Igrači koji bi trebali igrati za "veće" klubove
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Igrači koji bi trebali igrati za "veće" klubove
Boca je najveći klub nema većeg.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
... samo što čovjek ne igra u boci.
Eh to nisam znao gdje je sad je li još argentini?
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
trenutno je slobodan igrač, odnosno uzeo je odmor. znam da prije par mjeseci nije htio produžit ugovor, kazavši da se osjeća prazno, treba napunit baterije. sad uživa sa porodicom i to. genijalan igrač po meni.
Ne znam koliko ova tema ima smisla,jer znamo da danas mnogo malih klubova ima veliku financijsku moc ,tako da su u mogucnosti da pruze neke bolesne place velikim igracima . Stoga je danas normalno da Eto'o napusti velikana Intera radi nekakvog Anzia . Pa ,jel Eto'o treba da igra u vecem klubu? Tu se gubi smisao ove teme .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Atletico je mnogo veci klub od tvog Citya. Sta ti mislis pod ovim ''vece klubove'' ? Ako mislis da Falcao treba u City da bi igrao za'' veci'' klubCautinho je napisao/la:Falcao? On definitivno.Ili moj City,Real,Chelsea ili Barca...
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 okt 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Cautinho
- Kontakt:
Tema je prvenstveno za igrace koji odudaraju kvalitetom od ostatka tima i zasluzuju igrati za kvalitetnije timove.To sto si ti naveo nema veze.
Keep walking.
Riquelme je jedan od najgotivnijih igraca svih vremena.
Sa kakvom lakocom je on igrao ..
Sa kakvom lakocom je on igrao ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
U vecini timova postoji igrac koji odudara od ostalih sto se tice kvalitete.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Adler, Ochoa, L. E. Michel - su, po mom misljenju, golmani koji su zasluzili da igraju za vece klubove od onih u kojima su sada, a sto se igraca tice, mislim da bi ova tri veterana trebala igrati za vece klubove: Raul, Trezeguet, Del Piero; a sto se mladjih tice: Ganso, Taiwo, Torje, Jovetic, Falcao (Atletico jest velik klub ali mislim da Falcao zasluzuje jos veci klub!), Hulk, Soldado, G. Rossi...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ne znam u koji klub da ode igrac ,a da je veci od treceg najveceg spanskog . Malo je tu klubova . Pogotovo u ovome trenutku . Sve bi to bilo s konja na magarca .
Mnogi iz francuske lige
:
Belhanda
Yanga - Mbiwa
Moussa Sissoko
Capoue
Boudebouz
Ait Fana
M'Vila
Aubameyang
Ruffier

Belhanda je ostao u Montpellieru svojom voljom , htio je s njima da igra LS , na ljeto ce vjerovatno svi ovi da predju u jace klubove
i moram navesti jos neke iz Brazila :
Dede
Damiao
Paulinho
Romarinho
Belhanda
Yanga - Mbiwa
Moussa Sissoko
Capoue
Boudebouz
Ait Fana
M'Vila
Aubameyang
Ruffier
Belhanda je ostao u Montpellieru svojom voljom , htio je s njima da igra LS , na ljeto ce vjerovatno svi ovi da predju u jace klubove
Dede
Damiao
Paulinho
Romarinho
Paulinho će kako stvari stoje u Inter na zimu.Matador je napisao/la:i moram navesti jos neke iz Brazila :
Dede
Damiao
Paulinho
Romarinho
+ ronaldinhoMatador je napisao/la:Mnogi iz francuske lige:
Dede
Damiao
Paulinho
Romarinho
Senijad Ibričić 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Siphiwe Tshabalala i Katlego Mphela
Falcao igra u jednom gigantu.Sto bi presao u plasticne klubove kada igra za velili Patetico.
Arda - Copy/Paste
Radovan je jedno 100 puta rekao da ne ide nigdje , da voli klub i da su navijaci ono sto ga drzi.Nema golemu platu u Pateticu ali igra srcem sto se vidi svaku utakmicu.Cholo ce naravno iskusno ga zadrzati jos jedno 2 sezone i onda ga onim Engleskim bindama uvaliti za 60/70 milki i kupiti ponovno najboljeg napadaca na Svijetu + jos jednog WC igraca i tako praviti jos jaci Patetico.I tako u nedogled.Znamo svi kakve Patetico pravi/kupuje napadace.
Torres,Forlan,Kun,Radovan...
Arda - Copy/Paste
Radovan je jedno 100 puta rekao da ne ide nigdje , da voli klub i da su navijaci ono sto ga drzi.Nema golemu platu u Pateticu ali igra srcem sto se vidi svaku utakmicu.Cholo ce naravno iskusno ga zadrzati jos jedno 2 sezone i onda ga onim Engleskim bindama uvaliti za 60/70 milki i kupiti ponovno najboljeg napadaca na Svijetu + jos jednog WC igraca i tako praviti jos jaci Patetico.I tako u nedogled.Znamo svi kakve Patetico pravi/kupuje napadace.
Torres,Forlan,Kun,Radovan...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Omar Abdulrahman
Momak koji je rasturio u Londonu
Nadam se da ga je neko pratio i da zna o kakvom se igracu radi.
Momak koji je rasturio u Londonu
Nadam se da ga je neko pratio i da zna o kakvom se igracu radi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.