Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Koliko para, toliko i muzike. Da je plaćen kao Kapelo, utakmicu bi BiH dobila za zelenim stolom.MB7 je napisao/la:anel81m je napisao/la:Borce radi vrlo dobro ono za šta je plaćen!Selektori su ga hvalili jer im je od velike pomoći, kod "snimanja" protivničkih ekipa i čitanja njihove igre.Guzonja je napisao/la:Uhljeb.![]()
Ocito je onda on Papeta zajebo...
Sjajno analiza, skauting protiv Nigerijeza ono sto je placen malo
![]()
Od njegovog skautiranja samo kontru udarit i dobri smo.Sheyi je napisao/la:Jel i ovaj hairlija ostaje zajedno sa Safetom, trebaće nam da skautira Belgijance![]()
Poslovna tajnaAlibasa je napisao/la:Koliko para, toliko i muzike. Da je plaćen kao Kapelo, utakmicu bi BiH dobila za zelenim stolom.![]()
![]()
Borče Sredojević i ja smo radili na crno. Nismo imali nikakve ugovore
Glup Ko ovaj covjek je uz reprezentaciju od kako si se ti rodioSenegal je napisao/la:A sta kaze Piplica...
Borče Sredojević i ja smo radili na crno. Nismo imali nikakve ugovore![]()
![]()
De da se zapitamo ko nas je vodio sa Papetom na celu...
To moze napisatiharixs je napisao/la:Glup Ko ovaj covjek je uz reprezentaciju od kako si se ti rodioSenegal je napisao/la:A sta kaze Piplica...
Borče Sredojević i ja smo radili na crno. Nismo imali nikakve ugovore![]()
![]()
De da se zapitamo ko nas je vodio sa Papetom na celu...
Kako ne poludis, j.bo te?! Ozbiljno bi trebao razmislit da posjetis doktora, znas ti vec kojeg.Osim13 je napisao/la:Borče tebra vrni se i POVEDI NAS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.