Planet Earth
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Planet Earth
Iskreno meni kad bi sad neko dosao i rekao ajmo posjetit (o njegovom trosku) ove gradove sa ovih slika koje je postao Sveti ja bih ga poslao u 3 pm. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imas sve ovo u Bosni, mi smo na ovom nivou, nismo se mi jos razvili, modernizirali, sve ti je isto 

Hahaha i ja bih vala, ne volim stare gradoveDzoni je napisao/la:Iskreno meni kad bi sad neko dosao i rekao ajmo posjetit (o njegovom trosku) ove gradove sa ovih slika koje je postao Sveti ja bih ga poslao u 3 pm.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Neke bih neke ne bih. Recimo ove sa Srednjeg zapada obavezno, ti su mi gradovi legendarni
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mjesta koja sam posjetio:
Parc des Hautes Gorges, Quebec, Canada. (Kad prevedes, dodje na Park visokih grla, hehe).

Cappadocia, Turska:

Goa, Indija:

Elephanta Island, Mumbaj, Indija:

Licno, jedan od najlijepsih parkova na svijetu nam se nalazi u avliji:

Parc des Hautes Gorges, Quebec, Canada. (Kad prevedes, dodje na Park visokih grla, hehe).

Cappadocia, Turska:

Goa, Indija:

Elephanta Island, Mumbaj, Indija:

Licno, jedan od najlijepsih parkova na svijetu nam se nalazi u avliji:

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Svaka cast za izbor fotografija.Sveti je napisao/la:
Uživajte

Rtanj- Srbija

Amsterdam- Holandija

Los Angeles- USA
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Hvala kume, evo još nekolikoTribalian je napisao/la:
Svaka cast za izbor fotografija.
Animas Forks-Colorado

planinski predjeli su nešto najljepše što nam je dala priroda

Crystal-Colorado

Gouston-Colorado

Stelmo-Ex Forest City-Colorado

Bodie-California (prelijep gradić koji je bukvalno sam od sebe historijski muzej)

naprijed rejal
Ovdje bi znači odma doš'o i nastanio se
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja bih iste sekunde krenuo sa @svetim.Fascinantno stvarno.
Ako je neko gledao serija Zivot poslije ljudi u svakoj epizodi bi prikazali po ovakav neki grad.
Sjecam se japanskog otoka koji je imao preko 10 000 ljudi i onda su se svi odselili.
A jedan grad,cini mi se u Angoli je trebao primati preko milion ljudi (mozda i 15x vise) al zjapi prazan.
Ako je neko gledao serija Zivot poslije ljudi u svakoj epizodi bi prikazali po ovakav neki grad.
Sjecam se japanskog otoka koji je imao preko 10 000 ljudi i onda su se svi odselili.
A jedan grad,cini mi se u Angoli je trebao primati preko milion ljudi (mozda i 15x vise) al zjapi prazan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Grad u kojem nema nikog, niđe nikog? To mi se svidja, tu se nastanit i nema nikog da ti smeta 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Prejake slike ovih napuštenih gradova 

http://en.wikipedia.org/wiki/Life_After_People" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:Ja bih iste sekunde krenuo sa @svetim.Fascinantno stvarno.
Super emisija. "Welcome to Earth... Population: 0." Svaki put se najezim.

Ako te zanima, imas i slicne serije:
Aftermath: Population Zero
http://en.wikipedia.org/wiki/Aftermath:_Population_Zero" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta emisija je specialna emisija serije Aftermath, koja se zanima za razne "moguce" katastrofe:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aftermath_(TV_series" onclick="window.open(this.href);return false;)
- When the Earth Stops Spinning
World Without Oil
Swallowed by the Sun
Population Overload
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Nije stvar u nastanjivanju i smetanju već ljubavi prema prirodi i historiji. Da sam u mogucnosti ne bih ni sekunde mislio, odmah bih otišao u posjet ovim gradovima, izdvojio bih vremena i novca koliko je potrebno. Neko je zaljubljen u svjetska čuda, velike svjetske gradove i arhitekture, a ja i napuštene gradove starog zapada Amerike. Na prvu malo čudno ali eto.Unofficialpage je napisao/la:Grad u kojem nema nikog, niđe nikog? To mi se svidja, tu se nastanit i nema nikog da ti smeta
Hvala momci, sutra cu pronaći jos nekoliko.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Nemoj ziv bio.Sveti je napisao/la:Nije stvar u nastanjivanju i smetanju već ljubavi prema prirodi i historiji. Da sam u mogucnosti ne bih ni sekunde mislio, odmah bih otišao u posjet ovim gradovima, izdvojio bih vremena i novca koliko je potrebno. Neko je zaljubljen u svjetska čuda, velike svjetske gradove i arhitekture, a ja i napuštene gradove starog zapada Amerike. Na prvu malo čudno ali eto.Unofficialpage je napisao/la:Grad u kojem nema nikog, niđe nikog? To mi se svidja, tu se nastanit i nema nikog da ti smeta

Ma nema tu nista cudno nekom se svidja ovo,a nekome ono.
Sto se mene licno tice ovo je totalna smorcina.

Prva asocijacija mi je americki rednek sa tri zuba u glavi,popravlja neko od ovih auta i konstanto pljuje i psuje onim njihovim seljackim akcentom.

ne d'o mi Bog otić' tamo bez onog odijela što spriječava radijacijutruts je napisao/la:ziPa ovo: " onclick="window.open(this.href);return false;iVar je napisao/la:joj ovih degenerika, hodaju u ČERNOBILU pored voznih šina, tj. pored metala koji zadržava radioaktivnost dugo![]()
btw ja bi volio otići da vidim ovu pustoš, al' nit' imam para, a bgm ni hrabrosti da idem u potencijalnu zonu za dobivanje raka i čega već ne
ovako malo a zayebano

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ovi napušteni gradovi mi povećaše želju da proputujem Amerikom.Uz Novi Zeland,Japan,dio Kine,špansku JA(bez Argentine)i Finsku na vrhu prioriteta za explorati tokom života. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Napuštena zgrada u Vallone dei Mulini kod Sorrenta, Italija.

Grand Canyon i druga mjesta
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hong Kong, Kina
Dubai
Myanmar
Uglavnom sve je snimano u 4k (UHD) rezoluciji, pa ko ima jači kompjuter i veći monitor nek' stavi quality na "original" i uživa (u fullscreenu naravno).
Nekad Opera neće da prepozna više od 360p.
Hong Kong, Kina
Dubai
Myanmar
Uglavnom sve je snimano u 4k (UHD) rezoluciji, pa ko ima jači kompjuter i veći monitor nek' stavi quality na "original" i uživa (u fullscreenu naravno).
Nekad Opera neće da prepozna više od 360p.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slazem da svako voli nesto, to je normalno. Ja npr. volim modernizaciju, savremene gradove. Tu bih volio otici, kad bih imao novca prvo bih kren'o od Beograda, Zagreba pa nadaljeSveti je napisao/la:Nije stvar u nastanjivanju i smetanju već ljubavi prema prirodi i historiji. Da sam u mogucnosti ne bih ni sekunde mislio, odmah bih otišao u posjet ovim gradovima, izdvojio bih vremena i novca koliko je potrebno. Neko je zaljubljen u svjetska čuda, velike svjetske gradove i arhitekture, a ja i napuštene gradove starog zapada Amerike. Na prvu malo čudno ali eto.Unofficialpage je napisao/la:Grad u kojem nema nikog, niđe nikog? To mi se svidja, tu se nastanit i nema nikog da ti smeta

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Ice cave, Iceland

Marble Caves in Southern Patagonia, Chile

Marble Caves in Southern Patagonia, Chile

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, StevieG8 i 4 gosta.