SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
E pustit necemo, pa oces da navuces bijes dezurnog tima..
Gdje je ona parola do zadnje kapi krvi 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nestala u dugovima
Mi mozemo do finala.
U grupi dobit Island i Nigeriju i jos neke levate iz Azije te zavrsit kao prv.Onda naletit na neku buraniju iz druge grupe i njih nabiti 5-6 razlike.
U 1/4 finalu rijesti Spance a u polufinalu Njemce.
Onda u finalu protiv Brazil cemo na penale da dobijemo.
Mi mozemo do finala.
U grupi dobit Island i Nigeriju i jos neke levate iz Azije te zavrsit kao prv.Onda naletit na neku buraniju iz druge grupe i njih nabiti 5-6 razlike.
U 1/4 finalu rijesti Spance a u polufinalu Njemce.
Onda u finalu protiv Brazil cemo na penale da dobijemo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SP 2014 - Generalno
Znam da nije tema za to,ali inače bih napisao post na nekoj neaktivnoj temi pa bi svima smetalo,pa cu ovdje.
Konkretno me zanima slika,ja mislim da je riječ o SP 2010 i nekoj utakmici gdje su isključena 4 igrača,i svi isključeni odu do nekih stepenica u tunelu i zajedno gledaju.
Ja mislim da je jedan tim Nizozemska.
Konkretno me zanima slika,ja mislim da je riječ o SP 2010 i nekoj utakmici gdje su isključena 4 igrača,i svi isključeni odu do nekih stepenica u tunelu i zajedno gledaju.
Keep walking.
Re: Odg: SP 2014 - Generalno
Cautinho je napisao/la:Znam da nije tema za to,ali inače bih napisao post na nekoj neaktivnoj temi pa bi svima smetalo,pa cu ovdje.

Nizozemska - Portugal 2006. " onclick="window.open(this.href);return false;
I, u pravu si. Totalno si promašio temu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ako je izvlacenje 6 decembra(Petak) ajmo da uputimo zahtjev FIFI da pomjere izvlacenje oko 14 00 da mozemo lagano zavrsiti sa Dzumom da nebude brzanja il nedaj Boze preskakanja Dzume
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
odlican prijedlog, mislim da ce fifa imati potpuno razumjevanjeKEC je napisao/la:Ako je izvlacenje 6 decembra(Petak) ajmo da uputimo zahtjev FIFI da pomjere izvlacenje oko 14 00 da mozemo lagano zavrsiti sa Dzumom da nebude brzanja il nedaj Boze preskakanja Dzume
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Pa izvlačenje je u 17 sati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
džakailibu
- Kontakt:
njemu je džuma 24 sata dnevno!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Pa, s obzirom da je džuma riječ koja se koristi za imenovanje petka na arapskom jeziku, onda i ta ima mjesta.džakailibu je napisao/la:njemu je džuma 24 sata dnevno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
uviek je negdje u nekom dijelu svijeta Dzuma, koliko god se pomjeraloKEC je napisao/la:Ako je izvlacenje 6 decembra(Petak) ajmo da uputimo zahtjev FIFI da pomjere izvlacenje oko 14 00 da mozemo lagano zavrsiti sa Dzumom da nebude brzanja il nedaj Boze preskakanja Dzume
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od večeras su poznati i svi učesnici WC-a (izuzev ako se ne dogodi kakvo čudo u ovim uzvratima u NZ i Urugvaju), a to su:
Algeria, Cameroon, Ghana, Ivory Coast, Nigeria.
Australia, Iran, Japan, South Korea.
Belgium, Bosnia-Hercegovina, Croatia, England, Germany, Greece, Italy, Netherlands, Russia, Switzerland, Spain, France, Portugal.
Costa Rica, Honduras, United States, Mexico
Argentina, Brazil (hosts), Colombia, Ecuador, Chile, Uruguay
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mi jedini debitanti. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bitno samo da na kraju ne ispadnemo "debilanti"Cartman je napisao/la:Mi jedini debitanti.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da Evropa ovaj put dolazi u malo jacem sastavu nego na proslom SP u Juznoj Africi.
2010:
Danska, Engleska, Francuska, Njemacka, Grcka, Italija, Holandija, Portugal, Srbija, Slovacka, Slovenija, Spanija, Svicarska.
2014:
Belgija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Engleska, Francuska, Njemacka, Grcka, Italija, Holandija, Portugal, Rusija, Spanija, Svicarska.
Ali ne vjerujem da ce neko iz Evrope osvojiti prvenstvo, bice to neka juznoamericka ekipa.
2010:
Danska, Engleska, Francuska, Njemacka, Grcka, Italija, Holandija, Portugal, Srbija, Slovacka, Slovenija, Spanija, Svicarska.
2014:
Belgija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Engleska, Francuska, Njemacka, Grcka, Italija, Holandija, Portugal, Rusija, Spanija, Svicarska.
Ali ne vjerujem da ce neko iz Evrope osvojiti prvenstvo, bice to neka juznoamericka ekipa.
Poprilično moćno djeluje ova lista Evropskih učesnika na SP. Lijepo nas je vidjeti među fudbalskom kremom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al' baš kremom.Virtu4l je napisao/la:Poprilično moćno djeluje ova lista Evropskih učesnika na SP. Lijepo nas je vidjeti među fudbalskom kremom.
Kad malo bolje pogledam, mi smo jedini padobranci. Tu su još Hrvatska, Belgija i Švicarska, ali oni redovno učestvuju na velikim takmičenjima. Belgija je malo zaštopala u zadnje vrijeme, ali imaju strašnu generaciju, tako da ih ne mogu nazvati padobrancima.BaDa12 je napisao/la:Al' baš kremom.Virtu4l je napisao/la:Poprilično moćno djeluje ova lista Evropskih učesnika na SP. Lijepo nas je vidjeti među fudbalskom kremom.
Što se teme tiče, lista učesnika je kompletirana, ostaje nam samo da Urugvaj završi posao, a onda čekamo 6. decembar.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sta rade Vahi

Sta rade Vahi
Ova bi repka pokorila Brazil, a ovako Hrvatska može do četvrtfinala, a BiH možda do osmine finala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Susjedi su nam poprilično slični kada je postavljanje ciljeva u pitanju. Oni će svoje razapeti čak i ako ispadnu u polufinalu.adc je napisao/la:Ova bi repka pokorila Brazil, a ovako Hrvatska može do četvrtfinala, a BiH možda do osmine finala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.