Ali sudeci po njegovim izjavama on zeli igrati za Sloveniju i samo ako njihov savez napravi veliku gresku i pocne ignorisati Vuckica, onda mozda postoji sansa da nas savez uradi nesto, ali sumljam..
to se nece desiti, on je vec dobio poziv u njihovu A selekciju, a samo ga je povreda sprijecila da se odazove.Pauk je napisao/la:Treba NSBIH vidjeti kakve su sanse da Vuckic zaigra za BiH ako zaista ima tu zelju.![]()
Ali sudeci po njegovim izjavama on zeli igrati za Sloveniju i samo ako njihov savez napravi veliku gresku i pocne ignorisati Vuckica, onda mozda postoji sansa da nas savez uradi nesto, ali sumljam..
Povreda? ili mozda njegova tajna nada da zaigra BiH jer jos uvjek ceka poziv naseg saveza?panties je napisao/la:to se nece desiti, on je vec dobio poziv u njihovu A selekciju, a samo ga je povreda sprijecila da se odazove.Pauk je napisao/la:Treba NSBIH vidjeti kakve su sanse da Vuckic zaigra za BiH ako zaista ima tu zelju.![]()
nigdje nije izjavio da ima ZELJU da igra za BiH. vec da se ne zna. to jest bolje od "necu" al...
vendeta87 je napisao/la:Ah sta ces to da je Susic glup ko tocak je druga stvar. U posljednje vrijeme se pojavilo toliko nasih igraca da mozemo sastaviti 4 ekipe a on stalno kuka da nema igraca, koja je to budaletina.Cartman je napisao/la:Susic nece da poprica sa Osimom, a ne sa tom dvojicom.vendeta87 je napisao/la:Treba Pape da poprica sa Vuckicem i Seferovicem, obojica imaju po 19 godina a vec su na doborm putu , pa ako nista pozvati ih pa da ih kaparisemo jer dosta su drugi nama krali igrace.
cekaj, ne, fulila sam.Pauk je napisao/la:Povreda? ili mozda njegova tajna nada da zaigra BiH jer jos uvjek ceka poziv naseg saveza?panties je napisao/la:to se nece desiti, on je vec dobio poziv u njihovu A selekciju, a samo ga je povreda sprijecila da se odazove.Pauk je napisao/la:Treba NSBIH vidjeti kakve su sanse da Vuckic zaigra za BiH ako zaista ima tu zelju.![]()
nigdje nije izjavio da ima ZELJU da igra za BiH. vec da se ne zna. to jest bolje od "necu" al...
On nigdje nije ni 100% rekao da ne zeli nastupiti za BiH.panties je napisao/la:nigdje nije izjavio da ima ZELJU da igra za BiH.
ma ja, sto ce ti reci, sjedi na dvije klupe.Principatus je napisao/la:On nigdje nije ni 100% rekao da ne zeli nastupiti za BiH.panties je napisao/la:nigdje nije izjavio da ima ZELJU da igra za BiH.
On uvjek izjavljuje nesto tipa:
"Slovenija mi je sve dala, tu sam rodjen, tu sam poceo igrati fudbal...blaa..."
Da bi onda rekao: "...ali nikad se ne zna, sve je moguce...vidjecemo.."
negdje sam vidio da moze igrat spica i poluspica..ali eto kako god dobro bi bilo da zaigra za nasCartman je napisao/la:Vuckic je vezni. A Zec i Muslimovic zasluzuju nogu svakako. Naravno za Zeca jos ima nade ako se popravi, ali Muslimovic je pokazao da ga ozbiljan nogomet vise ne zanima.AllAbout je napisao/la:ako ga privolimo da igra za nas..zec i muslimovic noga
Znaci vec u februaru vjerovatno baglama and katanac na ovu temu.Giallorossi je napisao/la:Slavisa Stojanovic je novi selektor Slovenije,tako da budite sigurni,da ce ga pozvati za sljedecu utakmicu repke,posto mu je on i davao puno sansi u prvom timu josh u Domzalama dok je igro sa 17 godina ,prije nego je osho u Englesku..
A sta ako ga Susic pozoveharishp je napisao/la:Znaci vec u februaru vjerovatno baglama and katanac na ovu temu.Giallorossi je napisao/la:Slavisa Stojanovic je novi selektor Slovenije,tako da budite sigurni,da ce ga pozvati za sljedecu utakmicu repke,posto mu je on i davao puno sansi u prvom timu josh u Domzalama dok je igro sa 17 godina ,prije nego je osho u Englesku..
Ja ne znam samo kako cete ti i kurtman prezivjeti naredne 2 godine ako Pape produzi ugovorvendeta87 je napisao/la:Ah sta ces to da je Susic glup ko tocak je druga stvar. U posljednje vrijeme se pojavilo toliko nasih igraca da mozemo sastaviti 4 ekipe a on stalno kuka da nema igraca, koja je to budaletina.Cartman je napisao/la:Susic nece da poprica sa Osimom, a ne sa tom dvojicom.vendeta87 je napisao/la:Treba Pape da poprica sa Vuckicem i Seferovicem, obojica imaju po 19 godina a vec su na doborm putu , pa ako nista pozvati ih pa da ih kaparisemo jer dosta su drugi nama krali igrace.
Ako nam je repka stocna vaga nek vaze u protivnom zajedno s tobom i Hamsikom moze ceroki friz praviti.Dylan Dog je napisao/la:A sta ako ga Susic pozoveharishp je napisao/la:Znaci vec u februaru vjerovatno baglama and katanac na ovu temu.Giallorossi je napisao/la:Slavisa Stojanovic je novi selektor Slovenije,tako da budite sigurni,da ce ga pozvati za sljedecu utakmicu repke,posto mu je on i davao puno sansi u prvom timu josh u Domzalama dok je igro sa 17 godina ,prije nego je osho u Englesku..![]()
S kime su Slovenci u grupi,nek vaga jel mu lakse otici na svjetsko prvenstvo rame uz rame sa Handanovicem,Cezarom,Bacinovicem,Ilicicem,Vrsicem,Matavzom ili pak Begovicem,Spahicem,Lulicem,Pjanicem,Salihovicem,Dzekom
Mi smo imali srecu, ali Slovenci jos vise:Dylan Dog je napisao/la: A sta ako ga Susic pozove![]()
S kime su Slovenci u grupi,nek vaga jel mu lakse otici na svjetsko prvenstvo rame uz rame sa Handanovicem,Cezarom,Bacinovicem,Ilicicem,Vrsicem,Matavzom ili pak Begovicem,Spahicem,Lulicem,Pjanicem,Salihovicem,Dzekom
Cartman,ovo moras ponoviti jedno milion puta ,da bi raja konacno shvatila.Ne vrijedi.Cartman je napisao/la:Nema veze ni ako odigra u prijateljskoj u februaru, samo se oficijelne utakmice gledaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.