Prva liga FBiH 2012./2013.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Gusar1995
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2012/2013

Post Postao/la Gusar1995 » 13 jun 2012, 20:48

Ljumani_Banovici je napisao/la:Ja nisam vidio losiju ekipu u Banovicima od Bratstva..
mozda zato sto vam nije dolazila Gradina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 jun 2012, 20:55

nino hrastek je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Ja nisam vidio losiju ekipu u Banovicima od Bratstva..
U banovicima bratstvo je igralo sa 4,5 juniora i karicem sa 40 godina s tim da 5 standardni nije islo,a vi kakvi ste bili prosle polusezone kad ste igrali u gracanic pa to je jad i bjeda a i sad u banovicima ne bi pobjedili da nisu bile 2 greske neiskusni igraca bratsvtva i da je galin zabio onaj zicer pito bi te kako bi zavrsilo.jer i vi ko i bratstvo niste imali sut na gol osim ove dvije greske koje sam naveo.
Koliko znam igralo je Bratstvo ne niko drugi i boli me qrac što nisu igrali neki igrači vaša stvar. Uglavnom jedan šut na gol i to je sve. I Budućnost je igrala bez Sarajlića, Ikanovića, Mujića tu utakmicu. Također jad i bijeda Bratstvo u Banovićima, realno. I imali smo mi šuteva i to dosta za razliku od protivnika, vidim da nisi bio na utakmici pa lupaš gluposti. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 jun 2012, 21:00

Bratstvo je jako loše u gostima, jedine pobjede su bile protiv UNIS-a i kad su u Bihacu prekinuli utakmicu ..ostalo su s izgubili ili je bilo neriješeno, ali zato kod kuce bodove je odnio samo Rudar i Vitez, problem je sto igru kod kuce ne mogu prenijet kada su u gostima..valjda iduća sezona bude bolja.

@SamoTz, svaka čast za ovu kartu ali Orašje nije više u ligi..ubaci Podgrmeč ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 jun 2012, 21:07

Gusar1995 je napisao/la:
mozda zato sto vam nije dolazila Gradina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dolazila im je i Gradina i *ebali ih.. trebalo je biti 3 za 3, a Gradina im bod uzela :roll:
#samoRudar #zauvijek

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 jun 2012, 21:12

L' Imperator je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:
Dolazila im je i Gradina i *ebali ih.. trebalo je biti 3 za 3, a Gradina im bod uzela :roll:
Mah nema veze sve će to se vratiti. Tako ti je u fudbalu. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 13 jun 2012, 22:06

AboveTheLaw je napisao/la:
Bratstvo je jako loše u gostima, jedine pobjede su bile protiv UNIS-a i kad su u Bihacu prekinuli utakmicu ..ostalo su s izgubili ili je bilo neriješeno, ali zato kod kuce bodove je odnio samo Rudar i Vitez, problem je sto igru kod kuce ne mogu prenijet kada su u gostima..valjda iduća sezona bude bolja.

@SamoTz, svaka čast za ovu kartu ali Orašje nije više u ligi..ubaci Podgrmeč ;)
I ti navijac bratstva *above the law*,jadna gracanica pa ima takve navijace i ljude koji pisu na forumima i fb stranicama za bratstvo,pa ja nisam iz gracanice ali ove godine sam gledao bratstvo mozda najjace u posljednih 20 godina,ti sigurno ne pamtis jer nemas vise od 16 god..nije bratstvo sine lose sto odigra nerjeseno u kladusi ili cazinu,vitezu,rodocu i dobiju u bihacu nije zato sto je bio prekid vec su vodili 1 0 u po bihaca 6 min do kraja i dobili aplauz za IGRU U GOSTIMA od 2000 gledalaca u bihacu(neka neko potvrdi iz bihaca),jer to je veliki usphjeh ne izgubit na tim utakmicama,jer 12 utakmica *TVOJE* bratstvo nije izgubilo sine a ti kazes lose u gostima,STETA ZA GRACANICU KAD IMA TAKVE NAVIJACE CAST IZUZECIMA KOJ LICNO POZNAJEM,jos ti i takvi prestavljate bratstvo na ovom forumu...SRAM TE BILO.ali mozda zavolis bratstvo srcem kad porastes nekad.

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 jun 2012, 22:22

Koji si ti bolid, šta ima imam 16 godina , govorim realno, onaj momak sto predstavlja nk vitez na forumu je pisao cini mi se da je Bratstvo imalo jedan šut na gol i iz tog šuta dali ga i dali, evo covjek govori da u Banovicima nisu ništa pokazali, šta su u Srebreniku pokazali, primili 4 gola ? sta su u Bugojnu pokazali , za par minuta dva gola primili i izgubili, utakmica protiv Čapljine izgubili u gostima itd itd..i mnogi ljudi na stadionu sami govore da je u gostima slaba igra, znaci nisam jedini..govoris za Bihac, na njihovom forumu sam aktivan član ako te baš zanima šta kako je Bratstvo igralo mogu ti kopirat , Jedini napad imali onu kontru i dali gol eto šta su uradili..budi realan brate mili ,ekipa jest dobra svaka čast,pojačanja su doveli extra i kod kuce igraju perfektno ali o igri u gostima se ne može puno pričat.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 jun 2012, 23:47

AboveTheLaw je napisao/la:Koji si ti bolid, šta ima imam 16 godina , govorim realno, onaj momak sto predstavlja nk vitez na forumu je pisao cini mi se da je Bratstvo imalo jedan šut na gol i iz tog šuta dali ga i dali, evo covjek govori da u Banovicima nisu ništa pokazali, šta su u Srebreniku pokazali, primili 4 gola ? sta su u Bugojnu pokazali , za par minuta dva gola primili i izgubili, utakmica protiv Čapljine izgubili u gostima itd itd..i mnogi ljudi na stadionu sami govore da je u gostima slaba igra, znaci nisam jedini..govoris za Bihac, na njihovom forumu sam aktivan član ako te baš zanima šta kako je Bratstvo igralo mogu ti kopirat , Jedini napad imali onu kontru i dali gol eto šta su uradili..budi realan brate mili ,ekipa jest dobra svaka čast,pojačanja su doveli extra i kod kuce igraju perfektno ali o igri u gostima se ne može puno pričat.
ovo se maloumnicima, ne moze objasniti... ;)
1947!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 14 jun 2012, 00:44

Popravio sam mapu (izbacio Orašje, a ubacio Podgrmeč). Promijenio sam listu i grbove timova na prvoj strani.

slika

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 14 jun 2012, 00:58

Postavit ću još ovo i to je od mene sve za večeras :)

slika FK Sloboda Tuzla

slika FK Budućnost Banovići

slika NK Vitez

slika FK Rudar Kakanj

slika FK Krajina Cazin

slika NK Bratstvo Gračanica

slika NK Iskra Bugojno

slika HNK Čapljina

slika FK Goražde

slika HNK Branitelj Rodoč

slika NK Jedinstvo Bihać

slika NK Krajišnik Velika Kladuša

slika FK Radnički Lukavac

slika NK Bosna Visoko

slika NK Troglav Livno

slika NK Podgrmeč Sanski Most
Zadnja izmjena: SamoTZ, dana/u 14 jun 2012, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 14 jun 2012, 08:39

AboveTheLaw je napisao/la:Koji si ti bolid, šta ima imam 16 godina , govorim realno, onaj momak sto predstavlja nk vitez na forumu je pisao cini mi se da je Bratstvo imalo jedan šut na gol i iz tog šuta dali ga i dali, evo covjek govori da u Banovicima nisu ništa pokazali, šta su u Srebreniku pokazali, primili 4 gola ? sta su u Bugojnu pokazali , za par minuta dva gola primili i izgubili, utakmica protiv Čapljine izgubili u gostima itd itd..i mnogi ljudi na stadionu sami govore da je u gostima slaba igra, znaci nisam jedini..govoris za Bihac, na njihovom forumu sam aktivan član ako te baš zanima šta kako je Bratstvo igralo mogu ti kopirat , Jedini napad imali onu kontru i dali gol eto šta su uradili..budi realan brate mili ,ekipa jest dobra svaka čast,pojačanja su doveli extra i kod kuce igraju perfektno ali o igri u gostima se ne može puno pričat.
Ljudi pricaju i pricaju ali momcicu ti se vrati na proslu polusezonu i one poraze ali eto kako s razumijes,pa sine prosle polusezone nije bilo 60% igraca iz ove danasnje ekipe ne lupetaj bezveze,ali nije bitno sto kazes da je bratstvo imalo *jedan sut na gol* ne pika se to dijete,vec se pika kad pise npr jedinstvo-bratstvo 0 1 ili krajina-bratstvo 1 1 ili krajisnik-bratstvo 1 1 e ovo se gleda djecacicu moj,kad pogledas na tabelu bratstvo zabilo 60 komada primilo 30 i od ovih primljeni 2 sami sebi i 3 penala,to znaci iz igre primili samo 25 golova pa ti nadji ko je primio manje, ha ne izgleda lose ali za vas "maloumnike" lose je,lijepo znati voditi evidenciju pa vam ovako sve iznijet lagano pred oci ha ja,i ne zaboravite da je bila ova ekipa bratstva od pocetka ove sezone i da je nacelnik htio u premier ligu pobjegli bi gradini najmanje 10 bodova,od mene toliko odo na odmor i jedva cekam pocetak da opet dolazim gledat bratstvo koje volim srcem vise nek svoj lokalni klub odakle sam i steta je sto nema no ovom forumu ko iz gracanice koji bi realno prestavljao bratstvo,za razliku od vas.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 jun 2012, 09:26

SamoTZ je napisao/la:Postavit ću još ovo i to je od mene sve za večeras :)
slika NK Ecos Vitez
Pogrešan grb i ime kluba, ECOS Vitez je bio samo u sezoni 2009/10, sada su samo NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 14 jun 2012, 09:34

sony_91 je napisao/la:
slika NK Ecos Vitez
Pogrešan grb i ime kluba, ECOS Vitez je bio samo u sezoni 2009/10, sada su samo NK Vitez

De kralju ispravi to. :D

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 14 jun 2012, 12:42

nkvitez je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
slika NK Ecos Vitez

De kralju ispravi to. :D
Je l' sad kako treba? :mrgreen:
Ima li još grešaka?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 14 jun 2012, 15:25

Je l' sad kako treba? :mrgreen:
Ima li još grešaka?[/quote]

Nema,to je to. :D

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 jun 2012, 15:53

Nova sezona počinje u Prvoj ligi FBiH počinje 11/12. 08. 2012. godine.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jun 2012, 17:51

Gusar1995 je napisao/la:
hahahahahahhaha :D Šta ljubomora radi :D

Pa da zato smo 15 tekmi bili bez poraza ? :D

I ako ste vi toliko jači, i ne pišeš ovo bezveze nego smatraš da ste vi trebali ući..

ZBOG ČEGA NAS ONDA NISTE DOLE POBJEDILI ? AKO SMO MI PRESLABI ŠTA STE VI ONDA ? I KUĆI STE IGRALI?

Budi mi pozdravljen :*
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 14 jun 2012, 18:02

stas ti na ovoj temi :D nostalgija ha? Haj vraticete se brzo,samo molim vas da i goska povedete sa sobom nazad :lol:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 14 jun 2012, 18:47

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:
hahahahahahhaha :D Šta ljubomora radi :D

Pa da zato smo 15 tekmi bili bez poraza ? :D

I ako ste vi toliko jači, i ne pišeš ovo bezveze nego smatraš da ste vi trebali ući..

ZBOG ČEGA NAS ONDA NISTE DOLE POBJEDILI ? AKO SMO MI PRESLABI ŠTA STE VI ONDA ? I KUĆI STE IGRALI?

Budi mi pozdravljen :*
druze ,vec sam rekao i na vasoj temi tamo ... vi ste usli , ali u kaknju ste odigrali veoma veoma lose...sto se tice Rudara , mi smo prelosi, cirkus i nismo zasluzili da udjemo...vama sretno ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jun 2012, 20:16

unavita je napisao/la:stas ti na ovoj temi :D nostalgija ha? Haj vraticete se brzo,samo molim vas da i goska povedete sa sobom nazad :lol:
Pa ko je rekao da ja ovde neću prognozirati rezultate, na temi Prve lige?

Neka ćemo se vratiti brzo. Imamo mi svojih igrača koji igraju po PL, ne brini.

Premier liga, u inat takvima kao ti ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.