Najgluplje (najdebilnije) narodne pjesme
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najgluplje (najdebilnije) narodne pjesme
98% kebinih pjesama.
e ti ne znas onda sta je muzika...azTer je napisao/la:98% kebinih pjesama.
- Centre forward
- Kontakt:
Što se tiče tog Kebe ni meni ne leži pa necu da komentarišem njegove kvalitete. Pa pogledajte samo šta je Mile Kitić uradio od sebe, neke tetovke neki fansi stil, do pred rat je i nekako bio normalan al' sad čojk je nesreća na dvije noge. Takvu vrstu muzike slušam samo kad moram al' šta rade neki narodnjaci od sebe to je dno dna. I što se tiče ove Maye i ovog sr.anja djevojačkog prezimena, jedne prilike u okolini Tuzle nanese me put u jednu diskoteku i pjeva baš ta pjesma, gledam ja one cure se uživile, plaču piju i razbijaju, vrište ma loodilo brate.Pjesma ih nekako moralno uzdiže i svaka sebe zamišlja k'o da je Hillary Duff, kontam dabogda se vi nikad ne udale i napustim objekat.
Poenta je u tome što je naš narod takav što nama svako moRe svašta prodat. Pa kontam jbt da nije ovih ugostiteljskih objekata na TK likovi tipa Šako, Dado i ostale Polumente pa ni za hljeba ne bi imali. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
ako je to muzika, onda hvala Bogu što je ne znamarelinho je napisao/la:e ti ne znas onda sta je muzika...azTer je napisao/la:98% kebinih pjesama.
kosa
ko te ima, taj te nema (!?)
ložač ugljena
bensedini
bre gidi džanum
oj, livado
i tako dalje i tako dalje

- Centre forward
- Kontakt:
Pa ima ona od njega: "Nemam brašna nemam ulja život mi je od pasulja. Na mom stolu nema mesa od riže mi se zanebesa." 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
[youtube][/youtube]
Sto se mene tice ovo je ubjedljivo najvece sranj3 ikad napisano i snimljeno.
Sto se mene tice ovo je ubjedljivo najvece sranj3 ikad napisano i snimljeno.
-
- Kontakt:
Druže znaš li ti naslov te pjesme ili još bolje ima li kakav link ??? Nekih 30-ak tekstova sam pročitao Kebinih pjesama i nisam na nju naišao?! Jel to stvarno pjeva on ili neko možda drugi,a on samo izvodi?Centre forward je napisao/la:Pa ima ona od njega: "Nemam brašna nemam ulja život mi je od pasulja. Na mom stolu nema mesa od riže mi se zanebesa."
Evo još jedna tolika glupost neka Branka Sovrlić
obratite pažnju na refren:
Pucala bih ja u tebe
u srce te gadjala
rjesila bih to za minut
ne bih se ja svadjala
Pazi, pazi glavo luda
zaljubljena ja sam
ljubomora moze svasta
nikad ne prastam
Za stolom u uglu s njom si sjedio
do groba si mene ti uvrijedio
nisi imao petlju da nas upoznas
kakav kraj bi bio to ti dobro znas
[youtube][/youtube]
baja ima bas glupi pjesama, ali ova je masila sve

baja ima bas glupi pjesama, ali ova je masila sve

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Za ove je uspjeh ako pogode rimu u pjesmu a kamoli neki dobar stih a i evo dokazuje se i ona "Nece ni Bog budala" jer da hoce uzeo bi njih a ostavio Milana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kebine pjesme do 1998 su umjetnost ,ko kaze drugacije jednostano se ne razumije u muziku . Inace,tema nosi bezvezan naziv. Imas masu idiotskih pjesama odnosno tekstova u svakom zanru . Nije to samo u Narodnoj muzici .
Ja slusam sve osim ovih novih'' Folkera'' sto ne vuku ni na Folk ni na Pop muziku tipa Dado Polumente,Davor Badrov i slicni pacovi .
Ja slusam sve osim ovih novih'' Folkera'' sto ne vuku ni na Folk ni na Pop muziku tipa Dado Polumente,Davor Badrov i slicni pacovi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
evo još jedna ljudi,znači ja nevjerujem kakvih sranja ima,hvala Bogu slabo inače slušam muziku,narodnu nikako,sem Halida B i Šabana Š,te Miroslava I.
Ljubo Kešelj
Imam druga, lepsi je od mene
njega vole devojke i zene
svaka cezne, svaka za njim zudi
svakoj uzdah izmami iz grudi
Grli, ljubi, druze moj
devojke i zene
al' ostavi bar jednu
nek' se nadje za mene
Sve mu redom u zagrljaj lete
pa i one sto su zauzete
svaka bi mu svoju ruku dala
svaka bi se za njega udala
Grli, ljubi, druze moj
devojke i zene
al' ostavi bar jednu
nek' se nadje za mene
p.s. juznjak smatram da je naslov sasvim ok,dakle ne trebamo vrijeđat nijednog pjevača,vrijeđamo djelo i to mislim sasvim opravdano.... vjerujem i da u drugim žanrovima ima budalaštine
Ljubo Kešelj
Imam druga, lepsi je od mene
njega vole devojke i zene
svaka cezne, svaka za njim zudi
svakoj uzdah izmami iz grudi
Grli, ljubi, druze moj
devojke i zene
al' ostavi bar jednu
nek' se nadje za mene
Sve mu redom u zagrljaj lete
pa i one sto su zauzete
svaka bi mu svoju ruku dala
svaka bi se za njega udala
Grli, ljubi, druze moj
devojke i zene
al' ostavi bar jednu
nek' se nadje za mene
p.s. juznjak smatram da je naslov sasvim ok,dakle ne trebamo vrijeđat nijednog pjevača,vrijeđamo djelo i to mislim sasvim opravdano.... vjerujem i da u drugim žanrovima ima budalaštine

- Rockefeller
- Kontakt:
Ako hoćeš da nekog smakneš, a ne želiš prljati ruke, pusti toj osobi u kući ovu pjesmu i daj meni pištolj. Doduše ovi su za malja, kakav pištolj.
[youtube][/youtube]
Sve i jedna pjesma Ace Lukasa, nema gore pojave na našoj sceni od tog čovjeka.
[youtube][/youtube]
Sve i jedna pjesma Ace Lukasa, nema gore pojave na našoj sceni od tog čovjeka.
- BluesForever
- Kontakt:
zna li neko koja pjevacica pjeva ide pjesma ovako pjeva nesto:"igraju kao Real i Barcelona"
pa mislim stvarno nigdje veze,ne samo ova i još je mali milion od ovih pjevaca sto su postali preko noci pjevaci i pjesme su im da bog sacuva.Zivili Saban,Sinan,Toma,Miroslav Ilic,Halid Beslic,Dragana Mirkovic(iako su i njoj pjesme loše u par zadnjih godina),Đorđe Balasevic-Umjetniik covjek,Parni Valjak,Prljavo kazaliste,Zabranjeno pušenje, itd.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
- Kontakt:
e jbg sad Balaševića umjetnikom zoveš... 
Da si rekao Haris Džinović ili Tozovac pa ajde,ili od te branše Čolić,Dragojević,pa i nekako...
Moja slatka curica kaze da je devica
samo izbegava kraj mene da spava
Devo, devo, device
prelepa devojcice
nemoj sa mnom da se svadjas
bolje decu da mi radjas
Moja slatka curica tvrdi da je devica
kaze pre vencanja nema milovanja
zemljo otvori se

Da si rekao Haris Džinović ili Tozovac pa ajde,ili od te branše Čolić,Dragojević,pa i nekako...
Moja slatka curica kaze da je devica
samo izbegava kraj mene da spava
Devo, devo, device
prelepa devojcice
nemoj sa mnom da se svadjas
bolje decu da mi radjas
Moja slatka curica tvrdi da je devica
kaze pre vencanja nema milovanja
zemljo otvori se

- BluesForever
- Kontakt:
Veliki i Pravi nasljednik rahmetli legende sevdaha Safeta Isovica.Svaka cast mali.[youtube][/youtube]
Champions League Winners 2012
Nivec Celzijus mozdaBluesForever je napisao/la:zna li neko koja pjevacica pjeva ide pjesma ovako pjeva nesto:"igraju kao Real i Barcelona" :lol:pa mislim stvarno nigdje veze,ne samo ova i još je mali milion od ovih pjevaca sto su postali preko noci pjevaci i pjesme su im da bog sacuva.Zivili Saban,Sinan,Toma,Miroslav Ilic,Halid Beslic,Dragana Mirkovic(iako su i njoj pjesme loše u par zadnjih godina),Đorđe Balasevic-Umjetniik covjek,Parni Valjak,Prljavo kazaliste,Zabranjeno pušenje, itd.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sma ipak mišljenja da je Mitar Mirić u zadnjih nekoliko godina najviše sebe unazadio, na kakav nivo se taj čovjek spustojuznjak> je napisao/la:Mile Kitic je takodje imao strsne pjesme ,ali sve je upropastio sa ovim albumima u posljednjoj deceniji![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Najjaca je ona,svako jutro u busu svira "Znas me,znam te,zajedno nas pamte.Dal se ovo ljubav zove?"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eh da, slicna je prica i s njim . Doduse,on je mila majka za repera Kiticalegenda reala je napisao/la:Ja sma ipak mišljenja da je Mitar Mirić u zadnjih nekoliko godina najviše sebe unazadio, na kakav nivo se taj čovjek spustojuznjak> je napisao/la:Mile Kitic je takodje imao strsne pjesme ,ali sve je upropastio sa ovim albumima u posljednjoj deceniji![]()

Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 5 gostiju.