Zeljin.Papastathopoulos je napisao/la: ciji si ti tako pametan ?
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Celik!3,2,2.
Problem sa ZAhirovićem je u Sušiću prvo ga testira na zadnjem veznom kao zamjenu Rahimiću i onda vidi da nije taj kalibar,a onda ga prebacuje nekoliko puta na desnog beka što je potpuna ludost jer on to nije,ako smo morali eksperimentisati sa Portugalom ne vidim zasto to raditi i sada kada imamo Mujdžu uz to i Stevanović bi mogao pokrivati tu desnu stranu uz Pjanića,možda i Višću im priključit uskoro..
Uglavnom Stevanović je pokazao dosta,ima šlifa za igru i to se vidjelo,nije lahko istaći se u onakvom rasulu,a on je za 45min dosta pokazao..
Prošla mi je kroz glavu misao gledajući Stevanovića danas da sigurno ima još naših igrača iz nekog slabijeg prvenstva(Belgija,Norveška,Danska,Švedska,Austrija,Švicarska) koji bi mogli zamjeniti naprimjer Ibričića i Maletića..
Uglavnom Stevanović je pokazao dosta,ima šlifa za igru i to se vidjelo,nije lahko istaći se u onakvom rasulu,a on je za 45min dosta pokazao..
Prošla mi je kroz glavu misao gledajući Stevanovića danas da sigurno ima još naših igrača iz nekog slabijeg prvenstva(Belgija,Norveška,Danska,Švedska,Austrija,Švicarska) koji bi mogli zamjeniti naprimjer Ibričića i Maletića..
Halal ti vjera momcino !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
leti, on desno, Lulic lijevo, gdje cemo Salihovica ? 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
bordo_Sarajevo je napisao/la:leti, on desno, Lulic lijevo, gdje cemo Salihovica ?
Salihović je navikao od prošlih kvalifikacija da je na tribinama, ili kući da gleda reprezentaciju, što zbog kartona, što zbog ozlijeda, tako da smo navikli bez njega

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sredina, tamo gdje mu je i mjestobordo_Sarajevo je napisao/la:leti, on desno, Lulic lijevo, gdje cemo Salihovica ?

- frankqqqqq
- Kontakt:
U vezni red?bordo_Sarajevo je napisao/la:leti, on desno, Lulic lijevo, gdje cemo Salihovica ?

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
tako te volimfrankqqqqq je napisao/la:U vezni red?bordo_Sarajevo je napisao/la:leti, on desno, Lulic lijevo, gdje cemo Salihovica ?

A sada ozbiljno, po meni je u tekmi pored Begovića jučer u nas prvo ime bio Stevanović, momak je odigrao za 10, bez straha, rutinski, u njemu kao i mladom Višći vidim buduća krila " A " reprezentacije, ako se bude radilo kako treba
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
samo da ne postane "zvijezda" 

Prejaka ti je malo riječ ''prvo ime''. Za Begovića se slažem, ali mali nije toliko dobar bio. Ono što me raduje je, da je pokazao častan odnos prema dresu koji nosi, borio se, trčao..Dok su se ''zvijezde'' šetale. Ali ako ovako nastavi dobili smo odlično krilo narednih 10 i kusur godina. Sve je na njemu.zizu1991 je napisao/la:A sada ozbiljno, po meni je u tekmi pored Begovića jučer u nas prvo ime bio Stevanović, momak je odigrao za 10, bez straha, rutinski, u njemu kao i mladom Višći vidim buduća krila " A " reprezentacije, ako se bude radilo kako treba
Pa na to se i odnosio moj tekst, u odnosu na ostale je bio staložen, smiren, i prije svega borben, nije lako pokazati klasu u ekipi koja u određenom trenutku gubi konce na svakom djelu terena. Ako sam išta pozitivno vidio u drugom poluvremenu, vidio sam od njega, normalno, još je mlad, treba da uči, al je pokazao potencijal i volju više od svih prisutnihvoltron30 je napisao/la:
Prejaka ti je malo riječ ''prvo ime''. Za Begovića se slažem, ali mali nije toliko dobar bio. Ono što me raduje je, da je pokazao častan odnos prema dresu koji nosi, borio se, trčao..Dok su se ''zvijezde'' šetale. Ali ako ovako nastavi dobili smo odlično krilo narednih 10 i kusur godina. Sve je na njemu.
Stevanović je odigrao za 10tku.. treba krenuti utakmicu protiv Mexica, momak zeli i moze a i brz je. Ostavi Rahimica/Jahica/ na klupi.
G BUSSA BUSS
Sve čestitke za Stevanovića, momak leti 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hase10 je napisao/la:Stevanović je odigrao za 10tku.. treba krenuti utakmicu protiv Mexica, momak zeli i moze a i brz je. Ostavi Rahimica/Jahica/ na klupi.
Steva ne igra sada protiv Mexica, ide igrati za mladu, vraćaju se on i Zahirović u Sarajevo

- IlPrincipe
- Kontakt:
Momak je fkt brz i agilan, podsjeca me i igrom i fizickim izgledom na Jovetica

a liči i na Stefana Savica iz Manchester Citiya

Stevan Jovetic
Miroslav STEVANovic
Stefan Savic
sve nešto isto

a liči i na Stefana Savica iz Manchester Citiya

Stevan Jovetic
Miroslav STEVANovic
Stefan Savic
sve nešto isto

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
momak ok solidan ,brz ,treba još radit jedna tekma nije mjerilo , al svakao igra u mladoj repki ima mogučnosti velikih za napredak!
kako su ranije pisali mediji Parma i Napoli najzagrijaniji za dovođenje novog dijamanta
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: no rules, dana/u 28 maj 2012, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mene podsjeća na Suljića.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jeli ovo on ipak otis'o u Chicago?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.