nebi ni jedan napadac izaso ziv

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Igrao je na lijevo protiv Montpelliera, inace lijevi bek, i jest lijevak.Goalgetter je napisao/la:Koju je poziciju Kolasinac igrao u LP, desnog ili lijevog beka ? Na transfermartku stoji da je ljevak i da moze igrati lijevog beka, a sve mi se cini da je igrao desno protiv Monpeljea (ispravite me ako je pogresno).
Aha, ok, hvalaredarmy0 je napisao/la:Igrao je na lijevo protiv Montpelliera, inace lijevi bek, i jest lijevak.Goalgetter je napisao/la:Koju je poziciju Kolasinac igrao u LP, desnog ili lijevog beka ? Na transfermartku stoji da je ljevak i da moze igrati lijevog beka, a sve mi se cini da je igrao desno protiv Monpeljea (ispravite me ako je pogresno).
Bogami Salihovic tu poziciju odigra kao da tu igra citav zivot. Mozda mu je to cak bolja pozicija od one sto igra u klubu.Goalgetter je napisao/la:Aha, ok, hvalaredarmy0 je napisao/la:Igrao je na lijevo protiv Montpelliera, inace lijevi bek, i jest lijevak.Goalgetter je napisao/la:Koju je poziciju Kolasinac igrao u LP, desnog ili lijevog beka ? Na transfermartku stoji da je ljevak i da moze igrati lijevog beka, a sve mi se cini da je igrao desno protiv Monpeljea (ispravite me ako je pogresno)..
Onda bi nam itekako dobro dosao u reprezentaciji, ne bi Lulic/Salihovic, morali krpiti tu poziciju.
To definitivno,jeli bi ih ziveredarmy0 je napisao/la:Kako bi ovo bio stoperski par ljudi moji: Spahic - Kolasinac
nebi ni jedan napadac izaso ziv![]()
3 puta sam ga gledao.Batko je napisao/la:Emire, izvini, koliko si gledao Kolašinca?
Reći da nema brzinu, hm, pa to mu je najjača vrlina, dečko ima izuzetnu brzinu i najbolji je na lijevom beku sto se tiče seniorskog nogometa, u juniorima je dosta dobro igrao na poziciji def veznog! Sto se tiče stopera, za tu poziciju je prenizak!
Spahic 183 ,a sto se tice skoka,niko mu ravan nije,sasvim dovoljna visina.Batko je napisao/la:Čini mi se dosta nizak na terenu!
Inače stoperi su uglavnom 185+
Zar je vec odlucio da ce igrati za nasu repku? NIgdje nisam mogao procitati :/bosnas_ je napisao/la:Kolasinac je buducnost bh reprezentacije,jako je vazno sto je odlucio igrati za nas,jer nam itekako fale kvalitetni igraci u zadnjoj liniji! Sead ce vec sljedece sezone ako ovako nastavi postati mozda i standardan prvotimac Salkea.. Kolasinac i Bicakcic ce biti velika dobit za nasu reprezentaciju!
neko je vec postavio intervju sa jagodom u kojem je jagoda rekao da se javio 7 dana nakon poziva i da je rekao da definitivno zeli nastupati za bih i ocekuje ga u februaru da zaigra.AlenHalilovic je napisao/la:Niko ne odgovori na pitanje jeli spreha bosanski?
Zar je vec odlucio da ce igrati za nasu repku? NIgdje nisam mogao procitati :/bosnas_ je napisao/la:Kolasinac je buducnost bh reprezentacije,jako je vazno sto je odlucio igrati za nas,jer nam itekako fale kvalitetni igraci u zadnjoj liniji! Sead ce vec sljedece sezone ako ovako nastavi postati mozda i standardan prvotimac Salkea.. Kolasinac i Bicakcic ce biti velika dobit za nasu reprezentaciju!
vidio danas kako bosanac kara svabeIbizevic je napisao/la:Seade upravo ti je neko objasnio zašto moraš igrati za nas
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, jasmin10 i 8 gostiju.