haj mozda sad i pretplatu platekanarinac je napisao/la:niko da pohvali bht zbog prenosa Zrinjski - Siroki....nadam se da ce nastaviti sa ovom praksom da ce ukljuciti i rukomet..

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
haj mozda sad i pretplatu platekanarinac je napisao/la:niko da pohvali bht zbog prenosa Zrinjski - Siroki....nadam se da ce nastaviti sa ovom praksom da ce ukljuciti i rukomet..
Kod nas ovdje se uredno plaća pretplata, a rijetko ko da gleda Pe Te Pe Cebistrikboy je napisao/la:haj mozda sad i pretplatu platekanarinac je napisao/la:niko da pohvali bht zbog prenosa Zrinjski - Siroki....nadam se da ce nastaviti sa ovom praksom da ce ukljuciti i rukomet..
Kad ste budale,ovi u Hercegovini ne placaju,ali ipak gledaju i zale se na sadrzaj...BelminM23 je napisao/la:Kod nas ovdje se uredno plaća pretplata, a rijetko ko da gleda Pe Te Pe Cebistrikboy je napisao/la:haj mozda sad i pretplatu platekanarinac je napisao/la:niko da pohvali bht zbog prenosa Zrinjski - Siroki....nadam se da ce nastaviti sa ovom praksom da ce ukljuciti i rukomet..
neka je njima na sramota koji ne placaju a bune se a samo molim boga da nastave sa ovom praksom prenosa i da pocnu i rukomet mogli su veceras iz zivinica prenosit konjuh celik sjajna utakmica uz sjajnu atmosferu sa tribinabistrikboy je napisao/la:haj mozda sad i pretplatu platekanarinac je napisao/la:niko da pohvali bht zbog prenosa Zrinjski - Siroki....nadam se da ce nastaviti sa ovom praksom da ce ukljuciti i rukomet..
Ja sam se sokirao kada sam vidio da ima nasa kosarkaska liga na TV-u.kanarinac je napisao/la:niko da pohvali bht zbog prenosa Zrinjski - Siroki....nadam se da ce nastaviti sa ovom praksom da ce ukljuciti i rukomet..
Plan je i vise nego izvodljiv sa nacionalnom koncesijom. U Hrvatskoj ima SPTV i ne funkcionira jer ga samo HOO spozorira (mada taj program je i napravljen da se opere novac)Heller je napisao/la:Joj Otelo ja se ismija tvom planu a onda sam zamalo počeo plakat kad sam skonto đe smo
Značajniji faktor što se tiče TV je Medina Šehić. Ljubović je glavni za sportsku redakciju BH Radija.Heller je napisao/la:[email protected] mail urednika sportske redakcije, pišite mu mailove, ja sam poslo sa upitom za Rukomet i košarku.
Ma BHT i FTV su televizije kojima je malo Božije kiše što bi se reklo i onda, grohnu, jer je lakše puštati svaki dan LZN, NMK i tako te gluposti.no rules je napisao/la:Razumijem eto BHT je grohnuo , raspad sistema , kukaju na sve strane pa nisu obezbijedili prenos Rukometnog Evropskog prvenstva , mada i oni mute imaju pare za Evroviziju , a nemaju za Evropsko prvenstvo...
- Nisu mi jasne ni nase privatne televizije da nisu mogle otkupiti prava za EP ; FACE , TV1 , Hayat , OBN ... svi su zakazali i truju narod sapunicama , a mogli su uz malo truda i volje povecati gledanost uz naravno kvalitetnog sponzora i od marketinga...
- za kraj i ovu "moju Tv" nabijem na **** ... od 200 kanala 6 se moze gledati , ostalo smece ili zakljucaju ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.