio i to je to sto mislim...ono mislim da se moglo sinoc makar casno odigrati izgubit 1:0, 2:0 , ali nije nista stimalo i zato mislim da nije ispunio svoj cilj...

FredPerry
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry » 16 nov 2011, 13:35

mozak je napisao/la:Ovo nije pitanje, već anketa!
Safet nije ispunio cilj, i zna se šta treba da uslijedi!
Ako su alternative bajević, baždarević, hadžibegić..nevidim razloga da na ovu anketu ne odgovorim negativno!
Ne vidite dalje od svog nosa. :(

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 13:35

Cilj nije ispunjen, ali nije se ni palo stepenicu niže. Bodovna statistika je na strani Papeta, bez obzira na protivnike. Uostalom, ta Bjelorusija je Francuzima uzela 4 boda, Turska i Belgija zajedno Španjolskoj 0.
Hayley <3

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 nov 2011, 13:35

Pošto u reprezentaciji uglavnom igraju bivši Željini igrači, vrijeme je i da trener bude neko ko je igrao u Želji, a to je Meša Baždarević, ali to je samo moja iluzija :mrgreen:

Mislim da bi realno bilo pokušati ubjediti Duška Bajevića da on preuzme ekipu.

Svaka čast Sušiću, ali mišljenja sam da je on nekako ograničen kao trener.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 13:46

Po meni treba da ostane jer je od Rumunije naovamo prisutan pozitivan trend. Sa Portugalom nije moglo bolje, to je ekipa koja nam ne leži i nikada ležati neće jer su prebrzi za nas.

Ako već Sušić odluči da ode, ja vidim dvije opcije: Ili Vlado Jagodić, koji radi sjajan posao sa mladom reprezentacijom ili Sergej Barbarez, koji je ovoj reprezentaciji dao jako puno i zalužio je šansu. O Vahi, Bajeviću i slično ne treba ni pričati jer od toga nema ništa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2011, 13:54

Samo je jedna prava osoba u ovom trenutku - Amar Osim.

Treba neki autoritet, neko ko će odbrusiti Spahiću ako ovaj bude kukao zašto njegov drugar Zlatan (Muslimović) nije pozvan u reprezentaciju. Treba neko ko će se držati svojih principa, a ne jedno govoriti a drugo raditi.

Ništa protiv Papeta da se razumijemo, ali očito je da ne radi dobar posao. Odnosno, radi ga dobro, ali produkta nema. Nema plasmana na veliko takmičenje, a to je valjda cilj reprezentacije.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 nov 2011, 13:56

Pape da ostane, samo u slučaju da ode (svojevoljno) onda Jagodića iz U21 uzeti. On bi mogao nadograditi ovu repku tim igračima, jer ih dobro poznaje.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 16 nov 2011, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 nov 2011, 13:57

MinistaR je napisao/la:Samo je jedna prava osoba u ovom trenutku - Amar Osim.
:mrgreen: :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 16 nov 2011, 14:09

Susic treba ostati, a ako ipak ode treba vidjet dokle ce Jagodic dogurati s mladom, ako bude imao uspjeha onda njemu treba dati priliku, a Amaru Osimu dati da vodi mladu repku. To je neko moje misljenje
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 nov 2011, 14:13

PAPE TREBA OSTATI !!!!

Da ne bude zabune, isto ovo bih rekao i da je na čelu repke bio Meša Baždarević i prošao sve ovo kao i Pape i došao na korak od sna...
Radio je dobre stvari, nismo se gubili na malim tekmama, držali u šahu i Francuze i Portugalce donekle, odigrali smo praktično kao i na prvenstvu u kratkom periodu tri izuzetno jake utakmice, popravljen je rejting repke, 21 smo na listi reprezentacija - nikada bolji plasman, sluša selektor stručni štab i savjete predsjednika komiteta za normalizaciju gospodina Osima, ima snage i umijeća da dovede još koju mladu snagu u naš tim...
Ostati!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 nov 2011, 15:29

DA!
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 nov 2011, 15:30

DA, mora ostati !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 nov 2011, 15:36

Ako smo u stanju dovest nekog boljeg (mislim da nismo zbog finansija) onda NE - ali ako bi to bio ili Barbarez, koji nema ama bas nikakvog iskustva uz sav respekt prema njemu, ili neki bivsi selektor onda DA

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 15:36

Ako mozemo dovesti nekoga iskusnijeg, naprimjer Vahu, onda NE, mora ici.

Ako misle promjeniti Susica za nekog trenera bez iskustva, onda DA, neka ostane.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 16 nov 2011, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 nov 2011, 15:38

Al najjaci su oni sto govore da A.Osim treba da bude selektor.
Smijesno stvarno :DDD

Da
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Proximic i 8 gostiju.