Nažalost, treba još čekat nekih mjesec dana...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Svaka ti čast druženeo je napisao/la:FM 2013 narucen upravoKod dobiven i sada cekam 2nd October
30$ placeno, ja zadovoljan!
Ustedio na mjesec kafa i 2 izlaska
a vidis taj detalj nikad nisam upazioxinxee je napisao/la:Saznao sam da opet nisu uveli vise lopti,znate vec ono gledas tamo na onome 3D Match...dodje za tebe korner,igrac krene ka korneru zaboravi loptu,pa se mora vracati po nju,pa opet do korner zastavicešto nervira kad gubiš vrijeme bezveze...
A gdje se to u 21 vijeku igra sa jednom loptom?
Malo bolje u odnosu na FM 2012,ali nista strasno...uglavnom ako ti je mogao FM 2012,moce nekako i 13-ka...NK/RK Krivaja je napisao/la:Zna l' neko kakvu će konfiguraciju zahtjevati 13-ka?
pa normalno,neda se meni dugo trositi vrijeme na gledanje utakmice..soxx je napisao/la:Jel i vi odvrnete game speed do kraja?
Ma nisu FM-ovi nikad previše zahtjevali, ne bi ni ovaj treb'o nešto posebno.NK/RK Krivaja je napisao/la:Zna l' neko kakvu će konfiguraciju zahtjevati 13-ka?
kako?ahmad_tz je napisao/la:Evo izaso je demo. Morate imat Steam da bi skinuli. Prodo sam Robinha u Arsenal za 15 a doveo Dzagoeva i Andersona za 8 miliona u 5 minuta![]()
![]()
Najvise me raduje sto je ubacen Christian Maldini u Milanov U20 tim
Valjda Bajram i toIlPrincipe je napisao/la:kako?ahmad_tz je napisao/la:Evo izaso je demo. Morate imat Steam da bi skinuli. Prodo sam Robinha u Arsenal za 15 a doveo Dzagoeva i Andersona za 8 miliona u 5 minuta![]()
![]()
Najvise me raduje sto je ubacen Christian Maldini u Milanov U20 tim
PCNK/RK Krivaja je napisao/la:Zna l' neko kakvu će konfiguraciju zahtjevati 13-ka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.