Najgluplje (najdebilnije) narodne pjesme

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

azTer
Kontakt:

Re: Najgluplje (najdebilnije) narodne pjesme

Post Postao/la azTer » 03 jan 2013, 18:20

98% kebinih pjesama.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 jan 2013, 18:21

azTer je napisao/la:98% kebinih pjesama.
e ti ne znas onda sta je muzika...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 jan 2013, 18:29

Što se tiče tog Kebe ni meni ne leži pa necu da komentarišem njegove kvalitete. Pa pogledajte samo šta je Mile Kitić uradio od sebe, neke tetovke neki fansi stil, do pred rat je i nekako bio normalan al' sad čojk je nesreća na dvije noge. Takvu vrstu muzike slušam samo kad moram al' šta rade neki narodnjaci od sebe to je dno dna. I što se tiče ove Maye i ovog sr.anja djevojačkog prezimena, jedne prilike u okolini Tuzle nanese me put u jednu diskoteku i pjeva baš ta pjesma, gledam ja one cure se uživile, plaču piju i razbijaju, vrište ma loodilo brate.Pjesma ih nekako moralno uzdiže i svaka sebe zamišlja k'o da je Hillary Duff, kontam dabogda se vi nikad ne udale i napustim objekat. 8-) Poenta je u tome što je naš narod takav što nama svako moRe svašta prodat. Pa kontam jbt da nije ovih ugostiteljskih objekata na TK likovi tipa Šako, Dado i ostale Polumente pa ni za hljeba ne bi imali. :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 03 jan 2013, 18:31

arelinho je napisao/la:
azTer je napisao/la:98% kebinih pjesama.
e ti ne znas onda sta je muzika...
ako je to muzika, onda hvala Bogu što je ne znam

kosa
ko te ima, taj te nema (!?)
ložač ugljena
bensedini
bre gidi džanum
oj, livado

i tako dalje i tako dalje :cry:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 jan 2013, 18:33

Pa ima ona od njega: "Nemam brašna nemam ulja život mi je od pasulja. Na mom stolu nema mesa od riže mi se zanebesa." :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 jan 2013, 19:51

[youtube][/youtube]

Sto se mene tice ovo je ubjedljivo najvece sranj3 ikad napisano i snimljeno.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 03 jan 2013, 20:00

Centre forward je napisao/la:Pa ima ona od njega: "Nemam brašna nemam ulja život mi je od pasulja. Na mom stolu nema mesa od riže mi se zanebesa." :mrgreen:
Druže znaš li ti naslov te pjesme ili još bolje ima li kakav link ??? Nekih 30-ak tekstova sam pročitao Kebinih pjesama i nisam na nju naišao?! Jel to stvarno pjeva on ili neko možda drugi,a on samo izvodi?

Evo još jedna tolika glupost neka Branka Sovrlić
obratite pažnju na refren:

Pucala bih ja u tebe
u srce te gadjala
rjesila bih to za minut
ne bih se ja svadjala

Pazi, pazi glavo luda
zaljubljena ja sam
ljubomora moze svasta
nikad ne prastam

Za stolom u uglu s njom si sjedio
do groba si mene ti uvrijedio
nisi imao petlju da nas upoznas
kakav kraj bi bio to ti dobro znas

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 03 jan 2013, 20:10

[youtube][/youtube]

baja ima bas glupi pjesama, ali ova je masila sve :lol: :lol: :lol:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jan 2013, 20:12

Za ove je uspjeh ako pogode rimu u pjesmu a kamoli neki dobar stih a i evo dokazuje se i ona "Nece ni Bog budala" jer da hoce uzeo bi njih a ostavio Milana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jan 2013, 20:17

Kebine pjesme do 1998 su umjetnost ,ko kaze drugacije jednostano se ne razumije u muziku . Inace,tema nosi bezvezan naziv. Imas masu idiotskih pjesama odnosno tekstova u svakom zanru . Nije to samo u Narodnoj muzici .
Ja slusam sve osim ovih novih'' Folkera'' sto ne vuku ni na Folk ni na Pop muziku tipa Dado Polumente,Davor Badrov i slicni pacovi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 03 jan 2013, 20:20

evo još jedna ljudi,znači ja nevjerujem kakvih sranja ima,hvala Bogu slabo inače slušam muziku,narodnu nikako,sem Halida B i Šabana Š,te Miroslava I.

Ljubo Kešelj

Imam druga, lepsi je od mene
njega vole devojke i zene
svaka cezne, svaka za njim zudi
svakoj uzdah izmami iz grudi

Grli, ljubi, druze moj
devojke i zene
al' ostavi bar jednu
nek' se nadje za mene

Sve mu redom u zagrljaj lete
pa i one sto su zauzete
svaka bi mu svoju ruku dala
svaka bi se za njega udala

Grli, ljubi, druze moj
devojke i zene
al' ostavi bar jednu
nek' se nadje za mene

p.s. juznjak smatram da je naslov sasvim ok,dakle ne trebamo vrijeđat nijednog pjevača,vrijeđamo djelo i to mislim sasvim opravdano.... vjerujem i da u drugim žanrovima ima budalaštine ;)

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 03 jan 2013, 20:31

Ako hoćeš da nekog smakneš, a ne želiš prljati ruke, pusti toj osobi u kući ovu pjesmu i daj meni pištolj. Doduše ovi su za malja, kakav pištolj.
[youtube][/youtube]

Sve i jedna pjesma Ace Lukasa, nema gore pojave na našoj sceni od tog čovjeka.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 03 jan 2013, 20:38

zna li neko koja pjevacica pjeva ide pjesma ovako pjeva nesto:"igraju kao Real i Barcelona" :lol: :oops: pa mislim stvarno nigdje veze,ne samo ova i još je mali milion od ovih pjevaca sto su postali preko noci pjevaci i pjesme su im da bog sacuva.Zivili Saban,Sinan,Toma,Miroslav Ilic,Halid Beslic,Dragana Mirkovic(iako su i njoj pjesme loše u par zadnjih godina),Đorđe Balasevic-Umjetniik covjek,Parni Valjak,Prljavo kazaliste,Zabranjeno pušenje, itd.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 03 jan 2013, 20:41

e jbg sad Balaševića umjetnikom zoveš... :)
Da si rekao Haris Džinović ili Tozovac pa ajde,ili od te branše Čolić,Dragojević,pa i nekako...

Moja slatka curica kaze da je devica
samo izbegava kraj mene da spava

Devo, devo, device
prelepa devojcice
nemoj sa mnom da se svadjas
bolje decu da mi radjas

Moja slatka curica tvrdi da je devica
kaze pre vencanja nema milovanja

zemljo otvori se :(

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 03 jan 2013, 20:43

Veliki i Pravi nasljednik rahmetli legende sevdaha Safeta Isovica.Svaka cast mali.[youtube][/youtube]
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jan 2013, 21:02

BluesForever je napisao/la:zna li neko koja pjevacica pjeva ide pjesma ovako pjeva nesto:"igraju kao Real i Barcelona" :lol: :oops: pa mislim stvarno nigdje veze,ne samo ova i još je mali milion od ovih pjevaca sto su postali preko noci pjevaci i pjesme su im da bog sacuva.Zivili Saban,Sinan,Toma,Miroslav Ilic,Halid Beslic,Dragana Mirkovic(iako su i njoj pjesme loše u par zadnjih godina),Đorđe Balasevic-Umjetniik covjek,Parni Valjak,Prljavo kazaliste,Zabranjeno pušenje, itd.
Nivec Celzijus mozda :D . To su pjevaci sto si nabrojao . Mile Kitic je takodje imao strsne pjesme ,ali sve je upropastio sa ovim albumima u posljednjoj deceniji :cry: . Neko spomenu gore Ljubu Keselja . To u danasnje vrijeme mozda jeste smjesno ,no u to vrijeme kada je snimana,uglavnom je snimana za odredjene ljude da ne kazem seljake (u pozitivnom smislu) ,ali ta je muzika imala dusu i znacaj i imala je svoju publiku ,dok danas imas mega seljacina koji snimaju papansku muziku i glume ****'ce ,snimaju spotove a u mecki s 4-5 djevojaka, i slicno . Hoce da budu face ,a ustvari ispadaju papci . Ne moze Seka Aleksic glumiti Madonu,ne moze Mile kitic glumiti Micka Jaggera. Jednostavno previse su Folkeri zalutali u pop muziku ,sve je nekako izmjesano i vise se ne zna ko sta pjeva . A ne mozes soliti kafu ne ide to . Zato danas i nema pravih pjesama . Licno niti pratim desavanja na estradi ,slusam uglavnom stariju muzku , od Rocka, pa do i Sinana,Sabana, DJ Boba ,Celiin Dion itd. :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jan 2013, 21:04

juznjak> je napisao/la:Mile Kitic je takodje imao strsne pjesme ,ali sve je upropastio sa ovim albumima u posljednjoj deceniji :cry:
Ja sma ipak mišljenja da je Mitar Mirić u zadnjih nekoliko godina najviše sebe unazadio, na kakav nivo se taj čovjek spusto :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jan 2013, 21:05

[youtube][/youtube]
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jan 2013, 21:07

Najjaca je ona,svako jutro u busu svira "Znas me,znam te,zajedno nas pamte.Dal se ovo ljubav zove?" :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jan 2013, 21:08

legenda reala je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Mile Kitic je takodje imao strsne pjesme ,ali sve je upropastio sa ovim albumima u posljednjoj deceniji :cry:
Ja sma ipak mišljenja da je Mitar Mirić u zadnjih nekoliko godina najviše sebe unazadio, na kakav nivo se taj čovjek spusto :roll:
Eh da, slicna je prica i s njim . Doduse,on je mila majka za repera Kitica :roll:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 5 gostiju.