Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Arnelinho
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Arnelinho » 08 jan 2012, 13:53

E ovo sam ja želio od početka, još od prošlih kvalifikacija (za ove naredne) da se desi.

Jednostavno smatram da je sadašnja generacija dala maksimum i da se treba na vrijeme graditi nova, dok ne bude kasno, pa budemo morali čekati da se uigraju. Bolje sad izmjeniti pet igrača, pa kroz par godina pet, nego odmah deset (u slučaju kad bi čekali sa smjenom).

Iskreno se nadam da će Pape pozvati (i ozbiljno računati) Višću, prije svega (jer je njegova tema :D ),pa onda i Stevanovića, Hadžića i onog Vučkića iz Newcastlea.

To će biti, konačno, jedna moderna ekipa, sa dobrim/solidnim igračima na svim pozicijama. Ova četri igrača će nam donijeti širinu kakvu do sada nismo imali.

Krila: Lulić,Stevanović. Zamjena Višća
Medo bi imao zamjenu i konkurenciju u prilično sličnom igraču -Harisu Vučkiću (usput se nadam da će Medo otići u Stuttgart).
Na DMF-u bi imali Zahirovića i Hadžića, igrače ,koje bi mogli upariti sa Salihovićem.

Meni lično izgleda kao napad sa strašnim potencijalom. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 jan 2012, 14:47

Arnelinho je napisao/la:E ovo sam ja želio od početka, još od prošlih kvalifikacija (za ove naredne) da se desi.

Jednostavno smatram da je sadašnja generacija dala maksimum i da se treba na vrijeme graditi nova, dok ne bude kasno, pa budemo morali čekati da se uigraju. Bolje sad izmjeniti pet igrača, pa kroz par godina pet, nego odmah deset (u slučaju kad bi čekali sa smjenom).

Iskreno se nadam da će Pape pozvati (i ozbiljno računati) Višću, prije svega (jer je njegova tema :D ),pa onda i Stevanovića, Hadžića i onog Vučkića iz Newcastlea.

To će biti, konačno, jedna moderna ekipa, sa dobrim/solidnim igračima na svim pozicijama. Ova četri igrača će nam donijeti širinu kakvu do sada nismo imali.

Krila: Lulić,Stevanović. Zamjena Višća
Medo bi imao zamjenu i konkurenciju u prilično sličnom igraču -Harisu Vučkiću (usput se nadam da će Medo otići u Stuttgart).
Na DMF-u bi imali Zahirovića i Hadžića, igrače ,koje bi mogli upariti sa Salihovićem.

Meni lično izgleda kao napad sa strašnim potencijalom. :mrgreen:
Pored svih ovih ja bi pozvao i bilbiju kvalitetan je mali skroz i pruza super partije u U21 ...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 jan 2012, 15:05

Lucryler je napisao/la:Jeste li vi sigurni da ce mali Stevanovic igrati za nasu repku ??? Isto smo mislili za Gordana Bunozu pa nam je pljunuo u lice odabravsi susjednu zemlju, ali koga nema bez njega se i moze ... Ja iskreno mislim a i volio bi da Stevanovic i Vuckic igraju za nasu repku ali to po nekom mom skormnom misljenju jako mala mogucnost ...
Ma igrace Stevanovic 100% za BIH, Srbija na pozicijiama krila ima 6-7 igraca koji su ispred Stevanovica.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 jan 2012, 18:11

grgr je napisao/la: Pored svih ovih ja bi pozvao i bilbiju kvalitetan je mali skroz i pruza super partije u U21 ...
Pa dobro, na neki širi spisak, po mom mišljenju, bi bilo ok. Ja to nekak' gledam kroz formaciju 4-3-3 ili 4-3-2-1. :)

A onda su tu Džeko i Ibišević. Kao treći napadač, da, mogao bi, jer od Zeke nema ništa, a i Muslimović je za peMziju.

Bar ovako na prvu se ne mogu sjetiti lika, koji bi bio naš treći najbolji napadač (koliko glupa sintagma :mrgreen: ). :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 jan 2012, 18:44

Arnelinho je napisao/la:
grgr je napisao/la: Pored svih ovih ja bi pozvao i bilbiju kvalitetan je mali skroz i pruza super partije u U21 ...
Pa dobro, na neki širi spisak, po mom mišljenju, bi bilo ok. Ja to nekak' gledam kroz formaciju 4-3-3 ili 4-3-2-1. :)

A onda su tu Džeko i Ibišević. Kao treći napadač, da, mogao bi, jer od Zeke nema ništa, a i Muslimović je za peMziju.

Bar ovako na prvu se ne mogu sjetiti lika, koji bi bio naš treći najbolji napadač (koliko glupa sintagma :mrgreen: ). :D
Da slazem se pa i jesmo nekako najtanji sa napadacima a svakako pozvat ga ako je zec znao dobit priliku mogao bi i ovaj pa sta bude :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jan 2012, 18:42

Visca sada ima vrijednost od 1.800.000 € na transfermarktu, cijena mu se 6 puta povisila ;) . Prije par dana je imao 300.000 :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jan 2012, 18:55

Goalgetter je napisao/la:Opa .. Visca sada ima vrijednost od 1.800.000 € na transfermarktu, cijena mu se 6 puta povisila ;) . Prije par dana je imao 300.000 :D
sky sports ga je napumpao :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 jan 2012, 19:12

Uh, kad se sjetim Višće u dresu Budućnosti još protiv GOŠK-a, SAŠK-a, Omladinca, Rudara, Iskre, kako je harao tom desnom stranom... Samo da je imao malo bolje igrače ispred sebe Budućnost je mogla mnogo više da uradi.

Ono što mu je najviše pomoglo u ovome da bude tu gdje je sada jeste njegova poslušnost, disciplina, rad i red, nešto slično kao kod Nijemaca. Zbog ovih osobina bio je omiljen kod svih trenera. Uz sve to bio je strašan talenat čije vijeme tek dolazi, imao je sve predispozicije da postane vrhunski igrač, brz, okretan, sjajna tehnika, predobar šut, mlad, jeste da je bio kako da kažemo nejak, ali to mu nije predstavljalo neki veći problem jer je sve to nadoknađivao borbom i zalaganjem na terenu.

Istina, on ne bi bio ovo što je sada da nije bilo Željezničara, ali ne bi bio ništa da nije bilo Budućnosti. Još od pionira/kadeta je davao naznake da će postati vrhunski fudbaler, čini mi se da je kod nas odmah prekomandovan u kadete, a zatim iz kadeta odmah u prvi tim.

Ali eto na kraju se može vidjeti da se i u BiH može napraviti jedan dobar vrhunski fudbaler koji se poslije može prodati za dobre pare. Viliju sve najbolje u nastavku karijere, samo neka nastavi ovako kao što je do sada radio i vjerujem da će postići još više - zaslužio je to. Nadam se da bi nekada ponovo mogao da se vrati u svoj matični klub, barem nekada na kraju karijere zbog nas koji smo uvijek bili i koji ćemo biti uz njega.
Još da Željo uzme dobre pare od njegovog slijedećeg transfera i svi će biti zadovoljni. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 25 jan 2012, 16:39

http://www.hahasport.com/v-2/14/182/v-358343.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... ci=92&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mondani.ucoz.es/ch7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eo linkici
...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2012, 17:44

Pratil neko ovo vidim da je u prvih 11 al stavljam neke plafonjere po kuci nemam vremena , ako neko prati nek javi kako igra :D

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 25 jan 2012, 17:45

jako dobar danas :)
...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2012, 17:54

panties je napisao/la:jako dobar danas :)
Super bas mi je drago :D pogotov jer igraju protiv febera znaci da mu trener vjeruje sto je super :D

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 25 jan 2012, 18:15

asistirao za 2-1 :)
...

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 jan 2012, 18:16

Bravo ''VISKA'',odlicna asistencija,mogao je mozda i sam zavrsiti al nesebicno uposli nekog crncugu za 2-1 :D
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2012, 18:17

Sad vidim na rezultatima neizmjerno mi je drago radi njega :D kakva je asistencija ?

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 jan 2012, 18:21

grgr je napisao/la:Sad vidim na rezultatima neizmjerno mi je drago radi njega :D kakva je asistencija ?
Ma odlicna,izbaci ga neko iz sredine,on proleti kao brzi voz pored branica Fenera i ide 1-1 sa golmanom,da sam ja bio,sutao bih,al et,on je uposlio igraca koji je usao na poluvremenu,Ntsama,tako nesto.Vidi se da je skolovan igrac,jos nekoliko odlicni poteza,svakako reprezentativni potencijal ;)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 25 jan 2012, 18:27

kelner je napisao/la:
grgr je napisao/la:Sad vidim na rezultatima neizmjerno mi je drago radi njega :D kakva je asistencija ?
Ma odlicna,izbaci ga neko iz sredine,on proleti kao brzi voz pored branica Fenera i ide 1-1 sa golmanom,da sam ja bio,sutao bih,al et,on je uposlio igraca koji je usao na poluvremenu,Ntsama,tako nesto.Vidi se da je skolovan igrac,jos nekoliko odlicni poteza,svakako reprezentativni potencijal ;)
Da je uposlio Ntsamu,gubili bi a nebi vodili :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 jan 2012, 18:28

I ja gledam .
Ntsama je igrac Fenera koji je pogodio za 1:1 :D

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 jan 2012, 18:33

Evo jos jedna asist. se broji iako je mislio da sutira na gol

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2012, 18:34

kelner je napisao/la:
Da trebao bi ga probat protiv irske ako vec ne protiv brazila nece skodit

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 15 gostiju.