samo naprijed dragi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa otkud tebe ovdje Bog te pomogao,hajd dobro bitno je da si ti ostavila komentar podrske:))henna je napisao/la:ma najjaci igrac svih vremena
samo naprijed dragi
Tako je Tarik...koji broj kopacki nosi...znas li to??Tarik14 je napisao/la:Dobar igrac, ima veliku buducnost ispred sebe i jos je mlad (tek 20. godina)
Mene ima svugdje slabo pratis,a o ovoj temi najbolje znam,a gdje sam slabije upucen nepisem neke i gluposti nego citam i pokusavam da sto vise saznam,to je jarane jedini razlog,pozzzzzRiNo je napisao/la:seldo, seldo...![]()
ima jos tema na forumu, sto si se napalio na zeca toliko
Hvala drug na podrsci,ja sto kazes nepisem gluposti vec ono sto znam i sto je tacno,zbog ovakvih provokacija sam malo prestao pisat na ostalim temam jer ne volim se ja bezze svadjat,ovo treba da se druzimo,razgovarama,dajemo prijedloge,ubrzo cu objavit jednu intersantnu vijet na ovu temu samo cekam da bude konacna i provjerena informacija.pozzzzno rules je napisao/la:Seldo makar piše na temi predviđenoj za to Ermin Zec , a šta vi glumite sa tim bespotrebnim nabijanjem postova , možda čovjek treba dozvolu od vas
upravo tako drug , nemaš se šta syebavat od levata samo rokajseldo je napisao/la:Hvala drug na podrsci,ja sto kazes nepisem gluposti vec ono sto znam i sto je tacno,zbog ovakvih provokacija sam malo prestao pisat na ostalim temam jer ne volim se ja bezze svadjat,ovo treba da se druzimo,razgovarama,dajemo prijedloge,ubrzo cu objavit jednu intersantnu vijet na ovu temu samo cekam da bude konacna i provjerena informacija.pozzzzno rules je napisao/la:Seldo makar piše na temi predviđenoj za to Ermin Zec , a šta vi glumite sa tim bespotrebnim nabijanjem postova , možda čovjek treba dozvolu od vas
Drug ako hoces tacno da ti odgovorim onda u hoffenheim nece sigurno,ali kako stvar stoji najprije da nece nigdje do ljeta,jer traze veliko obestecenje i uusput nece nikog da prodaju osim ovog stopera koje su vec prodali jer njemu ugovor isticao a dobili dobru ponudu tako da su njeg pustili,a sto se tice Zeca on je bio najblizi Dortmundu,sad vjdet cemo sta ce se desavat u ovo mjesec dana,Sibenik ove godine ima ambicije da se plasira u neke Europsko takmicenje jer ove godine Hrvatska ce imat 4 prestavnika u europskim takmicenjima,ali ako bude sta interesantno javit cu ja na vrijeme!!!mone je napisao/la:seldo hoće li to Zec u Hoffenheim
On se dogovorio s Hajdukom jer oni njega mogu platit s tim da Sibeni njega zeli do kraja sezone pa tek na ljeto da ide u Hajduk,mogu ga samo pustit ako njima Hajduk da onog napadaca Tomislava Busica i 200 000 eura,a realno Busic je po meni bolji i od Rodica......mone je napisao/la:a sta je sa onim Rodićem. Zar neće otići u Hajduk?
Zvat ce ga sigurno,zato sto mlada reprezentacija u kalendaru nema nikakvih dogovorenih utakmica tako da ce ga zvat to je izjavio u nedjelju(proslu) ,jer je ponovo obavio razgovor s njim i Ibricicem na Dvoranskom prvenstvu !!!!Tarik14 je napisao/la:Ja bih ga pozvao da vidim kako saraduje sa Dzekom i Muslimovicem.
Heeheh kest dobar za Sibenik,ali za nase klubove prije svega Zelju kojem je na nogge dosao nije jebgaMirza_Hordas je napisao/la:dobar je zec, to je pokazao dobrim igrama u šibeniku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.