prije priprema su isplaćene ugovorne rate

Tu su igrači krivii, što pristaju da igraju bez isplaćenih plata...arbitraža je napisao/la:Sve je to OK, ali šta ako se Hadžiću u Sarajevu dugovalo tri plate iz 2011. godine i par plata iz 2012. Kako je to moguće? Samo krenu od nove godine, ono ranije DOĐEM TI.
E potpisujem, sve što si rekao, možda jedino još Borac treba dodat, ne vjerujem ipak da igrači tipa Krunić i Avdukić da bi igrali bez novaca...THC je napisao/la:Samo znam da su u "mom" klubu Željezničaru, od dolaska nove uprave plate su redovne i dobre.. Tu se može dodati Zrinjski, Široki i eventualno Zvijezda iz gradačca koja izmiruje obaveze prema svojim igračima... Ostalo sve je kašnjenja i sličnoarbitraža je napisao/la:Svi tražimo više i bolje. Možemo li znati koliko, kada i za koji period su dobili plate naši premijeligaški igrači?
arbitraža je napisao/la:Sve je to OK, ali šta ako se Hadžiću u Sarajevu dugovalo tri plate iz 2011. godine i par plata iz 2012. Kako je to moguće? Samo krenu od nove godine, ono ranije DOĐEM TI.
Sarajevo je u 2011. godini isplatilo 12 plata svojim igračima (nedavno isplaćena 12.) . Problem su ranija potraživanja igrača ( dug koji su napravile prethodne uprave ).arbitraža je napisao/la:Sve je to OK, ali šta ako se Hadžiću u Sarajevu dugovalo tri plate iz 2011. godine i par plata iz 2012. Kako je to moguće? Samo krenu od nove godine, ono ranije DOĐEM TI.
to ti niko nece nikad moci kazati..kod nas su plate stroga tajna.ja mislim da je prosjecna plata plus ugovori svih 16 klubova oko 2000kmbadblueboylivno je napisao/la:Kolika je prosječna plaća u premijerligašima?
nisko je napisao/la:Jedna anegdota u vezi plata .. Bio sam kod brata u Swedskoj i sada mi pricaju ljudi gore.Dosao igrac iz premijer lige na probu u klub i sada na teningu posto u tom timu igra jos jedan bosanac pita ga :" Jarane reci mi jesu ovdje plate redovne" ja kad sam to cuo dobro sam se nasmijao![]()
Khmbubakar je napisao/la:ljudi ma mozemo pricati sta hocemo ali tesko ce se to saznati.
Npr. ja znam SIGURNO da jedan igrac u zelji ima platu 8.000 KM.
e sada kako se ona djeli dali kroz rate ugovora ili me igrac petlja ili sta vec, neznam.