Pa upravo to i govorim. Ovo je sistem za dosadne i starije igrace poput Samarasa, Salpingidisa, Karagounisa i njima slicne. A vidim sad imaju neke mladje igrace u napadu koji su tehnicari, mali i brzi.dr.van nostrand je napisao/la:Kako ce kad je premlad, neiskusan, pa i nejak, neupotrebljiv u defanziviCartman je napisao/la:Nikako ne mogu iskoristit jednog Ninisa na primjer., a vjerovatno jos nije sazrio mentalno u sistem koji se trazi od njihovih igraca
1/4 EP:Njemačka-Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: 1/4 EP:Njemačka-Grčka
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grci ce jos jednom da pokazu kakav su herojski narod i nacija, nije dzaba najveci junak u historiji svijeta Ahilej bio grk! Svi su ih otpisali ali su zahvaljujuci pobjednickom mentalitetu i atomskom fudbalu se plasirali u cetvrtfinale.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Grci čudo opasni!Svašat tu može bit ,ali za Švabe navijam definitivno su mi oni naj naj
!
Njemci bi to trebali rasturiti! goolijada

Njemci bi to trebali rasturiti! goolijada

Atomski fudbal kao tvoji miljenici "Oranje" ?BigBigBang je napisao/la:Grci ce jos jednom da pokazu kakav su herojski narod i nacija, nije dzaba najveci junak u historiji svijeta Ahilej bio grk! Svi su ih otpisali ali su zahvaljujuci pobjednickom mentalitetu i atomskom fudbalu se plasirali u cetvrtfinale.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Znači NJemačka sigurno prolazi u polufinale...
Danas ništa nije sigurno pa tako i da Oranje sa svojim atomskim fudbalom ispadnu u grupi, mada je Njemačka apsulutni favorit protiv Grčke vjerujem da će to biti veoma teška utakmica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Grcka igra sjajan nogomet, to sto neki misle da je pravi nogomet onaj gdje jedna ekipa napravi 80% posjeda i 2564364363 pasova to je drugo. Ja nemam nista protiv defanzivnog nogometa, zapravo volim gledati ekipe koje se znaju organizovano braniti, oklijevati napadima protivnika i onda im mucki udariti kontru, pa opet na staro. Oni igraju nogomet, bas kao i Spanija. Rezultat je tu, a da li ce netko zaspati uz njih ili nece je najmanje bitno.
I ovaj njihov trener je izvukao maksimum iz ove reprezentacije. Igraju najbolje sto mogu, imaju ogromnih problema sa povredama, bez veze im iskljuce Papastatopulosa, ozljedi im se Papadopulos, pa u pola utakmice i golman. Poljsku su stisnuli s igracem manje, Cesku jos jace nakon sto su gubili 2-0, Rusiju dobili, prvog favorita grupe i po meni su zasluzeno u cetvrtfinalu. Protiv Svaba ce biti tesko, ali necu reci nemoguce.
I ovaj njihov trener je izvukao maksimum iz ove reprezentacije. Igraju najbolje sto mogu, imaju ogromnih problema sa povredama, bez veze im iskljuce Papastatopulosa, ozljedi im se Papadopulos, pa u pola utakmice i golman. Poljsku su stisnuli s igracem manje, Cesku jos jace nakon sto su gubili 2-0, Rusiju dobili, prvog favorita grupe i po meni su zasluzeno u cetvrtfinalu. Protiv Svaba ce biti tesko, ali necu reci nemoguce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Svabe samo molite Boga da Italija ne prodje Englesku, inace...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Za Njemačku je potpuno nebitno s kim će igrati, ono što je mnogo važnije je da sa Španijom igraju finale.Harrison je napisao/la:Svabe samo molite Boga da Italija ne prodje Englesku, inace...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Namjestice Merkelova makar penale, bez obzira koliko bili prijateljski ili neprijateljski nastrojeni.
Grci sa svojom odbrambenom taktikom lagano prelaze prepreke, ali su u mnogo slucajeva pokazali slabosti, jos kad se doda njihov hendikep koji ce nastati neigranjem kapitena i jos nekoliko povrijedjenih igraca, dolazimo do zakljucka da su Nijemci apsolutni favoriti i da bi sve osim njihovog trijumfa bila senzacija.
Ipak, ostavimo ovo sve za nedjelju i uzivajmo u predstavi.

Grci sa svojom odbrambenom taktikom lagano prelaze prepreke, ali su u mnogo slucajeva pokazali slabosti, jos kad se doda njihov hendikep koji ce nastati neigranjem kapitena i jos nekoliko povrijedjenih igraca, dolazimo do zakljucka da su Nijemci apsolutni favoriti i da bi sve osim njihovog trijumfa bila senzacija.
Ipak, ostavimo ovo sve za nedjelju i uzivajmo u predstavi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Utakmica se igra u petak.Omerbavarac je napisao/la:Ipak, ostavimo ovo sve za nedjelju i uzivajmo u predstavi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ova Grčka igra toplo-hladno, tako da, ne bih se usudio reći da će ispasti 100 %, a inače ne volim Njemačku, pogotovo zbog onog duela sa Englezima kad je ovim poništen čist pogodak. Kao i zbog toga što nemaju 50 % pravih Nijemaca u svojoj selekciji, niti volim tu njihovu euforiju i bahatost. Može Grčka ovdje iznenaditi, ionako nemaju šta izgubiti, ovo je za njih ispalo i više nego odlično, jer su bukvalno bili otpisani u prvom kolu grupne faze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
1) ne voli ti njemacku, tvoj izborHigh je napisao/la:Ova Grčka igra toplo-hladno, tako da, ne bih se usudio reći da će ispasti 100 %, a inače ne volim Njemačku, pogotovo zbog onog duela sa Englezima kad je ovim poništen čist pogodak. Kao i zbog toga što nemaju 50 % pravih Nijemaca u svojoj selekciji, niti volim tu njihovu euforiju i bahatost. Može Grčka ovdje iznenaditi, ionako nemaju šta izgubiti, ovo je za njih ispalo i više nego odlično, jer su bukvalno bili otpisani u prvom kolu grupne faze.
2) gol iz 2010. je samo osveta za 1966.
3) koja selekcija (francuska, engleska ...) ima "svoje" igrace u reprezentaciji? ovima su pola crnci osim golmana...

4) to se ni meni svidja, ali volio ili ne, nijemci su favoriti broj 1 na trofej...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa i oni crnci u Engleskoj su svi rođeni tamo, toliko o tvom znanju. Šuti bolje ti je..tm84 je napisao/la:1) ne voli ti njemacku, tvoj izborHigh je napisao/la:Ova Grčka igra toplo-hladno, tako da, ne bih se usudio reći da će ispasti 100 %, a inače ne volim Njemačku, pogotovo zbog onog duela sa Englezima kad je ovim poništen čist pogodak. Kao i zbog toga što nemaju 50 % pravih Nijemaca u svojoj selekciji, niti volim tu njihovu euforiju i bahatost. Može Grčka ovdje iznenaditi, ionako nemaju šta izgubiti, ovo je za njih ispalo i više nego odlično, jer su bukvalno bili otpisani u prvom kolu grupne faze.
2) gol iz 2010. je samo osveta za 1966.
3) koja selekcija (francuska, engleska ...) ima "svoje" igrace u reprezentaciji? ovima su pola crnci osim golmana...a kod njemaca osim 2-3 svi rodjeni u njemackoj... toliko o tvom znanju...
![]()
4) to se ni meni svidja, ali volio ili ne, nijemci su favoriti broj 1 na trofej...
Cek, simpatizer Engleske (ako sam dobro upratio) ne mirise Nijemce zbog sumnjivih golova, euforije, bahatosti i manjka "pravih" Nijemaca u repci? Hmm, zanimljivo.High je napisao/la:Ova Grčka igra toplo-hladno, tako da, ne bih se usudio reći da će ispasti 100 %, a inače ne volim Njemačku, pogotovo zbog onog duela sa Englezima kad je ovim poništen čist pogodak. Kao i zbog toga što nemaju 50 % pravih Nijemaca u svojoj selekciji, niti volim tu njihovu euforiju i bahatost. Može Grčka ovdje iznenaditi, ionako nemaju šta izgubiti, ovo je za njih ispalo i više nego odlično, jer su bukvalno bili otpisani u prvom kolu grupne faze.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Odmah crnce spominjete, nisam aludirao na to, a i bezveze ćete ''odvući'' temu u drugu krajnost. Ciljao sam na to da da ili nisu rođeni u Njemačkoj, ili njihovi nisu iz Njemačke. Onaj jedan iz Poljske, drugi iz Turske, treći Marin iz BiH, Cacau iz Brazila, i tako dalje. Švabe kao Švabe, tako su i naše Bosance koji su tamo otišli prisvojili svojima, dali im kuće, poslove, a sve će to za koju godinu nositi njemačka imena, prezimena, tako i povećavaju broj svoje populacije. Odmah o crncima, ne vjerujem. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.