[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
weeeee vise nismo na prvoj straniDylan Dog je napisao/la:Meni najdraži igrač iz Ukrajinske lige![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Danas Odessa kuci uzela Kryvbas 2:0SiamoNoi je napisao/la:Dok Ukrajinska liga ovako napreduje više im i nije "pod mus" što raniji odlazak u jače lige.
Volyn ipak uzeo 3 boda :O minimalnim rezultatom al ipak 3 boda su tuMaestro^^ je napisao/la:Slozio bih se s tobom u te 3 prognoze.
Jesi to igrao 5+ ?Maestro^^ je napisao/la:Volyn bgm uze 3 boda , Shaktar za sada ,ocekivano "ubija" Hoverlu i nadati se za jos golova u mrezi Hoverle.
Pogodili smo i za MetalurhMaestro^^ je napisao/la:Ma nisam , ali igrao bih da sam se sjetio.
Ma nemoj mi Karpata dirat'Maestro^^ je napisao/la:Ja sutra ocekujem pobjedu Illichivetsa i naravno ,Dynama Kieva.
Mislim da je vrijeme vise i da Illichivets pobjedi .
A realno gledajuci, to i jesu ekipe koje su daleko jace od svih ostalih u ligiSiamoNoi je napisao/la:Vodeća četvorka slavila 5-1,3-0,4-0,5-0.Nitko sa manje od 3 razlike.Ukupna gol razlika:17-1.Nije loše
hehe ima lavovi da iznenade ovaj putMaestro^^ je napisao/la:Bas se pitam ko li je glasao za Karpate na anketi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.