"jesi pustio vodu?" Meša SelimovićCarlo je napisao/la:"Joj što se posrah" Đ.B

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
"jesi pustio vodu?" Meša SelimovićCarlo je napisao/la:"Joj što se posrah" Đ.B
"Jesam ja, ali slab pritisak, ništa nije otišlo" Ivo Andrić.EdenHazard je napisao/la:"jesi pustio vodu?" Meša SelimovićCarlo je napisao/la:"Joj što se posrah" Đ.B
"Moraš sutra proćerat oniJem žicama." Mehmedalija Mak Dizdarraul-zakon je napisao/la:"Jesam ja, ali slab pritisak, ništa nije otišlo" Ivo Andrić.EdenHazard je napisao/la:"jesi pustio vodu?" Meša SelimovićCarlo je napisao/la:"Joj što se posrah" Đ.B
"A đe sam ja, mame vam se naj3bem, htio sam se posrat." Musa Ćazim Ćatićraul-zakon je napisao/la:"Nema više tih žica, ja sam ih bacio ima i taj vakat"- Branislav Nušić.
"Ja sam ti lijepo govorio da ne jedeš grah, moj dobri Musa. Nema sranja sad, trpi, ****" Mato LovrakAmoxicillin je napisao/la:"A đe sam ja, mame vam se naj3bem, htio sam se posrat." Musa Ćazim Ćatićraul-zakon je napisao/la:"Nema više tih žica, ja sam ih bacio ima i taj vakat"- Branislav Nušić.
Boldane mogu i potvrditi, iz prve ruke...autogol je napisao/la:nekad davno kad nije bilo neta,izreke sam pisao u jedan rokovnik,koji i danas dan imam![]()
"Neko moze pobjediti hiljadu ratnika na bojnom polju,ali se ne moze mjeriti sa pobjednikom koji je pobjedio sam sebe""Zivotinja zna koliko joj treba,covjek NE"
"Nije potrebno mnogo dosjetljivosti,da bi se prevario neko ko nam vjeruje"
"Svijet je previse opasan da bi se u njemu zivjelo.Ne zbog ljudi koji cine zlo,vec zbog onih koji stoje sa strane i nijemo gledaju"
"Niko nije zadovoljan svojom srecom i nezadovoljan svojim razumom" (John Galsworthy)
"Kad kujes svoju srecu,ne udaraj bliznje po prstima" (Ibn Zafar)
"Ne provodite zivot sa osobom s kojom mozete zivjeti,vec s onom bez koje ne mozete"
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 6 gostiju.